Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Az obi ajándék, de nem értéktelen csak mert nincs külön ár megadva rá;) (de szerintem kikalkulálható a 2 összeg különbségéből, hogy szerintem mennyivel ér így többet a cucc együtt)
Panasonic Lumix DMC-G2W + 14-42 mm és 45-200 mm objektív kit
Egy éves készülék, kb. 10000 expo,újszerű állapotban dobozzal papírjaival és tartózékaival.
Kihajtható-forgatható LCD-érintőképernyő és gyors Kontraszt-AF-rendszer 12,1 megapixeles Live MOS képérzékelő és Intelligens Felbontás technológia Saját Szín mód, Periférikus életlenség és Motion Picture P üzemmódok HD-videofelvétel AVCHD Lite form. Az ár 195.000 Ft., alkutható. Csak az egész egyben eladó.
Eladó EGY Panasonic Lumix DMC G3 micro 4/3-os fényképezőgép fekete színben.
- 16mpx
- FullHD Video
- érintéssel szabályozható AF mező
- MF nagyítás és zárkioldás
- kép-a-képben MF nagyítás
- valódi élőkép
- stb.
A gép a Panasonic Lumix G vario 14-42mm-es obijektivel egybe csomagolt kiszerelés, azzal együtt árulom. Magyarországon a Medikernél lett vásárolva, két év garancia van rá.
Tudomásom szerint csak az AF meghajtás változott, azon kívül gyakorlatilag ugyanaz a két objektív (de nem vagyok igazán guru a témában, a 4/3-os topikban szerintem kaphatsz választ erre hozzáértőbbektől is) Tehát a korábbi az SWD-s változattól lényegesen csak az árában térhet el :-)
Hello, az 50-200 érdekelne esetlegesen, még nem tudtam eldönteni hogy az swd-s változat vagy a régebbi is megfelel. Szeretném kérdezni, hogy a gyorsabb élességállításon kívül milyen lényeges dolog amioben ez lemarad az swd-s-től.
A gép szép állapotban van tökéletesen működik, a kijelzőn Zagg Invisible Shield. (Gép+kiegészítők:65000) Van hozzá: -Zuiko 14-42 obi, -Hama cirk. Polár szűrő, -1800 mAh-s pótakksi, -nagy hatótávolságú infra kioldó, -Zuiko 70-300,(60000) -Olympus FL-36R vaku. (35000) -ajándék Hama tatyó. Mindnek megvannak a dobozai, kiegészítői. Ha mindenre van vevő, akkor mehet külön is, de jobb lenne egyben eladni. Egyben vihető 150-ért.