Hi,
Baromi nagy meccset nyomott tegnap Sullivan és Hicks, Hicks-ből még nagy spíler lehet. Amúgy én is azon a véleményen vagyok, hogy Sullivan-nél valami nem stimmel. Régebben még tetszettek az extravagáns megnyilvánulásai, hogy kimutatta az érzelmeit, stb., de mostanában néha azt érzem, hogy szimplán bunkó... (bocs a Ronnie fanoktól). Ezzel együtt fantasztikus keze van, de én továbbra is Hunter-re tennék.
Ha ez a jó Hunter, akkor ne is álmodj vb döntőről, és ezt most zrika nélkül mondom. Ő ennél sokkal többet tud.
A 10 győztes frame közül olyan hatot kvázi ajándékba kapott (ő is adott mondjuk kettőt cserébe). Alig volt olyan frame, hogy rendesen meg tudott volna indulni és nem rontott, holott rá ez nem jellemző. Összességében a Playersen lényegesen jobban játszott, sokkal meggyőzőbb volt a teljesítménye (ott igazán nem lehetett hibáztatni az ellenfeleit a vereségért, míg most Stevens egész éjszaka verheti a fejét a falba, annyi könnyűt rontott).
Sztem meg nagyon jó Hunter.Magabiztos,jól terelget,ma nagyon jó safetyket lőtt,nekem tecc..
Persze,Matthew nem hozza ki belőle a maximumot..hála égnek.:))
Williams-Stevens
Mark összeszedi magát és egy maratoni meccsen nyer, csakúgy, mint Matthew (én azért még optimista vagyok :))
Walker-Higgins
Gray ellenszenves, egyébként eléggé kétesélyesnek tűnik. Higginsnek elvileg kötelező győzelem.
Ronnie-Swail
Ez egy nagyon genyó ág. Swail remélem, alaposan elveri Hamiltont (borzasztó az az ember :)).
McCulloch-Hendry
McManus ugyan pihentebb, de benne én sem látok fantáziát, Hendrynek elég kitisztult a negyede, de Pinches esetleg meglepheti, ha tartja a formáját és nem remeg meg.