Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
A gép szép állapotban van tökéletesen működik, a kijelzőn Zagg Invisible Shield.
Van hozzá:
-Zuiko 14-42 obi,
-Hama cirk. Polár szűrő,
-1800 mAh-s pótakksi,
-nagy hatótávolságú infra kioldó,
-Zuiko 70-300,
-Olympus FL-36R vaku.
-ajándék Hama tatyó.
Mindnek megvannak a dobozai, kiegészítői. Ha mindenre van vevő, akkor mehet külön is, de jobb lenne egyben eladni. Induljunk 160000-ről.
Erről már olvastam valamelyik fotós fórumon és kezdem fontolni a beszerzését, most te is ajánlod…Tényleg csak elmosottabbak, de nem teljesen feketék, a sarkak? Esetleg rá tudnék venni egy USA-ba utazó kollegát, hogy onnan hozza, ha nem megy, marad a rendelés innen.
Esetleg ezt a 25mm-es Pentax lencsét tudom ajánlani, én is ilyet vettem és szerintem nagyon tisztességesen teljesít. Ha el tudod azt fogadni, hogy a képed legszélén erőteljesebb az elmosás, cserébe egy remek rajzú, igazán kis lencsét kapsz 1,4-es fényerővel. Szállítással együtt 145 USD. Innen rendeltem:
A kettő együtt 5000,- ellenében elvihető. Személyes próbát javasolnék, de postán is elküldöm. Utóbbi esetben reklamációt nem tudok elfogadni ha nem jól passzol a géped bajonettjében, stb...
Mindkettő fix, tehát a menet bekezdésének pozíciója nem állítható (vagy olyan obihoz érdemes használni, ahol nincs állványmenet és ez nem zavaró, vagy állítható rögzítésűhöz, mint pl. a TAIR300).
OK, ok, veszem az adást, majd szerzek rózsaszín, strassz-betétes vázat is… Egyébként, a „divatosságot” elégé le…om…Ha csak az számítana, krómoztatni kellene a kedvelt Helios, MIR és Idustarjaimat használat előtt. Inkább (akár most picit „megkergült” az obi piac) az árkategóriát firtattam. De biztos, hogy még túlfizetni fogok ezt s azt :-)
Zuiko 70-300 eladó, csere szóba jöhet. Nagyon jó állapotban lévő objektív, csak a napellenzőjén vannak karcok. Dobozában, papírokkal, kupakokkal, napellenzővel eladó.
62000 Ft.-
szaborobert8@gmail.com
Na azért ez mégis csak egy Chinon - valahol a Soligor, Tokina, Porst, Hanimex stb. katégoriában - nem egy Takumar vagy Zuiko... De hát kinek a pap, kinek szakácsnő éri meg...
Eladó egy rendkívül megkímélt újszerű OM bajonettes Chinon 28mm F 2.8 objektív. Tokkal, első kupakkal. Szűrőméret 52mm. rcpt- kukac freemail pont hu 16e Ft 4/3 ill. m4/3 vázon OM - 4/3 ill. OM - m4/3 adapterrel használható, manual focus-ban.
A linux jó, nekem is az van. Vidd a kurzort a küld link fölé és a státusz sorban olvasd le, hogy mailto:.... Na a .... az e-mail cím amire küldj egy levelet a részletekért.
ne-sa: Küldd el te az indító levelet, lehet gyorsabb lesz. Az ő címe is publikus.
Eladó egy 500 expós, 2011. februárjában vásárolt Olympus E-420 tükörreflexes gépváz. Minden gyári tartozékkal, dobozában, 2 év garanciával. +gyári akksival!!! Olyan mint az új! Csere és beszámítás nem érdekel!
Ha rákattintasz az illető nevére tovabbjutsz az e-mail kapcsolatra (ha megadta ott, de megszokták adni), és a reszleteket, pénz stb. "off-line"-ban szoktuk egyeztetni...
OK!!! Csak hogy nem vagyok gyakorlott a legkévésbé sem az iyenfajta kommunikációban, és nem tudom hogy hol találom.Bocs hogy ilyen béna vagyok .HELP!!!!