Keresés

Részletes keresés

sziszke. Creative Commons License 2003.08.05 0 0 329
A 3 db-os Mylene video válogatást hol lehet megszerezni?
sziszke. Creative Commons License 2003.08.05 0 0 328
Szisztok!
Új vagyok még, de nagyon tetszik az oldal. Metazoidnak itt is szeretném megköszönni a klippet amit küldött.
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.08.03 0 0 327
Félreértesz. Mint már említettem, én sem tudok többet az ott és akkor történtekről.
A turnéról egyelőre még - sajnos - semmi hír. Talán, ha az ősszel kijön az új lemez, akkor már bizakodhatunk. Gyanítom azonban, hogy 2004-nél előbb erre nem kerül sor.
Jóéjt!
Előzmény: MetaZoid (326)
MetaZoid Creative Commons License 2003.08.02 0 0 326
Punktum. Téma lezárva. Bocs, hogy élek. :-)
Ha lesz turné, akkor honnan lehet majd infót szerezni róla? Ha lehetőségem lesz, lehet, hogy kimegyek. Élőben látni Mylene-t. Fantasztikus lenne.
Előzmény: Giorgio Volli (325)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.08.02 0 0 325
Összevesztek. Kész. Punktum. Nem titokzatoskodni akarok, de ennél többet én sem tudok.
Mylene Farmer egy hónappal az említett, botrányba fulladt lemezátadás után egy táviratot küldött Bertrand-nak, azzal a szöveggel, hogy a viselkedése miatt elképzelhetetlennek tartja a további közös munkát.
Előzmény: MetaZoid (324)
MetaZoid Creative Commons License 2003.08.02 0 0 324
Pontosan mi történt? Tudom, azt írtad, hagyjuk kettöjük viszonyát, de engem érdekel, mi történt. Engem minden érdekel vele kapcsolatban. :-)
Előzmény: Giorgio Volli (322)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.08.02 0 0 323
Meg ezt is, csak lenne 45 Eurom, meg SECAM rendszerű videomagnóm! ;-)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.08.02 0 0 322
Ez van. Nincs mit tenni.
Megjegyzem, hogy nekem az "új" menedzser, Thierry Suc sem sokkal szimpatikusabb. Valahogy ő is pénzéhesnek tűnik. Azt hiszem, miatta szűnt meg a MFIFC.
Ezt viszont de bevállalnám:

TRES RARE ENVELOPPE PROMO GIORGINO CONTENANT 12 PHOTOS FORMAT 30*40 EXTRAIT DU FILM. OBJET NEUF ET TRES RARE CAR TRES PEU DISTRIBUE.
Potom 86 Euroért árulják az ebay-n. De 290 Euroért is láttam már.
Előzmény: MetaZoid (321)
MetaZoid Creative Commons License 2003.08.02 0 0 321
Ezt alig tudom elhinni. Minden énekesnek sokat jelent egy gyémánt lemez. Erre elrontja Mylene örömét? (Gondolom nem Mylene kezdte a balhét.)
Előzmény: Giorgio Volli (320)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.08.02 0 0 320
De bizony.
A feldolgozások továbbra sem igazán izgatnak.
A QMCL fordításával még lógok, de majd igyekszem.
Előzmény: MetaZoid (318)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.08.02 0 0 319
Még mindig csak pletykák:
1. Mylene Farmer újból a filmvásznon?
"-ISA: Qui jouera Lauren dans le film de Steven Spielberg? Mylene?
-MARC LÉVY: Avec elle, j'ai un autre projet de film en commun. Je garde encore le secret sur la distribution des rôles."
A szóban forgó Lauren, Marc Lévy egyik - magyarul is megjelent - könyvének a főhős(nő)je. A könyv címe: "És ha igaz lenne" - én olvastam, és tetszett -, és mivel a szóban forgó író jelenleg Mylene Farmer élettársa (?), ezért voltak olyan híresztelések, melyek szerint a könyvből készülő filmben - melyet Spielberg rendez - Mylene Farmer is játszani fog.
Ezek szerint mégsem.
Valami másban?
2. "Ce n'est pas RIMBAUD WARRIOR mais APOPLEXIE le nom du prochain album de Mylene Farmer?"
Egy újabb lehetséges albumcím?
3. "Des dates pour BERCY et d'autres salles auraient déja été réservées par Mylene Farmer pour sa future tournée?"
Még erre sincs semmi konkrét válasz. Mindenesetre, ha lesz turné, én megyek.

MetaZoid Creative Commons License 2003.08.01 0 0 318
Rémálom? Csak nem az ünnepségen ugrottak egymásnak?

Nekem megvan Lorie Sans Contrefacon feldolgozása videón. Szerintem egész jó, bár ez az én szubjektív véleményem. Viszont megnéztem más dalait is, és enyhén szólva nem érte el azt a bizonyos szintet. Még Yoann Rever előadása is tetszett. Valami TV-s felvétel lehet. Van egy kopasz ürge benne, aki elég szigorúan néz.:)

Előzmény: Giorgio Volli (317)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.08.01 0 0 317
1. A Kate Ryan féle szösszenetek engem bőven kielégítenek. Még sok is!
2. Amennyire tudom, egy kicsit telhetetlenné vált az illető menedzser, és a csúfos összeveszés az 1989-es turné végén történt, amikor is az École des Beaux Arts-ban rendezett ünnepség (gyémántlemez-átadás) rémálomba fordult.
10 évvel később, 46 éves korában, Bertrand Le Page öngyilkosságot követett el.
Talán ne piszkáljuk a kettejük dolgát.
Előzmény: MetaZoid (316)
MetaZoid Creative Commons License 2003.08.01 0 0 316
Két kérdés:
1. Kinek vannak Mylene Farmer feldolgozások? Nekem van egy-kettő, de érdekelne a többi is.
2. Nem tudja véletlenül valaki, hogy miért veszett össze Mylene és Bertrand Le Page?
Előzmény: MetaZoid (315)
MetaZoid Creative Commons License 2003.07.31 0 0 315
Ha csak ez a baj! Én tudom, hogy hogyan lehet eredeti Mylene Farmer dolgokat beszerezni. Csak egy kicsit sokáig tart.
Előzmény: Giorgio Volli (314)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.07.31 0 0 314
Na jó... Nem is olyan jó színesben az 'En Concert'. ;-) Én meg azért irigyelhetlek téged, mert neked eredeti műsoros videokazettán van meg, nekem meg csak másolaton. Igaz, hogy az színes... ;-)
A duettekről az a véleményem, hogy a 'Regrets' volt a legjobb - főleg a 'Classic Bonus Beat' változata -, aztán a 'La Poupee Qui Fait Non' - ennek trék a remixei -, majd a 'Les Mots' - a 'Strings For Souls Mix' egész jó - követik a sorban.
Előzmény: MetaZoid (313)
MetaZoid Creative Commons License 2003.07.31 0 0 313
A MESECAM de facto ál SECAM. A PAL rendszerű TV-khez, és videókhoz találták ki, hogy lehessen velük nézni a SECAM-ot is. Ha mégegyszer megemlíted, hogy ez a videó milyen jó színesben, ide állok bőgni, hogy én csak fekete-fehérben nézhetem. Jó lesz az nektek? :-) Különben is nekem így is jó.
Én eddig 3 duettről tudok. Az első (Regrets) nekem nem tetszett annyira. Amikor Mylene szólóban adta elő a Mylenim Tour-on, sokkal jobb volt. A másik kettő viszont szuper jó volt. Remélem, hogyha ismét duett lesz, nem valami noname "sztárral" csinálja, hanem valami ismert névvel.
Előzmény: Giorgio Volli (312)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.07.31 0 0 312
A SECAM és a MESECAM szerintem két különböző formátum, de cáfoljon rá, aki máshogy tudja!
Az biztos, hogy a fekete-fehér kép egy egészen sajátságos hangulatot kölcsönöz az En Concert c. videonak, de hidd el, hogy teljesen más színesben! Annak ellenére, hogy alapból elég borongósak a színei. Ha érdekel, akkor majd átmásolom.
A duett dolog - meg az összes többi hír - még nem biztos, de én jobban örülnék egy szóló kislemeznek! A rajongók többsége - amennyire tudom - nincs oda a duettekért. Persze, nem rossz dolog, de Mylene Farmer önmagában az igazi!
Előzmény: MetaZoid (311)
MetaZoid Creative Commons License 2003.07.31 0 0 311
Az enyém - elméletileg - ismeri a MESECAM-ot. Ennek ellenére a '89-es En Concert kazi a TV-ben fekete-fehér. Lehet, hogy a TV-vel van a gond? Nekem így is tetszik. Egy sajátségos hangulatot ad neki.
Írod, hogy ki fog jönni egy duett. De kivel? A Seal - Mylene duett (Les Mots) szerintem irtó jó. Ha igaz a hír, remélem, ez is lesz legalább olyan jó.
Előzmény: Giorgio Volli (309)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.07.31 0 0 310
Azt nem mondtam, hogy B-side-ok is lesznek, de ha érdekelnek, írj, és én szívesen átpattintom őket CD-re.
Előzmény: judelaw (308)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.07.31 0 0 309
Akinek SECAM-ot is tud a videomagnója, annak jó, de amúgy csak szívfájdítás fekete-fehérben nézni a videokat. Szerintem.
Előzmény: bivisz (307)
judelaw Creative Commons License 2003.07.31 0 0 308
na akkor most már csakaezértsem veszem meg drága pénzért a még eredetiben nem meglévő albumokat,megvárom a B-sideos remastereket:)))
Előzmény: Giorgio Volli (303)
bivisz Creative Commons License 2003.07.31 0 0 307
Aki pesti: az Openbe _még mindig_ érdemes elnézni, két MF videokazi, asszem nem ugyanazok, mint a korábbiak. Rock's ban most épp nincs semmi, a Tangó aug 5-ig csak a Szigeten van.
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.07.31 0 0 306
Na, ez a Giorgino előzetesének (La Bande Annonce) a szövege:
"Il y a des lieux oubliés,
Où le mystère demeure...
Des lieux qu'un Homme doit parcourir,
A la recherche de la vérité...
Des lieux où une femme en péril,
Détient la clé du secret...
Des lieux où les âmes innocentes,
Sont menacées par la nuit...
Qui sait la part d'obscurité qui se cache
dans le coeur d'un homme?
dans l'esprit d'un enfant?
dans les âmes des damnés?...
G I O R G I N O
Un film de Laurent Boutonnat"

Giorgio Volli Creative Commons License 2003.07.31 0 0 305
Mos' nézem, hogy mégis sikerált... Na, ennek örömére még egyet, de akkor már a második felvonásból! :-)

Előzmény: Giorgio Volli (304)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.07.31 0 0 304
Nnnaaa... Ide egy Libertine-es képet akartam belinkelni, mér' nem sikerált?
Talán majd most...

Előzmény: Giorgio Volli (302)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.07.31 0 0 303
** ÚJ MYLENE FARMER KIADVÁNYOK A LÁTHATÁRON! **
- 2003. október: új kislemez (duett)
- 2003. ősze: új album, de azért
- 2004.: a 20 éves karrier megünneplése:
- turné, fellépéssel a Stade de France-ban (ott leszek!)
- a régi albumok remasterelt újramegjelentetése
- az első koncert (1989) újramegjelentetése (DVD?)
- a Giorgino megjelentetése DVD-n (2004 Karácsonya) (!)
- egy újabb Dance Remixes CD megjelentetése (2004 Karácsonya)*
*: két angol mixmester is leigazolta, hogy felkérést kaptak a Polydortól, hogy készítsenek egy remixet a L'Ame-stram-gram-hoz.
A fent leírtak - elméletileg - biztos forrásból származnak, de azért várjunk még a petárdák durrogtatásával! :-)

Giorgio Volli Creative Commons License 2003.07.31 0 0 302
Min kell nekem gondolkozni?
A QMCL dalszövegfordítás ott figyel az asztalomon, csak be kéne pötyögnöm, de még olyan friss dolog az, hogy van itthon is Internet, hogy mindenfelé böngészek, nem csak M. Farmer ügyben. Ezért mindenkitől bocs!
* Meg a cicusomat is meg kell simizni, mert megsértődik. :-) * (intermezzo)
A Libertine refrénje talán megy fejből is. :-)
"Egy szabadelvű (libertinus) lány vagyok,
Egy cafka vagyok,
Oly törékeny vagyok,
Hogy idegen kéznek kell megtartania"
Valami ilyesmi...
Amúgy a Libertine szövegét L. Boutonnat szerezte, és egy TV interjúban mosolyogva mesélte, hogy milyen furcsa is volt, amikor kisgyerekek skandálták ezt a kissé korhatáros szöveget: "Egy szabadelvű (libertinus) lány vagyok, Egy cafka vagyok..."
A klipet egyébként S. Kubrick Barry Lindon c. filmje ihlette.
Ja... És van a dalnak egy soha meg nem jelentetett angol nyelvű változata, Bad Girl címen, amit azért sikerült beszereznem. Elég furi...
Egyelőre ennyit...
Ui: A libertinusokról De Sade márki írásaiban lehet érdekeseket olvasni. :-)

Előzmény: Törölt nick (301)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.31 0 0 301
Köszi :)
Giorgio-nak is kell gondolkodási időt hagyni :) meg tegnap amúgy sem voltam fordítói hangulatomban ... De ami késik, nem múlik, türelem :)
Így nem emlékszem rá, de a qur mon coeur lache sor benne van az It's beyond my control-ban, aminek két fordítását is meg lehet nézni :)
Előzmény: MetaZoid (300)
MetaZoid Creative Commons License 2003.07.31 0 0 300
Giorgio-nak megvan kazettán. Sajna még én sem láttam, bár nagyon érdekelne. Le is fordítanád a Libertine-t ha már ide írtad a szövegét?

MZ.

ui.:A dalszöveg fordításról. Még a múlt héten említettem a Que mon coeur lache című dalt...

Előzmény: Törölt nick (299)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!