Köszi, totyus! Én is pont az előbb néztem meg a hivatalos honlapon és mostmár merek örülni! Gyulánál nincs feltüntetve a helyszín, de bennszülöttként gondolom, hogy csak a városi sportcsarnok jöhet szóba! Holnap otthon megkérdezem a csarnok portását:-))) és riasztom a hazai fanokat!
Valaki tervezi közületek, hogy pl. Fehérvárra lemegy? Érdekelne, ki lesz ott közületek Szegeden vagy esetleg Gyulán!
A hírt a hivatalos Ákos oldalon is lehet(ett) olvasni, de MarK pontosan fogalmazott ( "várható koncertdátumok" ). A sportcsarnokok portásai, meg a jegyirodák kicsit lassabbak.
Szerintem biztosra vehetők azok az időpontok és helyek.
Talán március idusa táján kezdik el árulni a jegyeket, feltehetően az új maxi, meg a DVD-VHS stb. megjelenésével együtt.
MarK: Honnan van infod a koncertdátumokról??? Ezek már 100% biztosak??? (Nem akarom beleélni magam, ha csak sejtés) Ki szervezi és hol lehet jegyeket venni? (Én ma hallottam egy barátomtól, de itt Szegeden még egyik helyen sem tudtak semmit a turnéról. Jellemző!) Ma ez a hír feldobta a napomat! Köszi!
Én is szoktam olvasni azt a topicot! Akkorákat szoktam röhögni! Van egy olyan topic, hogy "Szedessük le a futrinkát Zsolt fejéről!" vagy vmi ilyesmi! Azt nézted már? Abba akkora dumák mennek!
"News] MINDENKI TÁNCOL
A tavaszi DVD- és VHS-kiadvány mellé egy új maxi is napvilágot lát majd: a tervek szerint a Mindenki táncol című dal különböző mixei hallhatóak majd rajta, valamint az élő verzió is, a legújabb koncert-intróval együtt. A dalhoz készülő koncertklipet a Z+ mutatja majd be. A pontos megjelenési dátumokat itt a honlapon tesszük majd közzé."
Kívánságod számomra parancs, úgyhogy még néhány aranyköpés a korábbi időkből:
"Szinte a léc alatt jutott a döntőbe Ede és a Bonanza Banzáj(!!!). Szintizenéjük ezúttal sem bővelkedett izgalmakban, lassúnak gyors, gyorsnak lassú volt, furcsa módon azonban a közönség egy része hatalmas ovációval fogadta.(...) Ede mindenesetre talányos mosolyával "eladta" az unásig ismételt refréneket, bár az én rangsoromban azért Kaszab Tibor és Balázs Ági is megelőzte."
(Magyar Ifjúság, 1987.nov., a Csillag születik elnevezésű tehetségkutató-versenyről való tudósítás)
A következő idézetnek nem tudom az előzményeit, csak sejtem. Popcorn, 1992. nov:
"Ami történt - hogy egy, a sikertől megmámorosodott, öntudattúltengésben indulatoskodó popsztár "elszáll", s úgy gondolja, hogy bármit megtehet -, nem újdonság a hazai popvilágban. Kovács Ákosnak(...) voltak elődei, vannak társai a szakmában. Felemelkedésüket, majd zuhanásaikat könnyű lenne felidézni."
És a hab a torán:
"Szóval elkészült az új Ákos-CD, ez ellen már semmit sem lehet tenni."
(Z Magazin, 1997.nov.)
Itt szerintem a 97 októberében megjelent Újramix c. albumra gondolt a tisztelt újságíró.
Zoltán, van még több is? kiváncsi lennék nagyon, ez az egy is haláli! csúcs, mit össze nem tudnak irkálni az ilyen "húderáéreztemmostazigazságra" tipusú emeberek. írjál még ilyet! ez tetszik a népnek! vagy legalábbis nekem igen. loren
Ja, volt egy ilyen ismerosom(is), valami Kasszandranak hîtták, de nem a Peterson a nagy melleivel, ez egy regebbi kiadas, uhhogy nem hiszem, hogy tudnal vele konzul. Tálni.
regi akos topikba jaro vagyok
csak idonkent kiutalnak
csak azert mert a legunszimpatikusabb enekesnek tartom akoscht?!
figyelmeztetem a rajongokat idonkent, mint jo profeta
de halatlan a szerep
Na jó, bevallom, nem tudtam.:-)))
Más:nagytakarítás közben megtaláltam a Pesti Est Ikon-koncertre kinyomott különszámát. Na, van benne egy érdekes oldal, ahol Ákosról ill. a Bonanzáról megjelent kritikák kapnak helyet. Most idézem a legérdekesebbet, aki már olvasta, azoktól bocsi:
"Leginkább Kovács Ákos furcsa szövegei érdemelnek említést, de a hangja neki sem jött meg a Csillag születik óta(hiányát viszont remekül ellensúlyozza egyénies kántálásával), és a dalok is nagyjából egyféle dallamfűzést követnek. Fiúk! Emlékezni fog erre a lemezre valaki is - rajtatok kívűl - néhány év múlva?"
(Mai Nap, 1989.ápr. az első Bonanza album kritikája)
Így utólag milyen jóízűt lehet mosolyogni az önmagát nyílván szakértőnek valló zsurnaliszta sorain.