Lassan nekünk, a természetet tisztelő és védő túrázóknak (akik nem mellesleg quad-dal járnak) kell szégyenkeznünk : a saját fajtánk miatt.
http://index.hu/politika/bulvar/motbukk1119/
Önszabályozást is végrehajtunk - ha kell, és ha lesz partner benne. Na ehhez várom itten a segítségeket...
Az a bosszantó,hogy egy quadostól sem hallottad leirni,hogy SZÉTGÁZOLOM A TURISTÁK POFÁLYÁT!
Ezt csak azért mondom mert szerintem aki agressziven kezeli a kérdést az egy két teke stilusu baromfi de lehet és én ebben reménykedem,hogy ugyanaza barom több névvel!
Ráadásul a témát amit kutya nyitott is azért nyitotta ,hogy elhatárolódhatjunk azoktól a barmoktól akik fokozatosan védett területet használnak!
Erre idejön ez a teke mint vendég és folyamatosan azokkal kötekszik akik tulajdonképpen ugyanazon a véleményen vannak csak nem ilyen elmebetegek akiket kiengedtek a diliházból!
Szerencsére ezeknek csak a szájuk pontosabban a kezük jár és valószinüleg nem mernének ilyesmit megcsinálni mert gyávák!
Légyszíves az adataid közül AZONNAL kivenni a weboldalam, és azon belül a saját privát oldalam linkjét, főleg miután ilyen hozzászólásokkal járatod itt le magad.
Nem tudom honnan szemeltél ki engem, csak annyit az egészről, hogy személy szerint még életemben nem quadoztam, sem pályán, sem természetben! A nickem sem innen ered, hanem jóval régebbről, amikor még ez a fogalom nem a négykerekű motorokkal kötődött össze.
Először és utoljára szóltam, amennyiben egy órán belül még a neved mellett látom ezt a webcímet, jogi útra terelem a dolgot. A kapcsolatot az Index szerkesztőivel már felvettem, az adatok dokumentálása ügyében.
üdv:
Szőke László (Quad)
tulajdonos,
Carstyling.hu - Magyar Autótuning Portál és Webáruház
az index fórumainak használata csupán egy lehetőség, és nem kötelesség. viszont használata esetén az MM betartása kötelező.
Ott olvastam egy érdekességet: "Olyan nick használata, amely köthető egy - ideiglenes vagy végleges - tiltás alatt lévő másik felhasználói névhez, ugyancsak a mondott nick azonnali, végleges tiltását vonhatja maga után. "
atyuska, nem hogy a quad, hanem az elektromos rokkantkocsi is maradjon ki az erdei utakról, bár ha választani kell akkor a sajátjogon birtokolt kerekeskocsival téged, szemetet gyűjteni bengednélek, egyedi napi jeggyel
pontosan ugyanúgy gondolkodsz, mint az egyszeri autós a robogósokról. Ahány quad annyi féle ember vezeti. Van közte golyót érdemlő alja söpredék és van közte környezettudatos, közösség iránt elkötelezett.
Az általánosítás csak indulatokat szül és elfedi a problémát, MINDEN ESETBEN, így a quadokkal kapcsolatban is.
Ezt magad sem gondolod komolyan? A quadosnak alanyi jogon mindet szabad, még az IRL fenyegetés is. Szerinted. majd megkérdezem a Domonyvölégyi rendőrt, tegnap gödöllőn voltam kiugorhattam volna, de nem volt időm, sem meg technikai útzárral sem készültem.
Egyébképnt mint jelezted a párbeszédhez két értelmes fél kellene. És láthatóan érvek nélkül maradtatok, hiszen itt csak azon állatok ellen ágálnak a nem quadosok, akik törvényt és természetet nem tisztelve hágják meg a természetet. Nos ha veül azonosulsz, ne számíts kíméletre.
ne csak ordíccs! Olvass, ha meg a tehetség akadályoz a megértésben kérj segítséget:
Drót kifeszítésére hivatkozni innen:
"Ezt technikai útzárnak hívják és a területileg illetékes rendőrkapitány rendelheti el a telepítését. Jól láthatóan ki kell helyezni figyelmeztető táblákat, minden irányból. A technikai útzárat tilos nyak illetve fejmagasságban elhelyezni, a helyes elhelyezéséről a törvény külön rendelkezik."