Ez a baj. A pasi lehet buta mint a föld, ha gebaszt csinál is oldja meg a buta nő.
Olvastam egy könyvet. Tudom, hogy csak regény, de ha nem megélt helyzet, akkor az író nyilván hallotta valakitől, ha az sem akkor az ember fel nem foghatja miképp gondolja, hogy létezhet olyan apa ,aki használja 10 éves korától a lányát, és amikor az 13 évesen teherbe esik, akkor jól megveri, és kioktatja, hogy micsoda bűn ilyen fiatalon a sex.
Még az sem. Nem vette észre, mert buta mint a föld, nem tudja, hogy néz ki a terhes nő. Észrevette, de leszarta, mert buta, mint a föld, azt hitte, majd elmúlik. Ezek egyike sem bűncselekmény.
Mégis mitől lenne elkövetés? Hiába próbálod a nők által elkövetett csecsemőgyilkosságokat a férfiakra ráhúzni, nem fog menni. Ha egy nő megöli az újszülöttjét, akkor a nő a gyilkos. Pont.
A lényeg tavaly november óta nem született vádemelés, vagyis annyi idő alatt sem került bíróság elé az ügy :(
A Nőkért Egyesület 26-án Miskolcon tüntetést tart Orosz Bernadett mellett.
Antoni Rita feltette a kérdést: mit mond el egy ország áldozatvédelmi rendszeréről, hogy egy ilyen brutális tett elkövetője ahelyett, hogy az előzetesben aggódna azon, hogy 10 vagy 15 év börtönbüntetést kap, még 5 millió forintra beperli az áldozatát.
"A Nőkért Egyesület szerint nem kártérítés és anonimitás jár a bántalmazóknak, hanem a tettükkel arányos és visszatartó erejű büntetés, valamit a nyilvánosság. Követelik az erőszakos elkövetők és szexuális bűnözők nyilvánosságra regiszterét amerikai mintára. Orosz Bernadett úgy gondolja, az életét mentette meg, hogy kiposztolta a Facebookra, mit tett vele ez az elkövető, és ezt képekkel is bemutatta. Ráadásul nem rágalmazott, mert az elkövetőt tetten érték a helyszínen."
Ne terelj, csecsemőgyilkosságokról volt szó (90+ százalék női elkövető), és gyerekbántalmazásról (több, mint 2/3 női elkövető), nem a szülők közös felelősségéről meg pedofil képekről.
Nem Orbán teszi tönkre, hanem az összes kelet-európai tagállam, meg ezek szerint az az Erdogan is, akinek érdekében az egész megszületett. No meg persze a józan ész, még ha indoklásul nem is éppen azt használják.
Nem baj, e szimbolikus lépés után talán több kedvük lesz a korábban már felvázolt Konstantinápolyi Egyezmény bevezetéséhez, amely a nők által a védtelen kisgyerekek ellen elkövetett erőszakot hivatott megakadályozni...
Most mi lesz? Isztambuliatlan egyezménytelenség?:-) Ez a g. orbán már megin tönkretett mindent:-) Még egy jókis családellenes gender egyezményt se lehet becsempészni a jogrendbe az Eu égisze alatt:-)
"Elítélték a nőt, aki féltékenységből négyszer szúrta hasba az élettársát ...
Nem először veszekedtek, mivel a nő párja késői hazajárásából arra következtet, hogy megcsalja őt. "
Hülye némber. Ha arra gondolok egy-egy nehezebb projekt vagy hosszabb teszt futások esetén hányszor mentem haza jó későn ( éjfél után) nem is tudom mit úsztam meg, azzal, hogy a feleségem tudja, hogy a családért dolgozom. Ha kell akkor sokáig.
Volt élettársa nevén hamis profilt hozott létre az egyik közösségi oldalon 2019-ben, majd erről fenyegető, zaklató üzeneteket küldött saját magának egy pécsi nő.
A volt élettárs ellen a nő feljelentése nyomán büntetőeljárás indult, a férfit gyanúsítottként, a nőt tanúként hallgatták ki. Utóbbi az első három kihallgatáson fenntartotta a feljelentésében foglaltakat, a negyedik alkalommal azonban elmondta a nyomozó hatóságnak, hogy nem mondott igazat korábban.
Amikor kiderült, hogy a feljelentéshez csatolt zaklató üzeneteket valójában ő küldte saját magának, a volt élettársból sértett lett, a nő ellen ugyanis büntetőeljárást eredményező hamis vád bűntette miatt emelt vádat a Pécsi Járási Ügyészség.