Ezt is észreveheti. Akkor már le kellett volna tartóztatni, DNS mintát venni és kockáztatni, hogy az esetleges társai bizonyítékot semmisítsenek meg, meglépjenek.
Feltételezem, hogy a DNS minta eredménye után feltérképezték a környezetet, az esetleges kapcsolatait. Éppen ezért nem értem, hogy hogy jönnek a képbe a BTR-ek.
Illetve sejtem. A nyomozást a rendőrök végezték. Azonosították azokat, akiket el kell kapni vagy ahol házkutatást kell tartani. Be is vihették volna, minden feltünés nélkül, de a TEK-nek kellett a show. Ez mostanában az ő monopóliumuk, hogy villoghassanak.
Ma hallottam, hogy a pince tele volt mindenféle bummanyaggal. Na, ehhez minek kell anyu DNS-e? A pince tartalma meg maga a bizonyíték, DNS nélkül is................... Max apura lehet kenni:)
Önmagában egyik bizonyíték sem perdöntő. A jogászok azt úgy hívják, hogy a "bizonyítékok zárt és hézagmentes logikai láncolata". Ebben egy láncszem a DNS. (Persze az ővé és nem az anyjáé.)
Ha csak a DNS lenne a bizonyíték, azt az említett módon ki lehetne magyarázni.
a pasas robbantott miert ne lehetett volna a hazban gepfegyver az ellen jobb pancellal menni mint autoval ez nem erodemonstracio ez az hogy nem akartak meghalni geppuskatuzben
Csak nem szeretem, mikor a nyakatekert balfaxkodást valamilyen gigacsúcs hadicselnek próbálják eladni.
Tudod a klasszikus, Konstantinápoly ostroma. Hónapok óta ostromolta az oszmán sereg a várost eredmény nélkül, majd egyszercsak elfoglalta. Amikor a szultán fogadta a város bevételét irányító hadvezéreket, hogy kiossza a jutalmakat, sorban jött az öntömjénezés: ilyen meg olyan csodaágyúval lőttük a falat, ilyen meg olyan lőport használtunk, ilyen meg olyan ostromgépet vetettünk be.... ilyen meg olyan károkat okoztunk, ennyi meg annyi védő pusztítottunk el.... Aztán a sor végén egy kis hadnagyocska volt, aki csak ennyit mondott: mi meg találtunk egy kulcsot, amivel kinyitottunk egy oldalsó kis ajtót, aztán bementünk....
Nem hiszem, hogy ne lehetett volna az apát is leellenőrizni.
Őt minek is... ?
(Az apai DNS vizsgálat, azért - pláne ilyen terhelt családban - nem annyira tuti. Ezt remélem belátod.)
Különben valaki írta egy másik fórumon, hogy hiányzott a járművekből még néhány100 km a nagyszervizig. Bele akarták pakolni. Lehet, hogy csak viccelt, de érintőlegesen ismerve a fegyveres testületek működését (amit egyáltalán nem akarok védelmembe venni...), van rá sansz. Közvetlenül hallottam nyugdíjazott 50 év körüli katonatiszttől, hogy ha pár csomag A4-es papírt rendeltek Nyíregyházára, akkor a Bp-i központba kellett a rendelésért felutazni. ... Gépjárművel...
Szóval mindig is volt ott baj... és gondolom van is.
És, ha volt benne egy kis erődemonstráció? Akkómivan?
És? Ezzel semmire nem mennek......Pláne, ha előzetes tájékozódás, kutakodás volt. A gyerök nem tette ki a lábát a házból, hogy egyéb, az ő DNS ével szennyezett volna valamit? (kertkapu, kilincs?)