Ebbe a topikba többségében betegek és hozzátartozóik írnak. Sajnos előfordul, hogy a betegeket gátlástalanul kihasználni akaró fórumtagok (csalók) privát levélben különböző hatástalan csodaszereket ajánlanak a topikban megjelenő új betegeknek.
Az előző hozzászólásomra adott mínusz magyarázatát szívesen meghallgatnám. Ne reméljem, hogy valakinek hat egy kezelés, vagy mi a gond? Esetleg kifejtenéd a véleményed kis asshole?
Három héttel a besugárzás után semmit nem javult a helyzet. A fejem ugyanúgy fáj, és a Medrol minden káros mellékhatása jelentkezett már. Egy hónap múlva lesz az első kontroll vizsgálat.
Ma haza engedtek..vasárnap megyek varrat szedésreaddigra a dokim azt mondta reméli megjön az eredmény is...
Kérdeztem tőle hogy miért nem veszi ki az egész valamit ami a mellkasomban van azt mondta hogy azért mert valószínűleg ez olyan betegség amit gyógyszeres kezeléssel lehet gyógyítani...
A múltkorában volt szó a GBM-ről és mivel akkor írtam, hogy van ami sokat segít, nem találtam meg ezt a cikket, most pótolnám.
Igen, nem az orvosi kezelés helyett, hanem mellette alkalmazták az orvosi kannabiszt, klinikai vizsgálat volt, kontroll csoporttal placebo+temozolomid illetve orvosi kannabisz+temozolomid
És igen, jelentősen javult a túlélési arány, és az általános közérzet is
Mindig minden sárkányfűárus ugyanazokat a frázisokat puffogtatja, kicsit fura már, hogy ennyire le van maradva az MLM agymosás, hogy az évek során semmit nem változtak a kommunikációs stratégiák...
Ha a te titkos gyógyszered olyan szuper, akkor miért nem nyúlta még le az általad gonosznak nevezett gyógyszeripar?
Ha semmilyen reklámtevékenység nem folyik a cég részéről, akkor te mégis mi az úristen bánatos izéjét művelsz itt napok óta? Ja, tudom, "értesíted a honfitársaidat". A reklámmentesség az MLM egyik alapelve, persze, hogy nincs reklám, az csak plusz költség lenne, plusz az a genya hatóság kötelezne titeket, hogy feltüntessétek, hogy a szeretek lényegében szert sem ér.
Igenis beetetés, amit csinálsz, ismerjük a jelenséget. Nem a függőségre utazol, hanem egyrészt a betegek lelkiismeretére, másrészt arra a reményre, hogy az ingyenes időszak végéig nem patkolnak el.
Attól, hogy lerántottuk rólad a leplet, nem mi vagyunk a gonoszak, de megértjük, ciki most neked, ezért, meg amúgy hivatalból is, mocskolódnod kell. Nyugodtan mocskolódd ki magad, aztán sunnyogj el szépen a sunyiba.
Aszem a végére értünk :-). Most már nagyon kilátszik a lóláb, hogy miről, vagy kiről van szó. Hogy kik nemes ellenfeleim, a csapat. Már egy kicsit unalmas is, ahogy azt hajtogatják hogy bizonyítsam be hogy a szer hatékony. A bizonyíték valszeg csak klinikai kísérlettel szerezhető, ez még messze van, mint ahogy már megmondtam. Esetleg ha valamelykőtöknek van saját klinikája, vagy tetemes összege amit befektetne... Arról nem is beszélve hogy mekkora a procedura és meddig tart.
Az orvostol is kéritek a bizonyítékot amikor előír valamit? És oda fogja adni? Bizonyíték biztosan létezik, csakhogy abból a kíváncsi paciens megláthatja esetleg azt is hogy milyen arányban hatékony, ami bizony nem éppen... És milyen módon és milyen arányban káros...
De ti, bebizonyíthatjátok-e hogy érdekmentesen véditek a gyógyszer izé, ipart? Eléggé profi-szagú a fellépés, habár még nem tökéletes.
De még hogy abba is belekötnek (köpnek) hogy valakinek felajánlottam, fizetem neki az első két adagot (kb két hónapra elég) - hát ez hihetetlen. "Beetetem" mondja az egyikőtök???? Hogyan? Függőséget okoz?
Azt hogy többször is mondtam hogy a szerből kevés van, nincs semmi reklámozás, teljesen ignorálják a nemes ellenfelek. Hogy miért vagyok itt? Ha eddig nem vettétek észre, magyar származású vagyok és a szer fejlesztői, jókora vita után, beleegyeztek hogy értesítsem honfitársaimat. Gondolom, jóindulatú honfitársaimat.
Hogy megállapítottam hogy két külömböző nép gondokodásmódja külömbözik egymástól? Nem vettétek észre hogy eszem ágába se jutott hogy bíráskodjak, ki a jobb? (Nem is fogok, soha)
Mérges a növény? Da még mennyire, sajnos. Ha nem lenne, már ezer éve használnák és az egész világ másképp nézne ki. Nem volt könnyű munka eltávolítani a mérgeket, hallottam.
"Jelentéktelen" a honlap? Milyen kellene hogy megfeleljen ízlésednek, szintednek? Szivárványszínű, óriási kiugró szlogánokkal, közben ordítás "Ilyen még nem volt", a vevők közt autót sorsolunk ki?
Miért kezdtem úgy hogy csak érdeklődtem, ismeri-e valaki a szert? Azért mert azt reméltem (majdnem biztos voltam benne!), hogy a válasz az lesz, tudunk róla! A honlapot néhányan már előtte megnézték MO-ról. Ha tudtok róla akkor nem kellett volna egy betűt se írnom, vagy legfeljebb néhány szót.
A moderátorok kellemesen megleptek. Nem moderálták ki egy betűmet se, rendes fiúk! A "mieink" bezzeg, jobb ha nem írok róluk...
Azt amit akartam, elértem. Hogy tudjatok a szerről, és hogy becsületes dologról van szó. Hogy közben az egész fórum-dolog nem volt kellemes... hááát enyhén szólva, nem. Inkább életem legkellemetlebb élményeimhez hasonlítanám (beleértve AZT is).
Benézek majd ide, hetente. Ha valakinek kérdése van, érdemleges kérdése, tegye fel. Ha szégyelli a többiek előtt, írjon a honlap emil címére. Ha magyarul van a levél, úgyis nekem továbbítják.
A SV oldala bosnyák nyelven van írva. Az szert amit te állítólag 13 éve használsz március végén lett engedélyezve. Hatóanyaga a fatermetű kutyatej aminek minden része erosen mérgezo.
Ne gondold, hogy senki nem olvassa a hozzászólásaidat de ezen a fórumon ez már a sokadik csodaszer és te is a nagyon sokadik árus vagy aki alig elérheto csodakutyulékot akar eladni és nincsenek gátlásaid akkor sem ha a profitodat elkeseredett betegekbol kell kihúznod.
Petru ne érts félre felnéztem nekem nem Szerb nyelvnek tűnt , posto nije pisana na cirilici nego na latinici i to ako dobro citam po novim bi rekli na Bosanskom je, gondolom érted amit írtam. Így el se olvastam viszont pár ismerősöm megkérdeztem, nem nagyon hallottak róla- ettől még lehet jó- nem csodaszer ez kb biztosnak mondható.
Az egy kicsit azért túlzás, hogy a kutyát sem érdekli. Az lehet, hogy a kutyákat nem érdekli, engem azonban annyira érdkelt, hogy el is olvastam, még egy képernyőképet is feltöltöttem ide.
Sőt, az angol nyelvű publikációk kivonatait is elolvastam, de arról sehol sem írtak, hogy ez nem csak in vitro működik, az in vivoról nem is beszélve. A nyelvezeteddel az ég világon nincs semmi probléma. Elég nyilvánvaló, hogy ezt a cuccot itt akartad eladni. Tudod, Korábban írogatott ide egy MLM-huszár, aki szintén azt állította, hogy a szerény anyagi lehetőséggel bíró betegeknek finanszírozna néhány adag csodaszert (értsd, beetetné őket).
Javaslom, szokjál hozzá a gondolathoz, hogy ebben a topikban nem volt szerencséd! :DDD
Ha 13 éve használod, akkor miért kérdezted itt is és másik topicban is, hogy van-e valakinek tapasztalata ezzel a szerrel? Ja, hogy a "figyu, vedd meg ezt, nekem már 13 éve hat" beköszönés gyanús lenne, mert túl direkt marketinges. Hidd el, a te módszered is az. El akarod adni a terméket és mivel nem ugrott rá az itteni közönség, írsz egy gúnyos összegzést arról, hogy az itt levők milyenek és a felétek élők milyenek. Már csak az hiányzott belőle, hogy felétek nincsenek is rákosok, mert hiszen ott van nektek a csak nálatok létező gyógyító izé.
Ha annyira tuti ez a szer, akkor 13 év alatt még nem volt rá indíttatása a gyártónak, hogy angolul is megjelenjen a honlapja? Ja, van ott két angol mondat, ez rendkívüli igényességre vall.
"nincs is lehetőség külföldről fizetni vagy megrendelni, csak kerülő úton"
Hát tudod mit? Ha hivatalosan engedélyezve van, ahogy azt állítod, akkor nem kerülő úton kellene beszerezni. És ha engedélyezve lenne, akkor nem ezen az egyetlen, semmitmondó honlapon lennének információk róla.
Nem ment a nagyközönség etetése, most már egyének után futsz? Gaszkonyit keresed, mert ő most nagy bajban van? Hátha még az utolsó pillanatban le tudsz gombolni róla egy kis pénzt? A sehol sem ismert csodaszered mellékhatása a gerinc elvesztése.
Mivel elkerülte a figyelmedet a moderátorok által nagyon helyesen kiírt mondta, hát bemásolom neked.
FIGYELEM!
Ebbe a topikba többségében betegek és hozzátartozóik írnak. Sajnos előfordul, hogy a betegeket gátlástalanul kihasználni akaró fórumtagok (csalók) privát levélben különböző hatástalan csodaszereket ajánlanak a topikban megjelenő új betegeknek.
Ime, 10 napja hogy először írtam a Sigma Vital hivatalosan engedélyezett (Szerbia) természetes eredetű rákellenes szerről. Természetesen csak segíteni akarván.
Ha összegezni akarnám, azt mondhatnám hogy a kutyát sem érdekli, ami nagyon meglepett. Egyetlenegy kérdést sem tett fel senki. Becslésem szerint senki sem olvasta el a honlapot, amit meg lehet érteni. Szerbül van, a Chrome jól lefordítja ugyan angolra, de akkor meg angol tudás szükségeltetik, és elég sok idő, és persze érdeklődés. De a hozzászólásaimat se olvasta el senki, úgy látom! Lehet hogy a nyelvezetem nem éppen tökéletes 60 szerb környezetben eltöltött év után, de hogy például senki se lepődjön meg, hogy még 2004-ben fórumtag voltam (ezen a fórumon)... Tulajdonképpen már 2002-ben olvastam, de az első hsz.-om 2004-es. Nem lepődnék meg ha ebben nem vagyok egyedül, de lefogadom hgy nem vagyunk valami sokan.
De az engem kritizáló (hogy a lehető legenyhébb kifejezést használjam :-) t. forumtársak egyes észrevételei elgondolkoztattak. Mégis bennem van a hiba, vagyis rossz magyarságomban. Nem a nyelvre gondolok most, hanem hogy jócskán különbozik a gondolkodásmódunk. És ami "nálunk" természetes, az "nálatok", könnyen meglehet, nem! Nálunk, ha a beteg egy biztató új szerről hall, legtöbbször azt kérdezi, káros-e és hogyan lehet hozzájutni? El kell-e hagyni a hivatalos eü gyógyszereit? Nem firtatom hogy ez miért van. Hiszékenyebbek? Fogékonyabbak? Okosabbak? Butábbak? Naívabbak? Ki tudja? De biztosan bátrabbak és türelmetlenebbek.
Látom hogy egyesek azt gondolják hogy ebből a szerből olyan förtelmesen sok van, hogy én kaptam azt a feladatot hogy most naív magyar "fogyasztókat" toborozzak. Ellenkezőleg. Kevés van belőle és senki se tervezte hogy külföldön "forgalmazza". A honlap is csak szerbül van, nincs is lehetőség külföldről fizetni vagy megrendelni, csak kerülő úton.
Egyesek úgy értelmezték a hallottakat, hogy ez csak in vitro működik. Hogy a buta szerbek körülállják a Petri-csészét és örvendeznek. "Milyen jó orvosság lesz ebből, 10-20 év múlva! Jajj de kár hogy én most vagyok beteg!"
Természetesen nem így van. Működik ez a Petru-csészében is.
Egyesek "bizonyítékokat" szeretnének, ezt az igényt valszeg csak a klinikai kísérletek elégítenék ki. Meglesz ez is, biztos. 10-15 évet kell csak várni. Tessék türelemmel lenni.
Dióhéjban:
Természetes eredetű szer, hivatalosan engedélyezett, (persze NEM mint "gyógyszer") minden káros hatás nélkül (bár eddig, jómagam 13 éve használom, egy lány meghaladta a 18 évet). Együttműködik a hivatalos gyógymóddal, nem kell semminek se "hátat fordítani". Lehet használni megelőzésre (ha ezt érthetően fogalmaztam..). Sokan használták már, az in vitro tudományos kísérletek csak később jöttek. Sokakat kihúzott a bajból, de persze nem 100%-os az eredmény.
Tudja-e valaki, hol van a m.t. Gaszkonyi úr? Ismeri valaki személyesen?
Én sem voltam ott az onko teamon, mivel fogalmam sem volt hogy egyáltalán létezik ilyen. De nem is tartom valószínűnek hogy igényt tartottam volna a részvételre mert nagyon beleszólni vagy megvétózni a döntésüket úgy sem tudtam volna. Vakon követtem az orvosok döntését, amennyire be voltam tojva számomra más alternatíva szóba sem jöhetett.
Én sem értem a kirohanást Asztakusz részéről, apróságokba kötött bele, amik az ő félreértéséből adódtak, illetve abból a téves feltételezésből, hogy ha nála egy bizonyos módon zajlott a dolog, akkor mindenkinél így kellett zajlania.
Én is pulmonológián, magyarul tüdőbelosztályon kaptam a kemót. Az én kezelőorvosom sem volt onkológus, azonban egy kórházi osztályon az ellátás a vezető főorvos jóváhagyásával történik (rendszerint a vizit után összeülnek az osztály orvosai és megbeszélik, hogy ki, milyen kezelést kapjon), és ha onkológiai kezelést is adnak, akkor az osztály orvosai között van legalább egy onkológus is, ugyanis a kemós gyógyszert csak onkológus rendelheti meg.
Van egy rendelet (ESZCSM 60/2003 - http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=75259.350598 ), amelyik - többek között az onko-teamről is rendelkezik a Klinikai onkológia minimumfeltételei c. részben. A 3.3. pontban ezt írják:
"A beteg/törvényes képviselő kívánságára biztosítani kell az onko-team ülésén való részvétel lehetőségét."
Az már más kérdés, hogy a beteggel nem kell közölni, hogy hol és mikor ülnek össze az onko-team tagjai.
A 3.1. pontban az onko-team feladatai határozzák meg. Itt tesznek említést a betegnek a kezelésbe történő tájékoztatáson alapuló beleegyezéséről.
Tehát, az onko-team nem rendel el semmit, csupán javaslatot tesz a kezelésre. Az kétségtelen, hogy az esetek túlnyomó részében a beteget nem hívják meg az ülésre, tehát a javaslat meghatározásakor nem tudják kérni a beteg tájékoztatáson alapuló beleegyezését, de nem ez az egyetlen eset, amikor figyelmen kívül hagyják a betegek jogait.