Keresés

Részletes keresés

sagipet Creative Commons License 2010.12.02 0 0 2540

köszi!most egyébként sem tehetek mást,várok.ez az idő most egy rémálom,és még csak most kezdődik:(!érdekes egy gép ez,az 1.2-es Banditom akksija nem képes beindítani,mindíg bikázni kell.milyen akksi kell ebbe.12 AH-s elég hozzá?

Attis_ST Creative Commons License 2010.11.30 0 0 2539

Akkor a levegőhőmérsékletszenzort tárolta le, majd törlődik a hiba idővel. Törölni csak ODB- n keresztül lehet. Ha ilyen gonddod van, vagy vezérlőprogit kell cserélni, optimalizálni, meg tudjuk oldani. 

Előzmény: sagipet (2538)
sagipet Creative Commons License 2010.11.30 0 0 2538

köszi a választ Nektek!szervíz előtt nem tudtam még használni,csak beindítani.úgy rémlik elötte még nem világított.ilyesmire gondolnék én is,mivel semmi rendellenességet nem érzek a gépen és ki kellett iktatnom a levegőszenzort és az alapjárati rendszert is a beállításhoz.lehet nem tetszett neki.direkt törölni nem lehet a hibakódot?esetleg valami házi diagnosztikai módszer létezik ezen a típuson?előző gépemen ezt meg lehetett csinálni,két vezeték összezárásával kiírta a műszerfalon a hibakódot,és áramtalanítással meg törlés.

Előzmény: Attis_ST (2537)
Attis_ST Creative Commons License 2010.11.30 0 0 2537

Üdv!

Sajnos a lehető legváltozatosabb hibák lehetnek, ha mindent végignéztél és még világít, de a motor rendesen működik, akkor valszeg letárolt hiba lesz. A Triumph ECU-ja ezeket a hibákat ha nem ismétlődnek meg, egy idő után törli. Vagy várnod kellene vele, vagy elhoznod hibatároló kiolvasásra.

Igazából szervíz után pl gyakori, hogy leveszik a légszűrőházat a szinkronhoz, de közbe az ECU hibára áll, mert nem találja a beszívott levegő hőmérőjét. Ezer ilyen apróság lehet.

Ha tudunk segíteni, írj.

Attis.

Előzmény: sagipet (2535)
csibu955 Creative Commons License 2010.11.29 0 0 2536

Szia, a szervizelés előtt is világított már!?

Előzmény: sagipet (2535)
sagipet Creative Commons License 2010.11.28 0 0 2535

sziasztok!ha nem haragszotok érte(meg ha de akkor is:),rátoktörnék hirtelen egy kérdéssel!van egy frissen szerzett 2000-es évjáratú 955i St-m.a moci rendesen müködik,de folyamatosan világít rajta a motorhibajelző.mit jelezhet ez tulajdonképpen?(blokk ikon,bal oldalon)már az összes létező csatlakozót megnéztem,nem-e csak valami kontakt vagy akármi,áramtalanítottam,biztik rendben vannak,de semmi.ugyanúgy világít.csináltam rajta egy szinkront,ezért addig az alapjárati motort ki kellett iktatni,lehet hogy ezért?semmilyen dokumentációt és szervízinfót nem találok róla a neten,ez meg a másik gondom:(.

elöre is köszi a válaszért,üdv peti!

BlackTriple Creative Commons License 2010.11.27 0 0 2534

akinek van kedve ma 10-kor indulok túrázni! Hozzatok szendvicseket is! Moci feltankolna, fékek, lámpák, rendben, guminyomás is!

Találkozunk a Hősök terén 10-kor! :)

gaborab Creative Commons License 2010.11.26 0 0 2533

Nincs garázs, uh marad a motorozás :) Ellenben a ma esti fagyot már nem bírta az akksi, vehetek újat -mondjuk már több mint 2 éves simán...

streettriple Creative Commons License 2010.11.26 0 0 2532

Ezzel a tudással akár szakszervizben is dolgozhatnál :))!

Előzmény: BlackTriple (2531)
BlackTriple Creative Commons License 2010.11.25 0 0 2531

tudom, hogy az vagyok :-) Nem csak betoltam a garázsba, de a radiátor közelében helyeztem el! Az nagyon fontos, remélem tudod!

Előzmény: streettriple (2528)
csibu955 Creative Commons License 2010.11.23 0 0 2530

Az egyik a fateré:)

Hát a karbi leengedés inkább 2T gépnél fontossabb... csak úgy eszembe jutott, lehet, hogy felesleges. Amúgy apa Viragoja tavasszal kicsit furcsábban szokott járni, ameddig nem kap új benzint.

Hát igen, a középálvány nagyon jó dolog.

Volt amikor nekem sem állt fűtött garázsban a gép, igazából meg sem lepte a Triumphot, ennek nagyon örülök. 2 hónap állás után -10 fokban is egyből indult, azért az nem rossz...főleg ha láttátok volna, hogy haver Varaderojat mennyit bikáztuk:D...több mint 10 percig szinte folyamatosan.

Jaa egy kérdés! Valaki volt már az Elefantentreffenen?

Előzmény: TriumphDaytona (2529)
TriumphDaytona Creative Commons License 2010.11.22 0 0 2529

Fűtött garázs, mi?

Másik 2 gép, és még azt mondják válság van :D

Csibu, neked nem szóltak a piacelemzők? :)

A karbiból kiengedni a benzint? Neked mondjuk nem annyira érdekes a Triumphon az injektor miatt, de nekem az lehet. De miért is érdemes leengedni?

A gumin én is gondolkodtam mi legyen mert nincs középsztenderem...

Hmm. Nem győzöm majd gurigatni míg nem készítek egy állványt.

Kösz Csibu!

Szerencsére nem kint tárolom, de fűtve sincs :(

Előzmény: csibu955 (2526)
streettriple Creative Commons License 2010.11.22 0 0 2528

Atti, te aztán kőkemény vagy :))!

Előzmény: BlackTriple (2527)
BlackTriple Creative Commons License 2010.11.22 0 0 2527

én is megtettem a szükséges lépéseket: betoltam a garázsba!!!

csibu955 Creative Commons License 2010.11.22 0 0 2526

Hello! Nekem fűtött garázsban van a gépezet, másik 2 gép társaságában, hogy ne szomorkodjon egyik sem:D, az aku tahát marad a helyén, néha rádobom a cseptöltőt.  Láncot nem ápolom mert már cserélni fogom. Fagyálló alapból is van a gépben, meg remélem nem lesz -25 a lakásban:), teletank szükségtelen a műanyag tank miatt... a takarítás még várat magára...a karbiból sem kell leengedni a bengát..úgyhogy eléggé igénytelen a gépezet. Amire viszont érdemes odafigyelni, hogy a gumi ne egy helyen álljon egész télen, bár nekem bakon van. Jaa meg a telitankot, azért sem szeretem, mert a két ünnep közütt tuti leelenőrzöm a szelephézagokat, meg új gyertyát is teszek bele, levegőszűrő tisztítás. de kb. ennyi. Jaaa talán még annyit, ha kint tárolod a gépet, az ülést érdemes behozni.

Előzmény: TriumphDaytona (2525)
TriumphDaytona Creative Commons License 2010.11.22 0 0 2525

Hello márkatársak!

Mindenki kiszerelte már az akkukat? Fagyálló? Láncápolás? Teletank? Ponyva? Takarítás?

Csak azért, mert a 7végén eljutottam én is idáig.

Ki mit szokott még csinálni télire felkészítés címszó alatt (már ha valaki úgy gondolja mint jómagam, hogy a vas hadd várja a tavaszt)?

streettriple Creative Commons License 2010.11.15 0 0 2524

Mondjuk mi is csak 10 óra körül találtuk ki.

Előzmény: gaborab (2523)
gaborab Creative Commons License 2010.11.15 0 0 2523

Hali!

Mentem volna, de nem írt ide senki semmit ;)

g

Előzmény: streettriple (2522)
streettriple Creative Commons License 2010.11.14 0 0 2522

No háj!

Nem volt ma senki gurulni?

Gyönyörű idő volt, motoros motoros hátán mindenhol.

Szerintem az utolsó idei volt. 

BlackTriple Creative Commons License 2010.11.12 0 0 2521

Szia!

Nekem úgy tették fel a Frontosában, hogy csak egy kicsit ér bele a tartályba, de nem vészes és azért rakattam ezt, mert jobban néz ki, mint a sajátjával :-) szerintem. Hogy van-e haszna azt kétlem  :-)

Előzmény: volverine (2517)
CaféTriple Creative Commons License 2010.11.12 0 0 2520

Sajnos egyelőre nem nagyon volt vele időm foglalkozni, de lehet hogy már nem is lesz belőle semmi.

Előzmény: volverine (2519)
volverine Creative Commons License 2010.11.11 0 0 2519

Köszi a véleményt Cafe!

Az olac út meg összejön előbb-utóbb.

Hogy halad a motor átépítés?

Előzmény: CaféTriple (2518)
CaféTriple Creative Commons License 2010.11.10 0 0 2518

Nem csak Black Streetjén volt Speed fejidom, de egyben megegyeznek, beleérnek a két csőbe és mivel a Speed fejidoma éles sztm veszélyes. Én a gyári kissebbet választanám, az jól néz ki.

Milánó meg egy zarándoklat: voltam már Estorilban  GP-n padock jeggyel és még néhány motoros helyen. EL KELL MENNI megéri

Előzmény: volverine (2517)
volverine Creative Commons License 2010.11.10 0 0 2517

Sziasztok mindenkinek!

Lenne egy kérdésem, amire leginkább talán blacktriple tudna válaszolni, mert úgy rémlik mintha neki lenne a streeten sped fejidom. Hát igazán ez is lenne a kérdés. Egy az egyben lehet összecserélni, vagy nem ugyanolyan a felszerelő kit?  Előre is köszi bármilyen infót! Jah és, hogy egyáltalán megéri-e feltetetni egy ilyet, vagy nem igazán érezhető a különbség? Köszi srácok! Café, irigyellek Milánó miatt, biztos jó volt látni a gépeket.

CaféTriple Creative Commons License 2010.11.07 0 0 2516

Voltam Milánóban. A kisTigris nagyon jól néz ki élőben. Sajnos az új SpeedT nem annyira.

Mcemru Creative Commons License 2010.11.03 0 0 2515
fekete Street ma Nyugatinál, a Bajcsy oldalon, tank jobb oldalt sérült picit, illetve arany eloxált fékkar
Attis_ST Creative Commons License 2010.11.03 0 0 2514

Ok...

Én nem vonatom ki, sose lehet tudni :)

Én 500km mentem idén, de jövőre több lesz...(mostantól újra mér az órám)

Előzmény: csibu955 (2513)
csibu955 Creative Commons License 2010.11.03 0 0 2513

Oké! Örülök, hogy segíthettem. Jaaa az örökkét is duplán hajtom majd be:D

Ma annak ellenére, hogy csütörtökre +18°-ot jósolnak, kivonattam ideiglenesen a gépet 71.ezer pár száz km-el.Azt hittem ez az év jobban sikerül km-ek szempontjából, de majd jövőre hátha jobb lesz:D

Van még aki motorozik?

Előzmény: Attis_ST (2512)
Attis_ST Creative Commons License 2010.11.02 0 0 2512
CSő! Megjött a cucc, örök hála....
Előzmény: csibu955 (2511)
csibu955 Creative Commons License 2010.10.29 0 0 2511
Kutyákkal is foglalkozol? Szegény boxerem már öregedik és most van valami betegsége is, remélem meggyúgyul. Majd azért írj ha megérkezett a cuccos, ja meg, hogy tudod-e használni:D
Előzmény: Attis_ST (2509)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!