www.extra.hu/rocklub (1 k-val!!! :-))
Természetesen ott 04.07-ét írtak, (ez már a 4. időpont volt!) de aztán felhívtam a helyet és közölte egy hapsi, hogy: "a maga zenekera (FF) 9-én lesz..." :-)
27 + 4 lépcsőház = 35 (de csak akkor, ha nem számolod bele a 27-et is!):-)
Azért kérdeztem a III.emeletet, hogy esetleg nem ugyanaz-e az ismerősünk. Érted?!
Egyébként én nem biztos, hogy ott leszek vasárnap, (nem lógok folyton az erkélyen! :-))de azért integess!
T.A.: Már nem szeretem annyira az E-klubot. :-/
Különben is a VOLT-ra rá kell pihenni! :-)
Hat ez jo lenne, de sajnos nem tudok menni, mert 5ig meló van, de majd máskor :(( Az oldal cimét ahol ezt találtad, azért elküldenéd?? Köszi!
Nekem Trafoba még olyat mondott P. barátunk, hogy 31.. vagy csak félreértettem volna? És ha 4-gyel feljebb lenne, akkor is a 35 lenne.. Na mindegy. A lényeg, hogy vasárnap meccs és lehet rajtuk röhögni :) De miből gondoltad, hogy az ismerősöm a 3.-on lakik? Tudsz valamit? :)
Lekiabálok, de akkor most már tényleg Neked (is), hogy ki vagy, meg hol vagy.. Őket meg faggatom!
Inkabb tessek szepen blindra jonni 15-en az E-klubba! Na, ennyi.
Serial Killah: Lajcsi $ maradt, az eszmei erteke tul nagy ahhoz, hogy kiadjam a kezeim kozul!
Fiúk/lányok köszi a segítséget, időközben mindent megtudtam. Íme:
Szóval az a lényeg, hogy összejön! Mármint a Városi Diáknap keretén belül a Zenei Fesztivál '2001! Reméljük jó BULI lesz !!!!!!
Idõpont: 2001. április 9. 16:00 -> 500 Ft.
Helyszín: Mátra Mûvközpont
A fellépõ zenekarock:
AWAY, DELÍRIUM, HORRIFIELD, KAMU, VERITAS, PURGATÓRIUM
ÉS A SZTÁRVENDÉG: FRESHFABRIK
Tonex: Azt akartam kérdezni, hogy a III. emeleten lakik-e a haverod, de véletlenül II-t írtam.
Egyébként én úgy tudom, hogy a P. a 33-ban, vagy a 35-ben lakik. (Azt mondta, hogy a 27-hez képest 4 lépcsőházzal arébb...) Na mindegy...
Mégegyszer köszi Nektek! :-)
Na, majd akkor vasárnap megyek és nyaggatom őket, hogy ugyan közöljenek már valamit.. De az talán már késő lesz.. :( Vagy esetleg majd ha összefutunk a buszon a 7en, megkérdezem, de erre sincs sok esély..
Az én haverom a 3.-on lakik. És a 31 a bűvös házszám, ahol P. lakik? Ha jól emléxem, ugye?
Hol keresgélitek Gyöngyöst? Hátha be tudok szállni a kutatásba :)
Nem nekem kiabálhattál volna, hanem a FF-nak infószerzés céljából. :-) Érted? Egyébként én sem tudok meg semmit és ez elkeserít. :-(
Ja, a haverod nem a II. emeleten lakik?
L.B.B.: Ki lép még fel? Én nem találtam sajnos semmit erről. Talán kicsit passziv is voltam. A vidéki koncertek tényleg jobbak. Maga a buli is, meg az utazás is.. A legjobbak, csak sajna kicsit időhiányban szenvedek. És csak a szombat esték a jobbak nekem :(
Hey!! Hát hogy kiabálhattam volna le? Azt sem tudom ki vagy.. Majd legközelebb kiállok az erkélyre, és ordibálok, hogy: LBB ITT VAGYOK!! Igy rendben lesz?
Serial Killer: Megtudtál valamit?
NIN-ről semmi hir a neten. 5 nagy nyári külföldi feszten tutira nem lesznek.. De ezt gondolom már tudtad. Majd ha van valami úgy is irok még!
Ja, légyszí tudjatok meg valamit erről a Gyöngyösről. Az Almáásy téren 5-ére mondták, viszont a szombati Zanzibárban 9-ére írták ki. Áll. középiskolai Napok keretében fellép a FF is. Mi mostanában csomó vidéki bulira elmegyünk, mert tök jó kaland. (Már a lefelé út is .:-))
Tonex: Igazán lekiabálhattál volna hétvégén...
Egyébként mi, ill. én nem sörözök, de majd kereslek az erkélyek között. :-)
Igen, én is a haverommal pár sör társaságában, szintén az erkélyről figyelem a fejleményeket..
Azért ott még nem tartunk, hogy ott ujjongjak nekik a pályán, hogy ez az fiúk :)
Gyöngyösről sajnos semmit.. De meséljetek. Kik lesznek? Vagy 1általán nincsen semmi infotok?
Szerintem érdemes lenne meglepni magad. Ők sem járnak erre sűrűn, Te is csak 1x leszel X éves.. Mi tart vissza?
Keresek Neked NIN-t ha akarod, de szerintem a leg1szerűbb az lenne, ha egy nagy NINeset kérdeznél meg. Szerintem nem kell irnom ki is az :)
Nem, én nem szoktam őket nézni, csak tudok ezekről a vasárnapi fociőrületekről. :-) De spec. most nem tudom mi lett az eredmény. (Ugyanabban a házban lakik egy haverom, ahol a Pityesz -> az erkélyről mindent látni. :-)) És te kiülsz/állsz a pálya szélére?
És mit tudtok Gyöngyösről????
Jövő szombat Kispál?
Én inkább nem szelektálnék. Szar kiválasztani, hogy a sok jó közül melyiket hagyjam ki..
És nem tudom irtam e már, de a ticket expressz oldalán sok jó koncertet találtam.. Persze vannak köztük bécsiek is :(
Hát lesz még egy-két buli. Meg ott lesz a VOLT feszt is.
Aztán lesz HollyW is, meg valami HC buli a trafo-ban meg ilyesmik, úgyhogy szelektálni kell majd!
NA dehát én is pont ezt kérdem, hogy ki nyert, de akkor senki nem tudja?? L.B.B: Te is nézed őket néha?? Azt kell mondanom, egész jók, és sokáig birják :)
Amúgy nem t'om olvastátok e ezt:
A tiszai árvíz károsultjainak megsegítését célzó jótékonysági koncert kerül megrendezésre április 29-én, vasárnap, Budapesten a Népstadion közelében található Olimpiai Csarnokban. A fellépők: a Nyers, a PUF, a HS7, a Másfél, a Quimby, Sub Bass Monster és kísérőzenekara, a Korai Special Beat, a NEO, a Tankcsapda, a Fresh Fabrik és az Anima Special Project.
A szervezők a koncert teljes jegybevételét az árvízkárosultak segítésére fordítják.
A jegyek (a koncert jellegéből fakadóan) a helyszínen és elővételben is 2000 Forintba kerülnek majd.
/Forrás: Wanted/
én CD mellékletre gondoltam.multimédiás,100 gádzsi képe van rajta, Animal Kannibalsz, HS7,
Subb Bass Szabi, meg persze a Drájv máj hend.Biztos nem fogy, azt ingyen aggyák..hehe.
Na ki nyert tegnap? És egy csapatban volt a Szabó és a Csányi fivérek? Mert, ha igen, akkor vmi. előny járt volna nekik! (Még jó, hogy nem kosaraznak. :-))
ja igen, bánfalvi róbert, aliasz banán a csávó neve, és nagy meshuggah fanatikus, rá van a hasára egy meshuggah logó tetoválva neki, úgyhogy abszolúte rendbe' van az arc.