Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3106
Francot,jól benéztem..(de mentségemre,közben "teniszezek" is)
Előzmény: Törölt nick (3105)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3105
Már csak a fekete van,ugye?
sukka Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3104
McCulloch is megtáltosodott és 3:1-re vezet McManus ellenében
sukka Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3103
Higgins egyelőre teljesen formán kívül, Dott 3:0-ra vezet. Ha ez így megy tovább akkor John-nak megint nagy comeback-re lesz szüksége
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3102
Már 3:0 Dottnak..
Justice Dr. Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3101
Drago ráadásul birói hiba miatt esett ki: úgy látta a játékvezető, hogy lökés közben hozzáért Drago támaszkodó keze egy golyóhoz, pedig nem, és az ellen jöhetett kézből.
az hogy könnyebb a pool, szerintem egyértelmű. sokkal nagyobb pontosságot igényel a snooker, de teljesen más játék. tehát végülis nem csoda, hogy nem lesz hirtelen jó poolos a snookeresekből. bár Dragonak nagyon bejött. :)
amúgy Davis is snookeres dákóval játszik.
Előzmény: sukka (3099)
Zombie Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3100
ez se egy tul izgalmas merkozes eddig... :)
sukka Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3099
Williams, Davis és Drago is indult tavaly a 9 Pool vb-n és Drago csak az elődöntőben vérzett el. Davis is jól megizzasztotta Strickland-et, aki tök ideg is volt emiatt, bár Strickland alapjáratban egy idegbeteg figura.
Bár a szakértők szerint könnyebb játék a billiárd mint a snooker, de azért csak úgy nem lehet átállni. Willams snooker dákóval játszott a vb-n és ez bizony igen nagy hátrány volt...

Dott már 2:0-ra vezet :(((

Előzmény: Justice Dr. (3096)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3098
Sziasztok!
Tegnap nem volt netem,de talán jobb is,így legalább nem tudtam káromkodni egyet Hunter kiesése miatt.:((
No meg Ciani kárörvendezésein,ami rendesen kihozott a sodromból,sz'al Go Dott!!!!
Dögöljön meg a szomszéd tehene is!-elven..:))
sukka Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3097
a másik asztalon McCulloch egy century-val kiegyenlített
McCulloch-McManus 1:1
Justice Dr. Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3096
nem biztos, hogy jobb keze van, de van neki egy bal is. :)) tegnap Stevens is lökött egyet ballal, meg is lett az eredménye.:D amúgy igazad van azok közül akiket írtál, nehéz, talán nem is lehet kiválasztani kinek van jobb keze. azt hogy jó hogy nincs tökéltes játékos csak általánosságban értettem. mindegy kikből raknánk össze ezt a tökéletes snookerest.
különben Jimmy és Ronnie is próbálkozott 9-es Poolal, több kevesebb sikerrel. :)) www.mosconicup.com a historyban.
Előzmény: Jimmy 4ever (3094)
sukka Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3095
az igaz, hogy bevállalósabb és cikis szitukban is olyanokat lök amit a többiek inkább biztonságira játszanak, de ahogy a golyó mögé áll és szinte egyből üt jobb és bal kézzel egyaránt, hát azt senki se tudja olyan kvalitással csinálni mint Ronnie.

közben Dott fantasztikus egyfalas feketével hozta az első framet,

Go John, go!!!

Előzmény: Jimmy 4ever (3094)
Jimmy 4ever Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3094
Most vitatkoznék veletek, szerintem Ronnie-nak nincs jobb keze, mint mondjuk White-nak, Hendry-nek, vagy épp Stevens-nek, egyszerűen csak bevállalósabb, több olyan ütést is megjátszik, amelyiknél más inkább biztonságit játszana. Mondjuk a villám-breakjei szenzációsak, vannak olyan letakarításai, hogy szinte nem is gondolkodik a következő lövése előtt. Ma néztem a Sport1-en 9-es biliárdot, a bántás legkisebb szándéka nélkül kicsit nevetséges tud lenni a snooker után (ahol ugye lényegesen nagyobb az asztal, több golyó van, szűkebbek a zsebek), hogy mennyit képesek a pool-osok gondolkodni, még egészen tuti állásnál is.
lynne Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3093
Kár, hogy Steve Davis kiesett. Nekem ő a legjobb.
Perry mikor fog játszani? Azt hiszem neki fogok drukkolni.
sukka Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3092
üdv!
a forma1-en már úgy se lesz semmi, inkább én is snookert nézek :()
Remélem Higgins nem csinál olyat, mint az első körben...
Előzmény: Zombie (3091)
Zombie Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3091
megy a kozvetites.

Higgins vs Dott

Justice Dr. Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3090
"Szerintem ha Ronnie zseniális kezeit összeraknánk Stephen fantasztikus agyi koncentráltságával, létrejönne a tökéletes snooker játékos."
adjunk hálát, hogy nincs ilyen tökéletes játékos. :) nagyon unalmas lenne, ha mindig ugyanaz nyerne...
a mai program talán nem volt még:
3.30pm
Dott v Higgins
McCulloch v McManus
7.45pm
Walker v Gray
Pinches v Hendry
Előzmény: sukka (3088)
Zombie Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3089
csak olyan hibája volt Stevensnek, amikor a hiba ellenére sem maradt igazi helyzet, Hunter elött, viszont Hunter hibájiból sokkal könnyebben tudott megindulni Stevens.

visszanezve az utolso frame-et, harom lehetosege volt breaket epiteni Hunternek, mindharomnal konnyu allas volt, es mindharomnal a terelest szurta el.

sukka Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3088
üdv!
jól kiosztottad Hendry-t, hmm... én inkább azt mondanám, hogy snooker is egy olyan játék ahol agyilag nagyon ott kell lenni, koncentrálni kell több órán, több napon keresztül (vb). Hendry épp ezért ilyen, rendkívüli koncentrációra képes és higgadt tud maradni a legélesebb helyzetekben is. Igaz mára már megkopott egy kicsit, de fénykorában ezért volt évekig a snookervilág trónján és bukott el ellene sok kiváló játékos, pl. Jimmy.

Szerintem ha Ronnie zseniális kezeit összeraknánk Stephen fantasztikus agyi koncentráltságával, létrejönne a tökéletes snooker játékos. :)

Előzmény: Jimmy 4ever (3074)
Zombie Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3087
Gondolom masok is emlekeznek a tavalyi vb-elodontore, ahol Doherty 9-15rol forditott Hunter ellen...
Ciani Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3086
Ez egyértelmű. Ott volt a kezében többször is, de egyszerűen nem elég jó ahhoz, hogy ilyen terhet elviseljen. De szerintem ennek nagyrészt az az oka, hogy ő maga és a közvélemény is elvárja tőle a vb címet. Annyira meg nem nagy játékos, hogy ezt simán elviselje.
Előzmény: sajtosrud (3075)
Ciani Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3085
csak olyan hibája volt Stevensnek, amikor a hiba ellenére sem maradt igazi helyzet, Hunter elött, viszont Hunter hibájiból sokkal könnyebben tudott megindulni Stevens.

És ez szerinted véltetlen?
Btw Hunter is Stevens hibáiból építkezett, ami nem is csoda, hisz mindkettejüknél sok volt, de Hunternél több - ezért nyerhetett Matthew. Hunternek ebben a két frame-ben, amit most látok/láttam is rengeteg lehetősége volt, nehogy már Stevens szerencséjének számlájára írd, hogy képtelen volt élni velük. Megmérettett és könnyűnek találtatott.

Előzmény: fighting (3071)
Jimmy 4ever Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3084
Hú vazze, jobb lesz vigyázni :-))) Módosítanék: Hendry-ben még nem sikerült felfedeznem a szunnyadó individumot :-)))
Előzmény: Justice Dr. (3082)
Ciani Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3083
De most nézem :PP
Ha az mák, hogy a hiperszuper topfavorit Hunter bénázott, akkor mákja volt. De akkor Hunternek is mákja volt, hogy előnybe tudott kerülni, mert ő is Mathhew hibáit használta ki a meccs első felében.
Előzmény: fighting (3068)
Justice Dr. Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3082
:))
jaa a Hendry tábor nagyon kemény, vigyázni kell velük.;))én elhatárolódok a kijelentéstől. :))
Előzmény: Zombie (3079)
Zombie Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3081
a mostaniban is irjak, illetve utananeztem es Ronnie is mondta egy tavalyi interjuban.

Stevens a tegnapi gyozelemmel hatodik helyre jott fel a ranglistan, megelozve Dohertyt, Ebdont, Lee-t.

Előzmény: Justice Dr. (3080)
Justice Dr. Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3080
ez a mostani Hamilton interjúból, vagy van egyébb infód?
Hamilton nyilatkozatából a quarter meccsről: “Hopefully I can start scoring because good scoring and good safety is hard to beat.” na a start scoring nagyon nem volt rá jellemző tegnap, amit láttam, ott mind Swail hibáiból élt. persze elég volt az is neki, mint kiderült..

Williams tegnapi nyilatkozatából: “I’ve not played that well all season,” admitted the 29-year-old. “Stephen Hendry and Ronnie O’Sullivan are a long way in front of anyone at the moment, including myself. I’d be lucky to make five centuries in a season, let alone in a match.:DDDD

és még egy a mákokról, a legilletékesebbtől, Huntertől: "Matthew was a bit lucky at the end on the blue. Pressure does get to you but he deserved it."

Előzmény: Zombie (3070)
Zombie Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3079
Hendry nagyon színtelen-szagtalan játékos

nana! a Hendry-fanok meg fognak lincselni :)

Justice Dr. Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3078
nem oszt nem szoroz, de 4szer verte Jimmyt a döntőben Hendry. 3szor zsinórban..
én persze remélem Ronnie nyer!!
Zombie Creative Commons License 2004.04.25 0 0 3077
sokat veszit ez a Hunter :D
Előzmény: sajtosrud (3075)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!