Sign, általánosított, nekem legalábbis így jött le, akinek meg nem inge nem veszi magára:))/Nagyon sok féle ing van, ...és mindenki maga dönti el melyket veszi fel/
Csak egy kis apró észre vétel a másik topikban Sign által leírtakhoz.....
Nem hinném, hogy neki álltam volna valaha is hisztizni, max el poénkodtam picit és volt amikor nem érdekelt, de igyekeztem ettől függetlenül normálisan és nem Sztocsy stílusban játszani. (bár lehet az célra vezetőbb lett volna).
Igyekszem ezek után megtanulni majd pókerezni, bár erről is az a véleményem, hogy akikkel játszottam egyöntetűen fogják azt mondani, hogy valóban nem voltam túl szerencsés. Persze én is tudom, hogy a szerver nem válogat kit szeret és kit nem, de ez egy picit akkor is sok volt.
Ennyi, amit még gondolok azt pedig nem írnám le, mert nem bántanék meg senkit.
A c:windowssystem32driversetchosts állományt meg kell nyitni pl. Jegyzettömbbel, és be kell szúrni a következő sort: 127.0.0.1 ad.adverticum.net
- minden böngészővel működik (állítólag Operával nem, de ez nem is lényeges) - rendszergazdai jogosultság kell hozzá - Linuxon ugyanezt az /etc/hosts fájlba kell beírni - Win9x-en c:windowshosts a fájl neve - ha nincs meg a hosts fájl, próbálkozni lehet a létrehozásával
river leosztva (7káró; 8treff; 8pikk; 7pikk; 6káró) Lajos71: "sory" _Frajti_: "np" _Frajti_: "grat" Lajos71: nyert 2,880: Nyolcas full Hetessel _Frajti_: "köszi" Lajos71: "k" Parti vége
Kicsit OFF,de a segítségeteket kérném! Nem tudjátok,hogy honnan tudnék letölteni olyan progit,ami a versenyeken szokta mérni az időt,meg jelez a vakemelkedésnél,stb!
Vagy be sem szállni, vagy nagyon esetleg csak megadni kellett volna, az lett volna a helyes. Amikor Iván megadta a te allinedet, az már valóban hiba volt, de gondolom ideges lett. Viszont előtte te hibáztál.
De leosztás előtt nekem volt a legkevesebb, hiszen Andrásnak maradt kb. 250. Azt most nem tudom fejből, hogy az András nagyvaknyi betételével kinek volt kevesebb, de így biztos, hogy nem volt neki sokkal kevesebb, mint nekem. És akkor ott ült még a nagyvak pozicióban (ha jól emlékszem) egy lány, s egyáltalán nem biztos, hogy flop nézés esetén a fiúké a parti. Az all-in-emre az utolsó lány eldobta, többek között ez is a célom volt.
Amit nem értek, hogyha én all-in mentem (lehet hogy hibásan), akkor András miért adta, amikor már nem volt benn lány ellenfél, hiszen akkor engem kiejthetett volna, s még neki is maradt volna bőven ahhoz, hogy később felpumpáljuk. Persze a maradék 250-nével erre már nem volt mód.
Itt most tényleg nem ellentmondani szeretnék, csak érdekel, hogy mi lett volna a jó megoldás, tudva azt, hogy ott ült még egy lány is.
Felesleges ezen vitázni... Ilyenkor szerintem magától értetődik, hogy mit kéne csinálnia a csapattagoknak. Szerencsére nem lett belőle gond, úgyhogy fátylat rá. Így is nyerünk.
András: szerinted én hibáztam? Tényleg érdekel. Én úgy gondolkoztam, hogy csak a mi csapatunk volt bennt, ha jól emlékszem. Nekem volt a legkevesebb zsetonom. Tehát elvben nekem kellett vigyem, s lapom is volt hozzá, tehát elvben dobnotok kellett volna.
Én is dobtam egy AA párt (3-szorost hívtam) és Zollyey all-in ment ellenem, most akkor mit csináltam volna, ha megadom kiejtem.
Nagyon szép ez a tanmese, csak a tanulságok levonása hiányzik belőle nekem, amit biztos mindenki a vérmérséklete, beállítódottsága szerint von le belőle.
1., Akkor a pénzügyi válságot a buta, iskolázatlan, kapzsi emberek okozzák? :)
2., A majmok árát természetesen mindig a kereslet-kínálat határozza meg.
3., A falusiak a 10, 20, 30$ vételárnál eldöntötték, hogy megéri-e nekik
ez az ár, az elvégzendő munkabefektetéshez képest, s valószínű még jó
befektetést csináltak, s jól döntöttek.
4., A 35$-os vételárnál (visszavásárlás) a kapzsiságuk csapdájába estek,
mint sokan a tőzsdén ugyanezt teszik. Túl magas áron szálltak be. Ja, hogy
valakinek volt egy szóbeli ígérete, megfizették a tanulópénzt.
5., A tőzsdén ugyanez van, aki egyszer nem bukik egy nagyot, az sosem fog
óriási haszonra sem szert tenni.
A tőzsde még csak azért érdekesebb egy kicsit, mert ott a nagy áresésekből
is lehet kiemelkedően magas haszonra szert tenni, persze valaki mindig veszít
Egy 3 eurós verseny miatt nincs értelme felidegesíteni magam, vagy ha fel tud idegesíteni egy 3 eurós verseny, akkor nem szabad 3 eurós versenyeket játszani.