Nem baj..., a jó bor minden pénzt, energiát megér, meg aztán az ismétlés, ugye...?? :-)))
Én momentán most a Napóleon konyakra (is) gondolok, amelyből névadója nem sokat hagyott az alagsorban, az utókor számára! :)))
Persze összegyűjthetnénk majd azokat a valós történelmi-irodalmi neveket is, akik "megfordultak" a sorozatban..., igaz, most én is gondban vagyok, nem próbálkoztam-e már ezzel a témakörrel itt korábban? Amúgy egy "történelmi" névvel és szereplővel jómagam is vacillálok: tényleg élt-e, vagy csak a szerzők álmodták a sorozatba egy pókerparti apropóján? :)))
Ezt találtam, ezek szerint ez egy hagyományos szendvicsfajta. Tavasszal kipróbálom, bár már az uborkásszendvics sem tartozott a kedvenceim közé, nem várok tőle sokat.
Na, ez milyen étel lehet?? A zsázsára rákerestem, ez tehát egy növény (oké, én eddig a zsályáról hallottam, és végig abban a hiszemben voltam, hogy a magyar szinkronban ez baki! :)) ).
Tehát, evett már valaki zsázsás tojást, ami, ugye, hízlal rendesen? :)
Mondjuk, ha közel van Londonhoz, akkor életszerű, hogy Lord Meldrum néha kivesz egy szobát a Twelvetrees-Teasdale panzióban, hogy megpihenjen, ha a tengerpartra látogat.... furcsa véletlen, hogy Lady Agatha is pont olyankor jár ott...
Nem tudja valaki véletlenül, hogy játszódhat a legutolsó rész legutolsó jelenete? Valamilyen tengerparti üdülőhely kell legyen, legjobb lenne, ha Londontól nem túl messze volna...