Én is láttam a klipet, többször is! Egyetértek az eddig elhangzotakkal: kevés!
Viszont a Jákshow műsorában most hallottam, de valami szörnyű mixelt verzióban! Egyszerűen undorító, teljesen másképp hangzik, elvesztette az eddigi jelentését számomra ez a dal! Nem tudom, hogy Ákos hogy hagyhatta ezt jóvá?
Hallotta valaki?
Annak ellenere, hogy a dedikalast reklamozta a bolt, valamiert elmarad Gyulan ez az esemeny. Hat, akkor nem viszek tortat Akosnak... Sajnalhatja!
Szerintem, mind a 4 varosban tobb jegyet vennenek, mint amennyit valoszinuleg terveztek eladni a rendezok es mint amennyien befernek a csarnokokba! Igy akinek meg nincs jegye, igyekezzen! (Akos megkert, hogy reklamozzam mar egy kicsit a turnet...:-)))
A klipet tegnap lattam. Hat, nem ajultam el tole! Kellett volna vmi uj otlet ehelyett! Leirasotok alapjan felismertem az Orsit is a kalapjaban... Fajdalmasan szornyu! Elkepzelem, ahogy Akos lenez a szinpadrol koncert kozben es ezt kell latnia! Remelem, Gyulan nem lesz ott, vagy hatrebb lesz, mint en, hogy ne lassam!
Szerintem nem lesz dedikálás, mert az ott lenne a honlapon. Nekem el ne vigyék a gyulai jegyeket! De általában nagyobb az ijedezés a jegyek körül, mint ami igaz belőle.
Hello!
Énisakarommáraztaklippet!
Bár nekem is olyan infoim vannak, hogy elég gyatra. Azért érdekel. Mért nem a koncertverziót nyomták alá? Na sebaj. Tényleg jó volt a Rögtön. A plakátot meg már természetesen felaggattam a falamra. Kár, hogy az a kép van rajta, ami nekem a legkevésbé jön be.
Még négy nap! (Tudom, már írta valaki, de létszükséglet.)
Lora
Fehérváron jól fogynak:)Én több mint egy hete vettem, és akkor már 600-at eladtak.Szerintem fehérváron a VOK-ba 4000-en simán beférnek, de nem tudom mennyi jegyet adtak ki.Szerintem itt lesznek a legtöbben:))
Ha erdekel valakit: a gyulai koncertre pentekig elovetelben elkelt tobb, mint 1500 jegy. Kerdesemre azt mondtak, 2000-et akarnak eladni, de szerintem lesz abbol 3000 is! Kerdes, hogy nyomtak-e annyit es befernek-e annyian a sportcsarnokba. Sajnos, mar nem vagyok benne biztos, hogy lesz-e pentek d.u. dedikalas...!
A szegedi jegyeladasrol nincs infom! Erdekelne pl. hogy fogynak a fehervari jegyek!
Sose hallottam arrol az Orsirol. Talan jobb is!
A koncertklipet meg en sem lattam, sajnos!
Sky
U.i: Mar csak 4 nap a koncertig! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ákos tegnap a Rögtön Jövökben: Szerintem tök poénos volt, kicikizte Vámos Miklóst ("Értem..."), és tök összeszedetten válaszolt. Szóval én nagyon jól szórakoztam!!!
Ennyire gáz a koncertklip? Az albumverzió szól a koncertklipen? "Barátom"-szindróma? Az tényleg gáz.
Hello mindenki!
Hogy ki az az Orsi?
Az aki sokat jár Ákos koncertre az tudja hogy ő van elől középen mindig.
De szerintem ne maceráljuk mert nincs értelme.
Neki ez megadatott hogy bemegy előre meg a STB.
Az új klipben is benne van az Orsi.
Aki többre kiváncsi az írjon nekem nyugodtan.
Békesség.
Akkor egy büdös turnékurva, jól sejtettem, csak nem akartam eddig leírni. A Lovardába - és ha jól emlékszem a 98-as BS-koncertre is- soronkívűl engedték be a biztonságiak.
A klippet sajna még nem láttam.
Egy repeccsarkú buta tahó ribanc, akinek mindig az első sor mértani közepén kell állnia.
Körülötte ugyanazok a suttyók állnak, nekik köszönheti a tuti helyét.
De ha egyszer csak a második sor jutna neki, ott meghalna.
Visszataszító.
Amikor tavaly novemberben KGST boys-ként konferálta be Ákos a csapatot, ezek bambán néztek egymásra, hogy ammegmi.
Hmm... hogy most őszinte és finom legyek: én nem ájultam el ettől a koncertkliptől. Na meg hogy a számnak az albumverziója szólt alatta, meg hogy egy pillanatra felbukkant benne a közönség soraiból Orsi is (aki csak azt hiszi magáról, hogy a természetellenesen nagy mell és a leopárdmintás kalap széppé teszi; holott nem az...), meg hogy pl. a hangszerekre szerelt kamerák által vett képekből semmi sem került bele (ha jól láttam). Egy jó dolog volt benne: egy pár percre ismét ott lehettem a koncerten. De semmi több...
Ha valaki kocsival szeretne jönni a gyulai koncertre, (6-án) még ketten beférnek hozzánk,ha valakit érdekel,akkor írjon mail-t. (Benzinköltséget összedobjuk,koncert után meg jönnénk haza..)
Ahogy a hozzászólásokból kivettem, többen is jöttök Gyulára. Ott lesztek d.u. 1-től a dedikáláson is? Csak azért kérdezem, mert akkor összehozhatnánk egy topic találkozót. Mit szóltok hozzá?
Akárhány turné akárhány koncertjén voltam, mindig kaptam jegyet. Nemfélek tőle, hogy most nem fogok. Megyek mind a negy koncertre, de azért a fehérvárit várom a legjobban. Tegnap pont voltam Fehérváron, és már egyfolytában arra gondoltam, milyen jó lesz megint jönni.
Na jó, ez most valószínűleg elég baromság, mármint amit motyogok, de már teljesen virul a képem.
Üdv mindenkinek.
Sajna nem tudok neked segíteni, de kérdeznék valamit: ti hogy vagytok a Hűséggel? mert igy fél év alatt már eléggé leülepedett a dolog, úgy gondolom. én egyszerűen imádom! de tényleg! és ez nem vicc. ahhoz képest, hogy az első napon úgy gondoltam, hogy na, ezt sem hallgatom meg többször. és ami a legjobb, hogy még mindig tudok felfedezni benne új dolgokat. már csak 12 nap!
Loren
Nem tudna valaki egy olyan URL-t mondani, ahol Ákos 1995-1997 közötti korszakáról találhatnék jó minőségű fényképeket? Esetleg, ha van neked, akkor elküldenéd az email címemre? Kösz: madbal@free.fotexnet.hu
hellosziasztok. nagyon régen jártam erre, gondoltam beköszönök. már csak 13 nap, és itt van A Koncert!!!!!!!!!!!!!!! Ez a lényeg, semmi más. időközben pedig rájöttem, hogy tényleg baromi nagy hülyeség itt elemzegetni a dalokat, úgyis az a fő, hogy nekem mit mondanak. nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már nagyon vágyom valami újra, valami nagyon Ákosra! tudom, hogy telhetetlen vagyok, de ez a helyzet. jó bulizást mindenkinek, üdv Sziginek, Lorena
Nekem tavaly nyár óta megvan ez a Collins Jr. cd - tényleg nagyon jó anyag :), de azért nem hasonlítanám Ákoshoz, esetleg csak nagyon mininmálisan.
Live: valszleg én is Fehérvárra megyek.
Igen, az ő fia. Az is pozitívum benne, hogy nem az apja után lehet majd megitélni a zenéjét. Elég egyedi. Ha érdekel és pesti vagy, a Skála Mertóban most akciós a CD. Asszem 1600,- körül volt.
Ákos rajongóknak ajánlom figyelmébe a Simon Collins: All of who you are lemezét. A zenei stílus egész hasonló, azon is igényesen összerakott jó dalok vannak. Ismeri valaki ?