Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Győrben eladóak, de holnap délután 13-14 óra között a Keletiben, csütörtök körül Debrecenben is átvehetők:
M42 - micro 4/3 adapter 2600ft
Canon EOS - micro 4/3 adapter 4800ft
Nikon AI - micro 4/3 adapter 4800ft
Olympus OM - micro 4/3 adapter 4800ft
Sanyo Eneloop AA 2000mAh ceruzaakku (műanyag dobozban) 2500ft/4db
Inkább mailben szervezzünk (publikus, katt a nevemre) holnap de. 10-ig, ha hívsz akkor is kérek lehetőség szerint egy bejelentkező mailt. Egyéb vacakok és esetleges mennyiségi kedvezmények a weblapomon.
fotosbolt.com elindult , mindenkit szeretettel várunk ha eladni ha venne szeretne egyaránt , semmilyen jutalék , költség nincs. Csak egyet kérünk korrekt magatartást, eladó és vásárló részéről egyaránt. Az eladoktól referenciákat kérünk, pl index fórum, vatera, ebay stb. Magyarország legnagyobb adapter választékával, kedvező árakkal várjuk kedves vásárlóinkat!
Sony-NEX,SAMSUNG NX,Micro-4/3 , Canon , Nikon , 4/3 adapterek, tartozékok , objektivek , filmes gépek stb.
A kettő együtt 5000,- ellenében elvihető. Személyes próbát javasolnék, de postán is elküldöm. Utóbbi esetben reklamációt nem tudok elfogadni ha nem jól passzol a géped bajonettjében, stb...
Mindkettő fix, tehát a menet bekezdésének pozíciója nem állítható (vagy olyan obihoz érdemes használni, ahol nincs állványmenet és ez nem zavaró, vagy állítható rögzítésűhöz, mint pl. a TAIR300).
Eladó egy nagyon kevés expós (max kb 2000), karc- és kopásmentes, mondhatni új állapotú Olympus E-1.
Eredeti tartozékaival és sok extrával:
2db eredeti Olympus akku, pót szemkagyló, pót markolat (!), magyar kézikönyv, több nyelvű kézikönyv, doboz, papírok, töltő, kábelek, eredeti LCD védő műanyag, 1 Gb Sandisk CF kártya, és elvileg ha megtalálom itthon egy igen ritka és drága FS-2 négyzethálós mattüveg szett, és nagy szemkagyló.
Nagyon ritka darab, ennyire szép állapotban!
A váz a sok tartozékkal 55e Ft.
És van egy hozzátartozó szintén nagyon szép állapotú, karcmentes 14-54mm-es f 2.8-3.5 (1. változatú) obi, Marumi Super DHG szűrővel, eredeti tokkal, papírokkal, napellenzővel, első-hátsó sapkával.
Ára fix 75e Ft.
Az egész egyben 120e Ft.
Eladás oka szimplán annyi, hogy kettő van a szettből, és felesleges, hogy otthon legyen a szekrényben. Egyébként szerintem a világ egyik legjobb és legprofibb gépe.
Csere/beszámítás: csak szintén nagyon szép karcmentes, újszerű Olympus E-P1, E-P2 váz, Olympus 17mm-es obira van.
Eladó egy nagyon kevés expós (max kb 2000), karc- és kopásmentes, mondhatni új állapotú Olympus E-1.
Eredeti tartozékaival és sok extrával:
2db eredeti Olympus akku, pót szemkagyló, pót markolat (!), magyar kézikönyv, több nyelvű kézikönyv, doboz, papírok, töltő, kábelek, eredeti LCD védő műanyag, 1 Gb Sandisk CF kártya, és elvileg ha megtalálom itthon egy igen ritka és drága FS-2 négyzethálós mattüveg szett, és nagy szemkagyló.
Nagyon ritka darab, ennyire szép állapotban!
A váz a sok tartozékkal 55e Ft.
És van egy hozzátartozó szintén nagyon szép állapotú, karcmentes 14-54mm-es f 2.8-3.5 (1. változatú) obi, Marumi Super DHG szűrővel, eredeti tokkal, papírokkal, napellenzővel, első-hátsó sapkával.
Ára fix 75e Ft.
Az egész egyben 120e Ft.
Eladás oka szimplán annyi, hogy kettő van a szettből, és felesleges, hogy otthon legyen a szekrényben. Egyébként szerintem a világ egyik legjobb és legprofibb gépe.
Csere/beszámítás: csak szintén nagyon szép karcmentes, újszerű Olympus E-P1, E-P2 váz, Olympus 17mm-es obira van.
Hasonlítható, le is írtam mi a konklúzió, aztán, hogy Messer22 szeretne olcsó GF1 vázat ezért fikázza és bagatelizálja az Oly AF-jének "sebességét" és pontatlanságát már az ő dolga:D
Ja, ilyen alapon az E-5 se sokkal jobb, mint az m4/3-os cuccok, hisz "ugyanaz a szenzor, kicsit más körítéssel";)
Kitobi átfogásánál még nem sok jelentősége van a stabinak ezt gondolom te is tudod, ellenben a jobb kezelhetőség, masszívabb váz, jobb záridő (max. 1/4000 vs. 1/2000), a gyorsabb és pontosabb AF, bárhová pakolható hisztogramnak már igen, az EP1 esetében hozzájön még a vaku és a külső EVF csatlakoztthatóság hiánya is.
Értem én, csak nem szeretem. Ilyenkor mindig az az érzésem, hogy palira vesz a hirdető.
Ha tényleg ajándék lenne elgondolkodtató ajánlat lenne. De E-PL1, E-P1 kitben tartalék akkuval 3 év garancia Nat Geo kártyára... És még a stabi kérdés is megoldódik. Szerintem nehéz lesz eladni annyiért, de sok sikert!