ha McCulloch legyozi McManust, 16. helyre jonne fel a ranglistan. de nem lelegezhetne fel, mert ha Perry legyozi Stevenst, akkor Perry lenne a 16. :)
ebbol a szemszogbol is erdemes nezni ezeket a meccseket...
na ez télleg utsó feketével: 5-1 Dottnak!!!
a másik meccsen: McCulloch-McManus 6-1 ,és Ian már 2 centuryt lökött. remélem kitart a jó formája jövő hétre. :)
Drago ráadásul birói hiba miatt esett ki: úgy látta a játékvezető, hogy lökés közben hozzáért Drago támaszkodó keze egy golyóhoz, pedig nem, és az ellen jöhetett kézből.
az hogy könnyebb a pool, szerintem egyértelmű. sokkal nagyobb pontosságot igényel a snooker, de teljesen más játék. tehát végülis nem csoda, hogy nem lesz hirtelen jó poolos a snookeresekből. bár Dragonak nagyon bejött. :)
amúgy Davis is snookeres dákóval játszik.
Williams, Davis és Drago is indult tavaly a 9 Pool vb-n és Drago csak az elődöntőben vérzett el. Davis is jól megizzasztotta Strickland-et, aki tök ideg is volt emiatt, bár Strickland alapjáratban egy idegbeteg figura.
Bár a szakértők szerint könnyebb játék a billiárd mint a snooker, de azért csak úgy nem lehet átállni. Willams snooker dákóval játszott a vb-n és ez bizony igen nagy hátrány volt...
Sziasztok!
Tegnap nem volt netem,de talán jobb is,így legalább nem tudtam káromkodni egyet Hunter kiesése miatt.:((
No meg Ciani kárörvendezésein,ami rendesen kihozott a sodromból,sz'al Go Dott!!!!
Dögöljön meg a szomszéd tehene is!-elven..:))
nem biztos, hogy jobb keze van, de van neki egy bal is. :)) tegnap Stevens is lökött egyet ballal, meg is lett az eredménye.:D amúgy igazad van azok közül akiket írtál, nehéz, talán nem is lehet kiválasztani kinek van jobb keze. azt hogy jó hogy nincs tökéltes játékos csak általánosságban értettem. mindegy kikből raknánk össze ezt a tökéletes snookerest.
különben Jimmy és Ronnie is próbálkozott 9-es Poolal, több kevesebb sikerrel. :)) www.mosconicup.com a historyban.