Gratulálok én is, a következő "Pincelátogatáson" már nem kell a papagájjal osztozkodnod a kendermagon hanem kapsz a csülökpörköltből is, természetesen borral!
Kerdem en: 88%-os versenyzo sikeres ember még lehet-e még? :-))) azert gratulalok! este ott leszek en is a Bognar Szilvi koncerten, lehet, hogy osszefutunk?
Köszönöm! :) Megvannak az eredmények: Középszint 92% magyar (5), középszint 56% matek (3), középszint 91% történelem (5), emelt szint 100% angol (5), középszint német 87% (5). Ez mai pontszámítással 2x92 (magyar) + 2x100 (angol) +40 (emelt) = 424 pont a 480-ból (88%).
Első helyen a PTE-BTK Szabad bölcsészetet jelöltem meg, második helyen pedig a néprajzot. De mindenképpen fotózással szeretnék foglalkozni a jövőben, elsősorban a riportfotó érdekel. Ha nem vennének föl (a 3. legmagasabb a BTK-n belül a ponthatár szb-re), akkor 508. Fotó szak. Hosszútávon Kaposvár, főiskolai fotós képzés, csak most még nem akarok elmenni Pécsről, meg oda sajnos kell rajzolni is, és azt nem tudok. Legalábbis ezek a tervek. Orfűi tali részemről kimarad, mivel nyomtam az ágyat kedden az érettségim átkerült, de mégse mára, hanem holnapra, ezért nem tudok ottlenni fishingonorfűn. Helyette Folknapok lesz a hétvégén, ajánlom mindenki figyelmébe!
Kénytelen vagyok, me nem szeretek itthon ücsörögni, de azért néha bejárok dolgozni is. Hétvégére két osztrák újságírót - fotóst beszervezett a terület gazdája ( vadászterület reklámozása céljából ) azokkal kell mennem ,,kicsit" meghurcolom őket a Niveával...
Ha földrajzilag kérded, akkor Siklós meg Baja a területem, de valószínűleg költözünk nemsokára Nágocsra (Somogy megye).
Ezen kívül ifjúsági munkában veszek részt és alkoholbetegekkel (meg családtagjaikkal, meg mindenféle addikciókkal) foglalkozom (részletesebben: www.alkoholbeteg.hu)
Hát... ennyit rólam.
És te merre tanulsz most a nagy Lajos után? (Persze lehet, hogy csak vissza kéne olvasnom egy pár oldalt... csak most lusta vagyok.)