,,Mi a kampányban nem a Fidesz nevű gyűjtőpártot, hanem a Fidesszel szövetségben a hatvanéves tradícióra visszatekintő magyar kereszténydemokráciát képviseltük."
No kérem: így múlik egy (látszat)világ dicsősége:)
Szerencsere en csak tavolrol (nagyon tavolrol) figyelem a torteneseket, de meg igy is felfordult neha a gyomrom. Mondjuk Szalayrol nem gondoltam volna, hogy belemegy ilyesmikbe. Dehat a politika meg a normalisembereket is megbolonditja.
Szerintem szorolapugyben egyik oldalnak sincs mit a masik szemere vetnie. Az index teli van ehhez hasonlo lapokkal, mindket oldalrol. egyebkent, ha jobban megnezzuk a lap nem tartalmaz hazug allitast (nem ismerem az MSZP listat, de felteszem, hogy Botkane tenyleg bejuto helyen volt) es csak a legeslegbutabbakat lehet vele megteveszteni.
Várom, hogy megjelenjen arnyekxxx, no meg bihari és elkezdjen hamisításról és csalásról papolni... :))
Látod sárkány, itt vagyok, és nem papolok semmilyen csalásról. Te is, és barátaid, tévhitben éltek, majd egyszer belátjátok, hogy melléfogtatok. Ezt a sok alaptalan vádaskodás, egykönnyen nem felejtem el!
Valahonnan ismerős ez a szöveg! "Osztalékot akkor tudnak fizetni, ha nyereséges a cég. Ugyanez működik nálunk is, ha választásokat országos szinten, megyei szinten, helyi szinten nyerjük, akkor vannak kézzel fogható eredmények, ha nem nyerünk akkor nincsenek." Tudod, ezt ki mondta?
Hát, te ezt jobban érzékeled, mint mi, kivülállok. Azt írtad a közelmúltban, hogy: "Már kb fél éve nem vagyok tagja semmilyen politikai pártnak..." De Csoór, Lits meg tagja (legalább is frakciónak). Ki tud ezen eligazodni?
Olvasható a sajtban, hogy ahol visszaléptek a MDF-es jelöltek, 22 helyen, a szocik 16 mandátumot szereztek, ahol tartották magukat, 24 helyen, a szocik 14mandátumot szereztek. Tehát egyszerre érvényesült egy OV-al szembeni protest szavazás az MDF-re az első fordulóban, és egy szocira szavazás a második fordulóban. Akinek jobb magyarázata van, írja ide.
Roma diszkrimináció ügyben R. Wagner felé hajlok. Darida is jól lát dolgokat, nem véletlenül. Egyszer korábban írtam valahova, hogy bentlakásos iskiolák nélkül nem oldható meg a cigány népesség helyzete. Viszont az első 3-4 életévben eldől a mentalitás, ezért több szakember már óvodáskorban kivenné a gyereket a szülői környezetből. Ez lenne a legnehezebb.
Az egész ország bukhat a képzetlen, segélyekből élő roma tömegeken, ha nem ltalálunk jó megoldást.
Én csak szerényen annyit jegyeztem meg, hogy ahol nincs végeredmény, ott nem illik múlt időben emlegetni a végeredményt. Mondhatta volna Tusa, hogy "nagy valószínűségel győzni fog ez és ez", és akkor nem szóltam volna.
statisztikailag a 11 körzetben sem várható nagy változás, ugyanis az nem föltételezhető szélsőséges értk, hogy egy választókörben csak az egyik jelöltre szavaznának. Sőt, még különösebben nagy eltérés sem várható a többi szavazókör átlagátlól. Igazából csak az a körzet billeghet, szemben az MTV állításával, ahol a külföldi szavazatok száma nagy és egyirányban többségi, vagy ha a kijelölt szavazókör szociálisan radikálisan különbözik a többitől