Kezdő hegesztők számára hoztam létre ezt a topic-ot. Banális kérdések, gépvásárlás megtárgyalására. Egymásnak való segítségnyújtás, tippek, információk. Kérem mindenki tisztelje a kezdő kérdezőt.
Csatlakoznék az előttem szólóhoz....ha lehet kérnék én is rajzot és pontos anyaglistát. :)
Már régóta szeretnék csinálni 1et, csak nem tudtam hogyan kezdjek neki, hogy az jó is legyen utána......amik meg neten vannak vagy drágák, vagy rohadt messze vannak és nem éri meg elmenni értük.
Majd akad még nekem is tavaszig, nyár elejéig. A BLM-nek akarnék majd belőle valami kis asztalkát szerkeszteni......de most van annyi melóm a ház körül, hogy azt se tudom mihez kapjak....
Tudom, hogy jó vétel lesz. Kötöttünk már üzletet.....azóta is kiválóan muzsikál a pajzs, úgyhogy biztosan nem faragok rá ezzel sem.
Csak mint mondtam a rohadt pénz......év végére be volt tervezve a CO gép, az csúszott januárra, közben házat vettünk, költöztünk......most meg örülök, hogy kajára van.
De mint mondtam, ha nem viszik el, én vevő leszek rá......
Bár a költözés most nagyon leszívta a pénztárcámat nem tudom még hogy lesz most pénzem (de végre a saját házamban vagyok!), de esetleg ha nem viszik majd el, akkor a Binzel munkakábel érdekelne. (Elkezdem gyűjteni a kiegészítőket a CO géphez......)