Ha ennyire úgy érzed ,hogy nem szeretnek a magyarok,akkor mit keresel egy magyar fórumon. Én szeretem a magyarokat.Ez nem egy magyar sajátosság ,ami itt folyik. az egész világra jellemző. Egy névtelen arctalan fórumon könnyebb a másikat leszólni. Könnyebben jönki ami a szivemen a számon.
"viszont sajnos a magyarokrol es a szlovakok es a romanok kis reszerol ez nem mondhato el. nagy reszuk ha meghallja h magyarul beszel valaki inkabb elhallgat.
a nejem egy magyar nonel is dolgozik, aki nem hajlando magyarul hozza szolni, es haromszor bepanaszolta, amikor masfel ev alatt senki mas. sajat fulemmel hallottam, h kijelentette valaki amikor segitseget kertek tole munka keresesben, h 'ha en megkuzdottem azert h elerjek valamit, nehogy mar en kaparjam ki neki a gesztenyet'.
nyitottunk cukraszdat. angolok, lengyelek jo hirunket keltettek, szomszed varosbol jottek, de a magyarok jelentos resze kb azt csinalta amit itt kapunk. lehuztak, hazugsagokat terjesztettek.
es meg sorolhatnam.
vagyis sajnos igaz h dogoljon meg a szomszed tehene is :(
vannak akik nem ilyenek, de pro es kontra, trendkent ez van."
Köszönöm kedves cseik a hozzászólásodat, mert én 'nem vagyok egy nagy világutazó', de a Te infód, megerősítette bennem, hogy a 'helyváltoztatás' nem változtatja meg a lelket... ! ;-/
És az, hogy szerinted is "trendkent ez van",
az azért van, -szerintem- mert mint már írtam: a "magyarok" segítik egymást, csak sajnos 'ezerév alatt' felszaporodott Magyarországon, a testileg 'magyarnak látszó', de 'szívében' nem magyar,
en csak a magam tapasztalasat es rokonok, kozeli ismerosok velemenyet tudom elmondani. tehat nem reprezentativ, de jellemzo.
akar pakisztani, indiai, roman, fekete, lengyel, litvan emberekeol van szo, segitik egymast bekerulni jo helyre dolgozni, mennek tolmacsolni, segitik egymast. nincs egy eve h elindult a hongkongi emberinport, de mar van olyan uzlet ahol 80%ban ok dolgoznak.
viszont sajnos a magyarokrol es a szlovakok es a romanok kis reszerol ez nem mondhato el. nagy reszuk ha meghallja h magyarul beszel valaki inkabb elhallgat. a nejem egy magyar nonel is dolgozik, aki nem hajlando magyarul hozza szolni, es haromszor bepanaszolta, amikor masfel ev alatt senki mas. sajat fulemmel hallottam, h kijelentette valaki amikor segitseget kertek tole munkakeresesben, h 'ha en megkuzdottem azert h elerjek valamit, nehogy mar en kaparjam ki neki a gesztenyet'. nyitottunk cukraszdat. angolok, lengyelek jo hirunket keltettek, szomszed varosbol jottek, de a magyarok jelentos resze kb azt csinalta amit itt kapunk. lehuztak, hazugsagokat terjesztettek. es meg sorolhatnam.
vagyis sajnos igaz h dogoljon meg a szomszed tehene is :(
vannak akik nem ilyenek, de pro es kontra, de trendkent ez van.
"Én azt tapasztalom, hogy a magyarok igenis segítik egymást."
Igen a "magyarok" tényleg segítik egymást, csak sajnos 'ezerév alatt' felszaporodott Magyarországon, a testileg 'magyarnak látszó', de 'szívében' nem magyar, csak 'amolyan': 'mádzsár' féle... ;-/
Jön majd sok új Kőmíves Kelemen, ki nem hamuval és embervérrel köti meg a békesség falát, de hittel és búzakenyérrel épít régi kőből, új hazát. ;-)
A fenti vers értelmezéséhez... ! ;-)
hamuval és embervérrel = Az eredeti/régi Kőmíves Kelemen balladában az asszonyt nem befalazták, hanem megőlték, elégették és a hamvait a malterba keverve építették fel, "magos Déva várát"..
a békesség falát = a "fal" egy el-határoló dolog. Vagyis ha csak egy "hamuval és embervérrel' készült "fal" 'által' van béke, az nem IGAZi béke, hanem kirekesztő, 'testvérietlen' béke... !
búzakenyér = a búzát a 'régiek' úgy is nevezték, hogy: "élet". Jézus Krisztus azt mondta magáról, hogy: "Én vagyok az élet kenyere." Ezért a hit + búza > "élet" + kenyér = Jézus Krisztus-ban való élet.
(a búza a test tápláléka, 'kenyere', míg Jézus Krisztus az emberi szellem tápláléka, 'kenyere')
régi kőből, új hazát = A 'rég elfeledett', magyar! értékekre alapozott mai kornak megfelelő, "új haza"...
Összefoglalva: a Magyarországot valóban! megújítók, nem 'emberi módon' (vérrel és 'machiavellizmussal') "kötnek" 'új' egyezségeket (melyek 'elkülönítik' -megint- a 'sokakat' a 'kevesektől' ("fal"), hanem Igazság-ban építenek a "régi", 'elveszettnek hitt' "sarok-kőből", új Magyarországot. ;)
És ez a "sarok-kő" az a Krisztusi parancsolat, hogy:
" Azt tedd mással, amit szeretnéd, hogy veled tegyenek ! "
Ezt a Relativitás Elméletet amiről ti beszéltek, az alapoknál kell kezdeni.Ha nincsenek meg az alapok.,akkor összeomlik a ház. Legalább egy meg egy legyen kettő
Tudatos félrevezetésnek, csalásnak neveztél egy teljesen korrekt leírást. Aztán kiderült, hogy mindez onnan ered, hogy az elemi geometriából sem érted a legegyszerűbb dolgokat sem:
cseik 3472 "azert nemi fricska erezheto a modik reszerol, - lehet h csak tudat alatt - mert betehettek volna az alternativ elmeletekhez, vagy nevezhettek volna alternativ fizikanak. de igy benne van, h letezik a regi fizika es szuletoben az uj fizika. :) "
;-))
"azt sem ertem, akkor miert jarnak ide ellenkezni. ennyi tisztesseg nincs bennuk, h ha az alternativok beken hagyjak oket es nem 'szemetelik' tele a 'tudomanyukat' szerintuk nem oda valo temaval, akkor ok ezt miert nem tudjak megtenni viszonzaskent? ennyire pitianerek lennenek? vagy a regi 'dogoljon meg a szomszed tehene' mentalitas alapjan, ha nekik nem sikerult semmi kiemelkedo akkor masnak se sikeruljon? "
destrukt 3462 "Ha valaki valami új ötlettel áll elő, azt azonnal kórusban szapulják, a kitalálóját megpróbálják elbizonytalanítani, elvenni az önbizalmát, nehogy alkosson valami értelmeset a hőn imádott relativitáselméletük helyett."
Lucifer szemlét tart a pokolban, Belzebub körbevezeti, és a szemle során odaérnek az első nagy 'üsthöz', amiben bűnös emberi lelkek 'főnek', és látja Lucifer, hogy az 'üst' mellett van egy tábla, rajta a felirat: "Kimászni Tilos !" Kérdezi Belzebubtól, hogy mi ez ? Belzebub azt válaszolja, hogy ebben az 'üstben' németek vannak, ezek nagyon szabálykövető lelkek. ha valamit megparancsolnak nekik, az be is tartják.
Mennek tovább, odaérnek egy másik 'üsthöz', ami mellett 'hét ördög' bunkóval, korbáccsal ütlegelve tartja benn, az 'üstből' kimászni akarókat. Kérdezi Lucifer Belzebubtól, hogy ebben kik vannak ? - Ebben az 'üstben', oroszok, szerbek, egyéb szláv népek vannak, ezek csak ebből értenek, ezeket csak így lehet helyükön tartani.
Mennek tovább, odaérnek a harmadik 'üsthöz', ami mellett se tábla, se bunkós-korbácsos ördögök, mégsem mászik ki senki az 'üstből'. Kérdezi Lucifer Belzebubtól, hogy ebben kik vannak ? - Ebben az 'üstben', magyarok vannak. Ha az egyikük ki akarna mászni, a többi azonnal visszahúzza ! ...
Már többször próbálkoztak az "Új fizika" bezárásával is, mert már az is bántja a csőrüket, hogy az anti-relativisták (a nem relativitáshívők) is el tudják mondani a véleményüket.
szerinted mennyire vagyok nevtelen, ha az elmeletemet es publikacioimat is linkeltem?
en soha nem neveztem senkit csalonak, ez a ti szokasotok. azt mondtam h dgy nem erti a relelmet ezert a hivatalos allaspontot kepviseli. es azt is hozzatettem, h azt viszont tehetsegesen adja elo.
es tovabbra is fenntartom, h aki elhiszi a relelmet az nem erti, es ezt barmely tisztessegesen vitazo vitapartnerrel szemben bizonyitom. te nem tartozol kozejuk.
Figyu, engem nem érdekel, hogy ki milyen világnézetű, vagy ki milyen híres professzor, ha érthetetlen baromságokat ír, akkor nem hiszem el neki, csak azért, mert ő egy nagy ember.
"...tisztan latszik, h a sajat frusztraciojukat vetitik ki a masik sertegeteseben. ennyire egyszeru emberek, h ha egy forumon nevtelenul lehulyezhetnek valakit, akkor tobbnek erzik magukat?"