Tóth Árpádné,Magdi vagyok,és szeretnék segíteni a háztartási teendők ellátásában. Amit kínálok: pontosság, precíz munkavégzés, lelkiismeretesség, megbízhatóság, rugalmasság. Káros szenvedélyektől, és szappanoperáktól mentes aktív életet élek,így nem okoz gondot, ha a munka egy távolabbi kerületben van .Munkatapasztalat: 2000-ig egy műanyaggyártó cégnél , gépek mellett dolgoztam, majd egy átszervezést követően takarítóként 2010-ig , amíg nyugdíjba nem mentem.2010 után egy tanfolyam elvégzését követően egy kisgyermekes családnál vállaltam takarítást,gyermekfelügyeletet. Azóta náluk dolgoztam, heti egy alkalommal.Idősemberek ellátásában is van tapasztalatom,súlyos beteg szüleimet gondoztam otthon-halálukig.Ezután családoknál vállaltam idősgondozást,otthonápolást,ahol meg voltak elégedve a munkámmal,mivel időközben egy idősgondozói tanfolyamot is elvégeztem, bővítve a már megszerzett tudásomat. Referenciát tudok adni. Órabérigényem:800 Ft/óra.Kutyus-cicus nem akadály!Erkölcsi bizonyítvánnyal is rendelkezem. Tisztelettel: Tóthné,Magdi.
Takarítást Vállalok családoknál. Megbízható,rugalmas,munkámra igényes 39 év nő vagyok. referenciám is van. de a legjobb referencia egy próba nap.nincsenek káros szenvedélyeim!! ha segítségére lehetek,hívjon Bizalommal!! részleteket telefonon,vagy személyesen.
Úgy gondolom le Írni mindent le lehet,de a tények a fontosak.
Budapesten, 49 éves, megbízható, magára és környezetére igényes, precíz, gyakorlott (több éves tapasztalattal rendelkező) bejárónő takarítást vállal. Ha úgy érzi nem jut ideje mindenre, nem tud elég időt tölteni a gyermekeivel, hívjon bátran, Én vagyok a megoldás a problémájára:)! Leveszem a terhet a válláról! Főbb feladatok: portörlés, rendrakás, tisztasági takarítás, vasalás, ablaktakarítás stb... Referencia kérhető! Igény szerint előzetes találkozás egyeztethető!Tel.:06202906325
X. kerültben az Újhegyi lakótelepre keresek heti egyszeri rendszeres takarításra és vasalásra megbízható, gyakorlott, alapos hölgyet kisgyermekes családhoz.
A lakás 68 nm, 3 szobás. Hétköznap napközben lehetne jönni, elsősorban csütörtökön délelőtt. Azonnal lehetne kezdeni!
Feladat: -portörlés, porszívózás, felmosás, pókhálózás -fürdőszoba és konyha alapos takarítása -vasalás, kb egy óra/alkalom -alkalmanként szétosztva plusz feladatok (ajtó és ablak mosás, hűtő kimosása, konyhaszekrények áttakarítása, stb.) -ritkán rendrakás, teregetés, ruha hajtogatás előfordulhat
Felsorolt munkákra tapasztalat alapján kb. 5 óra szükséges.
E-mailben várom a jelentkezést a fani790222@freemail.hu e-mail címre.
Tóth Árpádné,Magdi vagyok,és szeretnék segíteni a háztartási teendők ellátásában. Amit kínálok: pontosság, precíz munkavégzés, lelkiismeretesség, megbízhatóság, rugalmasság. Káros szenvedélyektől, és szappanoperáktól mentes aktív életet élek,így nem okoz gondot, ha a munka egy távolabbi kerületben van .Munkatapasztalat: 2000-ig egy műanyaggyártó cégnél , gépek mellett dolgoztam, majd egy átszervezést követően takarítóként 2010-ig , amíg nyugdíjba nem mentem.2010 után egy tanfolyam elvégzését követően egy kisgyermekes családnál vállaltam takarítást,gyermekfelügyeletet. Azóta náluk dolgoztam, heti egy alkalommal.Idősemberek ellátásában is van tapasztalatom,súlyos beteg szüleimet gondoztam otthon-halálukig.Ezután családoknál vállaltam idősgondozást,otthonápolást,ahol meg voltak elégedve a munkámmal,mivel időközben egy idősgondozói tanfolyamot is elvégeztem, bővítve a már megszerzett tudásomat. Referenciát tudok adni. Órabérigényem:800 Ft/óra.Kutyus-cicus nem akadály!Erkölcsi bizonyítvánnyal is rendelkezem. Tisztelettel: Tóthné,Magdi.
Takarítást Vállalok családoknál. Megbízható,rugalmas,munkámra igényes 39 év nő vagyok. referenciám is van. de a legjobb referencia egy próba nap.nincsenek káros szenvedélyeim!! ha segítségére lehetek,hívjon Bizalommal!! részleteket telefonon,vagy személyesen.
Hívjon Bizalommal próbájuk ki. ha meg csönget én vísza hívom!