Keresés

Részletes keresés

Dr. Emil Schauffhausen Creative Commons License 2016.10.22 0 1 6839

Az apjával együtt élt. Ha őt szondáztatják, akkor biztos megemlíti otthon. Az anyával viszont nem tartotta a kapcsolatot.

Amellett, hogy ez is igaz, az apa személye sohasem biztos.

Előzmény: Unerwünschter Gast (6830)
Unerwünschter Gast Creative Commons License 2016.10.22 0 0 6838

Ezt is észreveheti. Akkor már le kellett volna tartóztatni, DNS mintát venni és kockáztatni, hogy az esetleges társai bizonyítékot semmisítsenek meg, meglépjenek.

Feltételezem, hogy a DNS minta eredménye után feltérképezték a környezetet, az esetleges kapcsolatait. Éppen ezért nem értem, hogy hogy jönnek a képbe a BTR-ek.

Illetve sejtem.  A nyomozást a rendőrök végezték. Azonosították azokat, akiket el kell kapni vagy ahol házkutatást kell tartani. Be is vihették volna, minden feltünés nélkül, de a TEK-nek kellett a show. Ez mostanában az ő monopóliumuk, hogy villoghassanak.

Előzmény: _I_I_I_ (6833)
Az ápoló Creative Commons License 2016.10.22 -1 0 6837

Ma hallottam, hogy a pince tele volt mindenféle bummanyaggal. Na, ehhez minek kell anyu DNS-e? A pince tartalma meg maga a bizonyíték, DNS nélkül is................... Max apura lehet kenni:)

Előzmény: Unerwünschter Gast (6835)
_I_I_I_ Creative Commons License 2016.10.22 0 0 6836

Csak éppen ezt a zárt és hézagmentes logikai láncolatot elég sok helyen fel lehet szakítani a jelen állás szerint.

Engem az fog érdekelni a legjobban, hogy lesz-e alibije, mégpedig elég erős.

Ha valóban ő volt és mindent eltervezett, akkor alibit is csinált magának.

és majd akkor fogja bedobni, amikor a nyomozók hátradőlnek, hogy minden rendben, győztünk...

Előzmény: Unerwünschter Gast (6835)
Unerwünschter Gast Creative Commons License 2016.10.22 0 0 6835

Önmagában egyik bizonyíték sem perdöntő. A jogászok azt úgy hívják, hogy a "bizonyítékok zárt és hézagmentes logikai láncolata". Ebben egy láncszem a DNS. (Persze az ővé és nem az anyjáé.)

Ha csak a DNS lenne a bizonyíték, azt az említett módon ki lehetne magyarázni.

Előzmény: _I_I_I_ (6829)
Az ápoló Creative Commons License 2016.10.22 0 0 6834

Tulajdonképpen ezt mondtam korábban, csak kidobással, lomtalanítással. Józsi kidobta, Béla hazavitte:)

Na, az akkori agyatlanroham nem volt semmi.

Előzmény: _I_I_I_ (6829)
_I_I_I_ Creative Commons License 2016.10.22 0 0 6833

Hmmmmm...... tudták hol a kocsija, gondolom nem lehetett volna előtte egy bombakereső kutyával kicsit körbeszimatoltatni...... és utána szondázni?

Előzmény: Unerwünschter Gast (6830)
_I_I_I_ Creative Commons License 2016.10.22 0 0 6832

Ráadásul azt a barmot, aki a BTR-80-asokat rendszeresítette a TEK-nél, beültetném az egyikbe,

aztán oldalról kitáraznék rá 2-3 tárat az AK-47-esből.

Aztán élőben tapasztalhatná, hogy az AK 50 m-en belül simán átüti a a BTR oldalpáncélzatát.....

Előzmény: Unerwünschter Gast (6827)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.22 0 0 6831

valakinek van elképzelése arról, hogy milyen is az az alkatrész, amivel "lebukott" a gyanúsított?

Unerwünschter Gast Creative Commons License 2016.10.22 0 2 6830

Bármilyen rendőrségi ügy felkelhette volna a gyanúját illetve fennállhatott annak a veszélye, hogy pl. a szondáztatás közben robbant.

Az apjával együtt élt. Ha őt szondáztatják, akkor biztos megemlíti otthon. Az anyával viszont nem tartotta a kapcsolatot.

Előzmény: Törölt nick (6826)
_I_I_I_ Creative Commons License 2016.10.22 0 0 6829

Ha ki tudja magyarázni, hogy egy Fővárostól 200 km-re lakó DNS-ének mi keresnivalója van egy Teréz-krt-i robbantós hátizsákban, akkor HAJRÁ!

A táskát tavaly eladta a bolhapiacon / elvesztette / ellopták tőle / elajándékozta*

*a nem kívánt törlendő

Előzmény: Dr. Emil Schauffhausen (6823)
Az ápoló Creative Commons License 2016.10.22 0 0 6828

Ha ki tudja magyarázni, hogy egy Fővárostól 200 km-re lakó DNS-ének mi keresnivalója van egy Teréz-krt-i robbantós hátizsákban, akkor HAJRÁ!

Ha a furifiú nem, az ügyvéd okozhat némi fejvakarást. Az a dolga. Mondjuk occójános ügyvéd nem, mást-jobbat-meg nem biztos, hogy meg tudja fizetni.

Unerwünschter Gast Creative Commons License 2016.10.22 0 0 6827

És, ha volt benne egy kis erődemonstráció? Akkómivan?

Csak annyi, hogy ez részben az én pénzemből történt. És egy szóval sem a DNS vizsgálatra gondoltam, hanem arra hogy valaki elötte Karmacson körülnéz.

A hadseregben sem a páncélosok mennek elöl, hanem a felderítők.

Előzmény: Dr. Emil Schauffhausen (6817)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.22 -1 0 6826

ehhez elég volt osszehasonlitani azt a mamàja dns-ével

Ennyi erővel a fickót is szondáztathatták volna, úgyis mindig a kocsiban ült.

Semmi értelmét nem látom ennek a kerülőútnak.

Előzmény: Antreg (6756)
Az ápoló Creative Commons License 2016.10.22 0 0 6825

Én pedig kifejezetten okos dolognak tartom, hogy nem hagytak egy DNS vizsgálatnyi időt (ami szerintem nem 2 perc) a furifiúnak.

Akkor anyu dns-e mikor és hol lett vizsgálva?

Az ápoló Creative Commons License 2016.10.22 0 0 6824

Csak nem szeretem, mikor a nyakatekert balfaxkodást valamilyen gigacsúcs hadicselnek próbálják eladni.

-:)

Előzmény: _I_I_I_ (6819)
Dr. Emil Schauffhausen Creative Commons License 2016.10.22 0 1 6823

Nézd;

Én pedig kifejezetten okos dolognak tartom, hogy nem hagytak egy DNS vizsgálatnyi időt (ami szerintem nem 2 perc) a furifiúnak.

Valószínűleg az elfogásig (sőt, lehet, hogy a mai napig) a legerősebb nyomuk a DNS egyezés.

Előzmény: _I_I_I_ (6819)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.22 0 0 6822

remenytelen esetek

Előzmény: Dr. Emil Schauffhausen (6820)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.22 0 0 6821

a pasas robbantott           miert ne lehetett volna a hazban gepfegyver          az ellen jobb pancellal menni mint autoval    ez nem erodemonstracio ez az hogy nem akartak meghalni geppuskatuzben

Előzmény: Dr. Emil Schauffhausen (6817)
Dr. Emil Schauffhausen Creative Commons License 2016.10.22 0 0 6820

A haverja sem sokkal jobb.

Előzmény: Törölt nick (6815)
_I_I_I_ Creative Commons License 2016.10.22 0 1 6819

Csak nem szeretem, mikor a nyakatekert balfaxkodást valamilyen gigacsúcs hadicselnek próbálják eladni.

Tudod a klasszikus, Konstantinápoly ostroma. Hónapok óta ostromolta az oszmán sereg a várost eredmény nélkül, majd egyszercsak elfoglalta. Amikor a szultán fogadta a város bevételét irányító hadvezéreket, hogy kiossza a jutalmakat, sorban jött az öntömjénezés: ilyen meg olyan csodaágyúval lőttük a falat, ilyen meg olyan lőport használtunk, ilyen meg olyan ostromgépet vetettünk be.... ilyen meg olyan károkat okoztunk, ennyi meg annyi védő pusztítottunk el....
Aztán a sor végén egy kis hadnagyocska volt, aki csak ennyit mondott: mi meg találtunk egy kulcsot, amivel kinyitottunk egy oldalsó kis ajtót, aztán bementünk....

Előzmény: Dr. Emil Schauffhausen (6802)
Az ápoló Creative Commons License 2016.10.22 0 0 6818

És?

Betörsz, megvan a DNS-ed, de azt bizonyítják anyu DNS mintájával, hogy a hozzátartozója vagy. Honnan tudták, hogy ő az anyu?

Előzmény: Vajk (6812)
Dr. Emil Schauffhausen Creative Commons License 2016.10.22 0 0 6817

Nem hiszem, hogy ne lehetett volna az apát is leellenőrizni.

Őt minek is... ?

(Az apai DNS vizsgálat, azért - pláne ilyen terhelt családban - nem annyira tuti. Ezt remélem belátod.)

Különben valaki írta egy másik fórumon, hogy hiányzott a járművekből még néhány100 km a nagyszervizig. Bele akarták pakolni. Lehet, hogy csak viccelt, de érintőlegesen ismerve a fegyveres testületek működését (amit egyáltalán nem akarok védelmembe venni...), van rá sansz. Közvetlenül hallottam nyugdíjazott 50 év körüli katonatiszttől, hogy ha pár csomag A4-es papírt rendeltek Nyíregyházára, akkor a Bp-i központba kellett a rendelésért felutazni. ... Gépjárművel...

Szóval mindig is volt ott baj... és gondolom van is.

És, ha volt benne egy kis erődemonstráció? Akkómivan?

Előzmény: Unerwünschter Gast (6804)
Az ápoló Creative Commons License 2016.10.22 0 0 6816

A tévedést nem a hozzátartozó DNS-ével zárják ki.

Próbáld meg elmagyarázni..................

Előzmény: Vajk (6810)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.22 0 0 6815

nem fogja erteni   retardalt az apolo 

Előzmény: Vajk (6812)
Az ápoló Creative Commons License 2016.10.22 0 0 6814

És? Ezzel semmire nem mennek......Pláne, ha előzetes tájékozódás, kutakodás volt. A gyerök nem tette ki a lábát a házból, hogy egyéb, az ő DNS ével szennyezett volna valamit? (kertkapu, kilincs?)

Előzmény: _I_I_I_ (6808)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.22 0 0 6813

csak az apolonak        a bironak kell a bizonyitek hogy a pasie volt a hatizsak a bombaval        szerintem rajta kivul ez mindenkinek vilagos          

Vajk Creative Commons License 2016.10.22 0 0 6812

Azt bizonyították, hogy a táskán(tetthelyen) talált DNS nagyon hasonló azzal az emberével, akire más nyomozati cselekmények miatt vetült a gyanú.

Előzmény: Az ápoló (6809)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.22 0 1 6811

hat azt hogy ove volt a hatizsak a bombaval               hihetetlen hogy ennyire nincs agyad 

Előzmény: Az ápoló (6809)
Vajk Creative Commons License 2016.10.22 0 2 6810

Kizárták a tévedésük lehetőségét.

Miért nem éred? :)

Előzmény: Az ápoló (6801)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!