Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Szia, chipes adaptert tudok adni, ráadásul szerdán délután Debrecent is érintem. Dobj mailt ha érdekel (http://pdaw.ingyenweb.hu), céges butatelefonról írok és nem tudom megnézni a tiédet :-(
Én ma szerencsésen elhagytam a gyéri szemkagylót az E-520 ról. Nincs valakinek egy feleslegbe ( pl ha már már beszerzett nagyítósat és felesleges a régi) olcsó pénzért?
Eladóvá vált szép állapotú Panasonic 14-140 F4-5,6 obim, (az ok, hogy lett egy második is belőle, és kettőre nincs szükségem) Ár (fix): 125.000 Ft. (első, hátsó sapka, és védőtáska) Tel:70/702-8118. Budapest
Eladó egy ezüst Olympus E-P2 újszerű állapotban (a váz egyik sarkán van egy kb. 0,5cm-es karc, egyébként olyan mint az új) VF-2 elakronikus keresővel (ezüst), pótakkumulátorral, CS-10B fekete bőr féltokkal, dobozzal, CD-vel. Kb. 1500 kép készült vele.
Az egész egyben 160000Ft.
Csere érdekel szintén újszerű Ricoh GXR-re 50mm-es lencsemodullal.
Eladó másfél hónapos Oly EP-1 váz 14-42 obival, gyári állapotban, minden tartozékával, 2 év garral: 85ezer. Csak nyaraláshoz vettem, feladatát teljesítette, ezért feleslegessé vált.
Eladó egy ezüst Olympus E-P2 újszerű állapotban (a váz egyik sarkán van egy kb. 0,5cm-es karc, egyébként olyan mint az új) VF-2 elakronikus keresővel (ezüst), pótakkumulátorral, CS-10B fekete bőr féltokkal, dobozzal, CD-vel. Kb. 1500 kép készült vele.
Az egész egyben 160000Ft.
Csere érdekel szintén újszerű Ricoh GXR-re 50mm-es lencsemodullal.
Eladó nagyon olcsón egy ezüst színű, m4/3-os Olympus M. Zuiko 14-42mm-es I.verziójú, fém bajonettes, ED lencsés (!) obi, új állapotban, hozzávaló 40.5mm-es profi Marumi super DHG védőszűrővel (kb. 5000 volt külön).
Eladó egy ezüst színű, m4/3-os Olympus M. Zuiko 14-42mm-es I.verziójú, fém bajonettes, ED lencsés (!) obi, új állapotban, hozzávaló 40.5mm-es profi Marumi super DHG védőszűrővel (kb. 5000 volt külön).
Továbbá van még egy szintén kifogástalan állapotban lévő FL-36-os vaku is, tokkal, dobozában, magyar nyelvű használati utasítással + ajándék 4db varta ready2use akkumulátorral (i.ár.: 40.000,-)
Érdeklődni ugyanitt (zsitvayb kukac gmail pont com).
eladó egy újszerű állapotban lévő Olympus ZD 70-300-as obejktív dobozában, tokkal, vonóval, ajándék UV szűrővel (70.000,-).
Valamint egy E-510/520-ashoz való portrémarkolat, szintén újszerű állapotban, dobozával, elemtartóval (6 AA akksival is használható így a gép) + ajándék akksival (20.000,-).
Komoly érdeklődés esetén az árakról még egyeztethetünk.
Eladó egy ezüst színű, m4/3-os Olympus M. Zuiko 14-42mm-es I.verziójú, fém bajonettes, ED lencsés (!) obi, új állapotban profi Marumi super DHG védőszűrővel (kb. 5000 volt külön).