Vissza az egész, mert most ugrott be, hogy itt van a mandátum nélkül maradt Füle István, aki az Országgyűlés jegyzője volt ebben a ciklusban, és arra készül, hogy indul fog az őszi önkormányzati választásokon. Ugyan milyen elképzelésekkel vág neki? Talán nem polgármester akar lenni 12 év képviselőség után?
A 2. kérdésre (t.i a jelöltet én sem ismerem) még ezt az arányt is magasnak vélem.
Ez a szadi részéről inkább egy zsákutcás döntés.
Ha ugyanis nem találják jónak az elmúlt 4 év önkormiban végzett SZDSZes dolgait, akkor lapalma mellé teszi le a garast, aki azért melózott a parlamenti sikerekért 2002-ben és 2006-ban jócskán, s az önkormis dolgokban tiszta.
Nem kétlem, ezt Te jobban tudod, én meg nem láthatok bele.
Csak eszembe jutott közben az a nyílt levél amit Orbán Viktorak írt valami fideszes valamikor a választások környékén, és azt taglalta benne, hogy kiknek az előtérbe helyezése, háttérbe tolása okozta a vesztet (Schmitt, Mikola, Semjén). a levél valahogy úgy végződött, hogy
" üdvözlettel:
X.Y.
u.i.: Egyébként ki a fasz az a Gálné Pelcz Ildikó?"
szerintem két és fél hónap van csak, maximum 3 ... de a pmjelölt racionalitása meg van, az életben különböző rációk vannak. Szerintem simán megoldható egy még ismeretlen jelölttel is.
Már a honlapom is megváltozott egy kicsit, látogassátok meg :)))
A döntést meg majd kitárgyaljuk ha odaérünk, hogy hivatalos lesz. Ami igazán elgondolkodtatott engem, mert magamról gondolom írhatok, az az, hogy milyen sok hibát elkövettem már ez alatt a 17 évnyi politizálás alatt. Mennyire mélyen felelős vagyok a dolgok alakulásáért. Ugyanakkor megdöbbentő számomra, hogy mennyire nem tartottak a helyi csoporton belül alkalmasnak a vezető szerepre.