Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Dear Modi, ugye tudod, hogy ez a nick az, aki tegnap hirdetett, és az efelett érzett dühét megpróbálja másokon kitölteni...
Vigyázz ám vele, mert ha nem azt csinálod amit mond valószínűleg neked is azt fogja tanácsolni, hogy azonnal keress valami agyturkászt aki meggyógyít téged...
csak arra kérlk hogy nézz be Lelki bajok (depresszió, pánik, fóbi topicba, és olvasd el tegnapelöttől a hozzászólásokat, és dönsd el mi folyik itt a topicban,
az előbb idézett nick egyrészt azt hiszi, hogy én vagyok a moderátor és engem b___tat nem moderációs topicban, másrészt meg tovább nyomatja a reklámot, sőt hívott mást is hogy még jobban tudják nyomatni...
Figyelem! A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy itt az SOS fórumcsoport ügyeivel foglalkoznak. Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
Ja, btw, szerintem az egész nick a reklám céljából van itt, találtam egy hirdetést, amiben a tag internetes wellness hálózat kiépítésére toboroz jelentkezőket.
Remek ötlet ez az Indapass, csak mi a csudának kell email cimmel belépni?
Nem lehetne az összekapcsolt nicknévvel belépni?
Vagy ha már voltam olyan tökéletlen és beléptem, nem lehetne a törlés funkciót is belerakni?
Utálom amikor kioktatnak, hogy email cimmel lépjek be.
Roppant kényelmes, hogy amikor be akar lépni a nyomorult felhasználó, felszólítjuk a kedves delikvenst hogy álljon féllábra és visszafelé énekelje el a dél afrikai himnusz, mert a szerver éppen ezt kivánja az ésszerűség és a saját kényelmünk érdekében.
Tegnap reggel nyitottam egy topicot a polidilin asszem "sokk-e az öszödi beszéd a szociknak" címmel, de az nem jelent meg ott, a bejárt topikjaim közt még megvolt, be is raktam a kedvencek közé, ma reggel viszont már sehol sem találtam. Hova lett?
OK, nem megállás nélkül, csak mindennap berakja a mondandóját. Gondoltam, mivel ez többünket zavar, esetleg hangulatrontásnak minősül. De ha nem, hát nem...