A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Nekem volt beszámított 2005-ös szervofékes 1200 RT. Nagyon gondolkodtam rajta, hogy megtartsam, olyan selymesen működött minden és a kidolgozása is elragadott.
Hogy legyen motor is, pályanap alkalmával fordultam párat egy 850 RT-vel. Nagyon ki akartam már próbálni egy ilyen delfint, és banyek nagyon jó. Minden egyből a helyén, könnyű ide oda dobálni, hosszabb rugóutak, mint várnád, ultrajó "lónyereg" ülés, szokásosan ütős fék, egyáltalán nem rezeg a blokk, viszont rémesen gyengécske.
Azt használom, de csak weben. Ott tervezek, majd az megy át a Zumo-ra. Jó-jó, de néha van gond, amikor a Garmin mást akar csinálni, mint amit terveztem. A túl kevés pont sem jó, és a túl sok sem.
Az mondjuk okos dolog, hogy egyszerre tud route-ot és track-et is exportálni, egy fájlba.
Ma Boxereltem egyet az 1100-assal...Ez is jó volt ! Elég kényelmes motor . Elfogadhatóan rugózik , és az üléspozíció sem rossz . Mondjuk nagyon hosszút még nem mentem vele , csak olyan 80-90 kilométereket egyben .
Waytec-ből több féle van, van ami még win ce-s van ami már androidos ha jól tudom. Van azért közös jellemzője, a silány minőség, pl a betáp oldalon, de kis fúrás faragás, majd kiöntöd műgyantával a tekercset és már jó is :D
Megmondom Őszintén utálom a Garmin alapú navikat, volt néhány, de mit lehet tenni, hardveresen élen járnak, itt a BMW szegmensben pedig annyival “okosabb” a motor tőle, hogy az analóg műszeres motoron digit is meg tudok jeleníteni a haladási sebességem, motor adatait, bár lehet ha párosítom a telefonom akkor az is tudja ezt, de most rákaptam arra, hogy kiteszem a km-et és egy jól látható pontos adatot látok ha csak oda pillantok is 🙂💪🤟 Szóval szerintem nem rossz dolog ez.
Ma kíváncsiságból feljebb raktam az ülést. Szerintem kényelmesebb. A második megállásnál viszont majdnem borultam, mert nem volt egyenes a talaj, így alig ért le a lábam. Itthon visszaraktam az ülést az alsó állásba.
sajnos az alacsonyított motor kicsi lett nekem, ha valaki egy igazán szép állapotú, fullosan felszerelt (gomb indítás és riasztó kivételével) motort keres, forduljon hozzám vizalommal: