Szia Giovi, így utólag is, köszi!!!
Sokat gondolkodtam, mi legyen, mert tönkrement itthon a net, és a régi jelszavam is eltűnt,.
Tyggi meg lebeszélt a "teniszlédi"-ről:-)
Ahogy elnézem nem volt valami nagy mozgás a topicban.A gép már visszajött,persze ugyanolyan szar,mint volt,na mindegy ennyit a modern technikáról...
Amúgy meg:HAJRÁ PETE!!!
HAJRÁ PETE!!!!!!!!
Ma este tuti nem leszek,mert a gépet elviszi apukám szervízelni,mert elég sok probléma adódott vele mostanában.Úgyhogy üdv mindenkinek!
HAJRÁ PETE!!!!
Majd ha egyszer benéz, biztos elmondja.
Amúgy meg mindig nagy formában vagyunk. :-)
Giovi azt mondta ICQ-n, nem kellene idézgetnem... Többet akkor nem fogok.
"Nem megyek át a piroson nekünk nincs közlekedési lámpánk,ha nagyobb városba megyek pedig inkább óvatos vagyok,nem nagyon szoktam meg a nagy forgalmat.Mi lesz velem Bp.-en???"
Még nem garantált a társaság,mert általában mindenki ígérget,aztán persze amikor menni kéne,akkor mindenki bemondja az alibit.De ha más nem,elmegyünk ketten,oszt becsajozunk ahogy szoktunk!:-))
Szar ez az index,szegény Giovi. :-((
Mizujs Hevesen,jött valami mostanában?
Nem baj, a nagy tömeg az jó. Akkor nem tűnik fel senkinek, ha bénázunk. :-)))))) Simány elvegyülünk a tömegben. Én mondjuk nem fogok ismerni senkit, de ez nem akadály. :-)
Oké,akko keresgélek.Az ex-osztálytársak is bejelentkeztek egy partizásra,sőt a focis haverok már szombaton is hívtak,de akkor lemondtam,így átcsúszott a dolog erre a 7re.Ha mindenki jön,akko lesz nagy tömeg,az tuti!
Ez a péntek tökéletesnek tűnik. Hogy hová menjünk, azt én sem tudom. Keresgéljél oszt majd én is keresgélek. Jönnének akkor mások is velünk? Minél többen, annál jobb!
Nem tudom,hova menjünk?Rengeteg hely közül választhatunk,úgyhogy csak találunk valami megfelelőt.A szombat estém asszem már foglalt,mert öcsémékkel megyek rockkoncertre,de a péntek este egyértelműen a bulizásra vár,ezt már más cimbikkel is pedzegettük.