Segitség! Van olyan sims 2 trainer, amitől majd nem kell eteni a palit, meg ilyesmi? Én egy ilyesmit lszedtem, de nem működött! Tudtok egy használhatót?
Mit ertesz pontosan az alatt, hogy nem indul el? Se kep, se hang? Vagy bejon a kepernyo (az inditovideo pl.) es utana megszakad? Orokre homokora?
Ezen kivul a patch-eket letoltotted? Beregisztraltal? Lehet, hogy ha nem vagy beregve, akkor par nam mulva lallitja magat. Patch-eket meg toltsd le az ea site-rol, mindegyikhez kulon. De ugy, hogy install->patch->install->patch. (javitas)
ctrl+shit+c utan megjelenik egy parancssor, es ird be, hogy "changelotzoning hotel" idezojelek nelkul. Utana mar jo lesz, ha ujra visszajossz. Erdemes elobb epitomodban odamenni, akkor beirni a parancsot.
Szállodát hogyan lehet csinálni? Egy közösségi telekre építettem egy szállodát, de hiába van recepciós pult, a megérkezésnél nem ajánlja fel ezt a szállodát. De amíg be nem jelentkezek valahova, nem tudok semmit csinálni. Ezután elmehetek a szállodába, a recepciónál benyomhatom, hogy bejelentkezés, de amíg a másikból ki nem jelentkezem, addig ide nem jelentkezhetek be. Ha viszont onnan kijelentkezek, ugyanott vagyok mint a megérkezésnél. Szóval a lényeg, hogy mit kell tennem, hogy a szálloda működjön?
Ha jól emlékszem: Sims2EP2.exe Úgy érdemes keresni a korábban ajánlott oldalon, hogy: "The Sims 2 crack". Épp a törés miatt semmit nem kell a merevlemezre másolni.
Köszönöm! Esetleg az tudni, hogy mi a crack file neve? Még annyit, hogy nem kell kimásolni a dvd-t a merevlemezre esetleg? Mert ha jól emlékszem, akkor indítás után pörgeti a lemezt, gondolom keres vmit
Mindössze annyi a teendő, hogy az indítófájl törését (crack) le kell tölteni (pl.: http://thepiratebay.org) és a játék mappáján belüli TSBIN mappába kell másolni.
Megvan nekem a Sims 2 eredeti dvd-je és szeretném megoldani, hogy ha feltelepítem akkor ne kelljen utána használni a lemezt mert egy másik gépre is feltrenném. Hogyan kellene ezt megoldani? Köszönöm a segítséget!
Még az is járható út, hogy a Pirate Bay-ről letöltöd az utolsó - The Sims 2 FreeTime - epizódot, telepíted és ennek a crack állományával megoldod a kérdést. De: 1. Ezt is torrent klienssel tudod letölteni - vagy bármilyen letöltőprogrammal, ami támogatja a torrentet. (ingyenes ajánlat: Free Download Manager 2.5.758 http://www.honositomuhely.hu); 2. A telepítéséhez Daemon Tools kell - vagy hasonló szerepű program. (ingyenes ajánlat: Daemon Tools Lite 4.12.4, http://www.filehippo.com).
Akkor azt javasolnám, hogy próbálkozz a crack fájl letöltésével. pl.: http://thepiratebay.org Keress rá a szükséges epizód törésére és egy torrent kliens segítségével töltsd le.
Az nem tunt fel hogy nincs tört exe fileod?? Marpedig anelkul nem fog menni, es nem nemtud neked kuldeni senki mailben mert tul nagy, tolts le valahonnan. (nem , nemtudom honnan)
a következő a helyzet NEM daemon tools-ozok! Simán feltelepítettem őket. Nos a következő a helyzet -> a bal oldalon a gépre telepített rész, a jobb oldalon a cd van. Mit írjak felül szerinted?
Nem az 'EAautorun.exe' kell a TSBIN-be!!! Feltéletelezem, hogy Daemon Tools-sal telepíted a játékot. Szóval: a Daemon Tools-szal megnyitott kép állományban - az utoljára feltelepített epizódról van szó - kell lennie egy törést tartalmazó mappának. Ez a mappa egyszerűbb esetben Crack névre hallgat, más esetben pl.: ViTALiTY vagy valami hasonló. Ebben van az a crack állomány, amit a megfelelő TSBIN mappába kell bemásolni a C: meghajtón.
Ahogy az előbb is olvasható volt: telepítéskor csak egymás után kell feltelepíteni az epizódokat és kiegészítőket. Minden epizód feltelepítését érdemes az epizódhoz tartozó patch-csel folytatni. Ha minden telepítésre került, akkor az utolsóként felrakott epizód - pl.: Szabadidő - crack-jét kell bemásolni az epizód mappájának a TSBIN mappájába. Úgy lehetsz biztos, hogy jó helyre másoltad be, hogy ott felül kell írni az eredeti állományt.
Ha még valaki figyeli ezt a topicot, kérem segítsen!!!
Gondom van a telepítésekkel. Alapjátékot felteszem, exe-t felülírom, és patch-elem is. Ezután teszem fel az Évszakokat is, ugyanígy felülírom az exe-t, patch-elem.
nos ha ezekután elakarom índítani a játékot, azt írja, hogy nincs bent a meghajtóba a programdvd, nem indul el - hozzáteszem az alapjáték sem indul el.
Mi lehet a baj?
Fel sem teszem addíg a többit, mert eleve az alapok nem stimmelnek.
Emlékszem valami olyanra, hogy csak a legutóbb feltettet kell patch-elni? vagy exe-t felülírni. Jól rémlik valami? Köze lehet a TsBin könyvtárnak a dologhoz?