Hát az, hogy hol végez egy gép, az már nagyon múlik Mester tevékenységén is.
Ezért szerény célkitűzésünk, hogy lehetőleg nem rosszabb helyen végezni, mint az előzőekben. De az ellenfelek ismeretében ez sem lesz egy könnyű feladvány.
[ma 00:00] Véget ért a Fokváros Bajnokság. Te a 4. csoportban indultál és a tabella 9. helyén végeztél. 8 aranyat kaptál!
[ma 00:00] A mai nappal elindult a Frankfurt Bajnokság, melynek résztvevői közé te is bekerültél. A sorsoláskor a 3. csoportba kerültél. Ne felejtsd, hogy van 3 db Megengedett előny tokened, melyet a kiválasztott mérkőzéseid előtt játszhatsz majd ki!
[ma 00:00] A bajnoksággal párhuzamosan elindult az egyenes kieséses Frankfurt Kupa, melyre téged is kvalifikáltunk. Első ellenfeledAndilaci, tét a 64 közé jutás. Te vagy az erőnyerő, azaz döntetlen esetén te jutsz tovább.
Andilaci nem egy rossz játékos, általában kikapok tőle.
Amikor ezt írom, még csak 0 óra 45 perc van, de már lejátszottam az utolsó meccsemet. Természetesen 6:3-ra nyert az ellenfél. Biztos befutó vagyok az utolsó helyre. Kár erőlködni, helyezésem halálbiztos.
Azért játszottam le ilyen korán, mert ma délelőtt egy volt osztálytársam jön fel hozzám Budapestre, és estig lesz itt. Így legalább letudtam azt, amit úgyis tudtam már. :)
Nektek sok sikert kívánok az utolsó mérkőzésre! Időgép a finisben nagyot ugrott előre, úgy lehagyott, mint a pinty.
Amúgy nekem is 6 jó válaszom volt, akárcsak az ellenfélnek. Mondani mindent lehet, de ide teszem, hogy nem kamuzok.
A kappitány géphez fordult, hogy fordítsa már le a szövegét más nyelvekre is, hogy mindeni megértse mondandóját: Ime az eredmény:
A mentőhadseregek nem érkeztek meg, ezért saját seregeink úgy döntöttek, hogy elhagyják a labirintust, az SBA -val együtt a trónon ülve.Ha elfordítja az orrát, gondolta a kapitány, nem is lehet rosszabb.Nos, jöhet.A medve hangyába görbült.Ott csikorgatja a fogát, ásít és ásít unottan és sápadtan.Most a kapitány csapdába esett az asztalon, amelyre nem volt gyógyszer, és kidobta a kártyáját az ablakon.
Így már jobban érthető, és remélem más is fel tudja mérni kappitány kínjait, amely a nagy csapás következtében rája hárult. Bár nem elektromos.
Nem érkeztek meg a felmentő seregek, így inkább elhagyták saját seregeink a labirintust, a trónszékben ülő SBA- val együtt. Hogy fordulna fel a szégével együtt, gondolta a kappitány, ennél rosszabb már úgy sem jöhet. Hát jöhet. A hangyává zsugorodott medve. Ott terbeszkedik fogjait vicsorogtatja, és unalmasan ásítozik, és sápítozik. Most asztán olyan csabdába lépett a kapitány ami ellen orvossága sincs, meg a kártyáját is hijjába dobta ki az ablagon..
Mégegyszer elolvastam, mert annyira tetszik. Sírok a röhögéstől.
Amúgy el kell, hogy keserítselek. Látom, Cicoszt mindkét esetben megverted. A 8 nyert mérkőzéseddel semmiképp sem lehetsz utolsó, ne is pályázz erre. Kékcinke sem túl erős ellenfél, úgy hogy még növekedhet is a megnyert mérkőzéseid eredménye. Viszont én nagy eséllyel indulhatok erre a megtisztelő címre.
Most meg különösen, hogy kihívtam SPN-t, és 6:3-ra megvert. Ez is lehetett volna akár döntetlen, mert 6 kérdésre én is tudtam a választ, de csak ezzel itt nem lehet babérokat szerezni. :)
Jó-jó, de melyik labirintusban vagy? Nem biztos, hogy ugyanabban a labirintusban kolbászolunk. Amúgy őt Te is le tudod győzni. Persze nem árt, ha van néhány kártyád hozzá.
(Ma éjfél után egy-két perccel SPN kihívott a bajnokságban. 5:5 lett az eredmény. Én még nem hívtam ki, de gyanítom, hogy ennél sokkal rosszabb lesz a küzdelem vége. Mármint nekem. :) )
Hatalmas csata folyik a bajnokságban a 12-13-14-15-16. helyek valamelyikének megszerzéséért. Ilyen éles küzdelmet még a lapyrint történetében sosem lehetett látni. Mint amikor az amerikai és szovjet gyártmányú harckocsik összecsapnak egy távoli ország dzsungelében, és sorozatban lövik egymást bele a mangrove mocsarak sűrűjébe. Olyan drámai a küzdelem, hogy a végső helyezés csak holnap, az utolsó ágyúgolyó kilövése után fog eldőlni. Addig is jó tájékot kívánok mindenkinek!