Egy kicsit tényleg szerencsésebb volt Matthew, de szerintem aki 6-10-ről, 10-12-ről fel tud állni, az mindenképpen megérdemli a győzelmet. Hunter tényleg csak magát okolhatja, 12-10-nél, meccslabdája volt a rózsaszínen, majd a döntő frame-ben 45-0-ja volt, és egy abszolút nem nehéz állás, az egyik kommentátor már tényleg kimondta, hogy valszeg vége, de nem, mert Hunter valszeg (teljesen érthetően) beremegett.
Joe Swail-t sajnálom, ő is szimpatikus arc, vazzeg, már egy rakat kedvencem kiesett (Jimmy, Davis, Swail, Maguire, na és Pault is sajnálom). Most már Hendry-re tennék, de remélem Matthew nyer. Hendry nagyon színtelen-szagtalan játékos, mégha zseniálisan játszik is (na meg ő verte meg 3-szor is Jimmy-t a korábbi vb-döntőkön :-(
Egy szóval nem mondtam, hogy Hunter jól játszott, ha figyelmesen olvassol, viszont továbbra is tartom, hogy csak olyan hibája volt Stevensnek, amikor a hiba ellenére sem maradt igazi helyzet, Hunter elött, viszont Hunter hibájiból sokkal könnyebben tudott megindulni Stevens.
A kék csatánál leeső fehérről nem is beszélek, mert ugye előtte egy lökéssél kb fél centin múlt, hogy Stevens lökése után nem esett le a fehér.
De tény megérdemelte a gyözelmet, mert nagyot küzdött.
Hunternek az utolso frame-ben is tobbszor volt lehetosege breaket epiteni es befejezni a meccset, de rosszul terelt, nem tudott elni a lehetoseggel. Stevens egyik hibajanal mondta is a szakkommentator Mike Hallett, hogy konnyen lehet ez volt Stevens utolso lokese a vb-n. hogy ez nem igy lett, arrol egyedul Hunter tehet. ezek utan teljesen felesleges makrol beszelni... talan le kellene venni a szemellenzot.
Nem is láttad, honnan tudnád, hogy nem mák volt?
De neked, úgy is csak az eredmény a lényeg.
De remélem a következő körben súlyosan megalázzák Perry Stevenst, s akkor én fogok gúnyosan kacagni!
Továbbra sem értem, hogy Hunter miért lett volna a torna egyértelmű esélyese (szerintem ilyen nem volt és még most sem tudom azt mondani senkire, hogy ő a legnagyobb esélyes). Még egy ilyen kocadrukker, mint én is meg tudta jósolni, hogy semmire nem fog jutni. :)
Swail is kiesett :( Hamilton idegesít. Viszont tényleg összeszedetten játszik, és hát végül is ezt is vártam, hogy nagyon kiegyenlített lesz a verseny, ahol szinte bárki megverhet bárkit.
Szerintem nagyon szimpatikus, és jó arc, az élet nagy igazságtalansága, hogy a mai meccsen egyiküknek búcsúzni kellett. Egyébként ha belegondolok, hogy Paul egyetlen golyóra volt a továbbjutástól, még 12-11-nél ha elteszi a végén a rózsaszínt középre, akkor kész, vége. Kábé néhány milliméteren múlt...
Most már nagyon remélem, hogy Stevens-Higgins, és Sullivan-Hendry elődöntő lesz, utána pedig Stevens-Hendry, esetleg Higgins-Hendry, és persze Michele, mint játékvezető :-)))
Hát beszarás, egyszerűen beszarás !!!!!!!!!!!!!!!!
Hatalmas gratula Matthew-nak, nagyon megérdemelte, 10-6-ról, 12-10-ről feljönni, és nyerni óriási dolog. Kritikus helyzetekben is bevállalta a hosszú lökéseket, már ezért is nagyon megérdemelte. Természetesen rettenetesen sajnálom Huntert, nálam a torna egyértelmű esélyese volt, de sajnos a kritikus pillanatokban rosszul játszott. Az utolsó frame-ben pl. 45-0-ja volt, és egy nem túl nehéz állás...
Egyébként nagyon jók voltak az angol kommentátorok, szuperül közvetítettek, tényleg nagy kár, hogy az egyik játékosnak ki kellett esnie. Ja, és ami előtt külön megemelem a kalapomat: rendkívül sportszerű volt mind Paul, mind Matthew, igazi SPORTEMBEREK !!!!!!!!!!
Gratula a mákkirálynak, már Wattana ellen is, de most ááááá, mindjárt sírok ......!!!:((((((
Hát ha esetleg még Hendry is kiesne, nem is nézném tovább!!!!!!!!!!!!!