A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Talán Pesterzsébeten. Az Igló utcában (a csarnok-piac közelében) van egy cipőkellékes, nála szinte minden elképzelhető (csatok, patentek, gombok, stb), régebben mindenféle bőranyagokat is lehetett nála kapni. Érdemes megnézni, hátha...
Eladnám Nikon 35-105mm f/3.5-4.5 AiS objektívem. Jó állapotú, megkímélt darab. Se a zoom, se a fókusz nem lötyög, a rekesz is szépen jár. Első-hátsó sapkával adom fix 18.000 forintért. (Macro funkciója is van, igaz csak 1:4-et tud, de az jól tud jönni.)
Eladó gépek: BALDA Jubilette - 2,8/50 Radionar objektívvel jó állapotban i.á.:-9000 ft. GEN-35 Beauty 2,8/45 objektívvel /japán/ működőképes állapotban i.á.: -4000 ft. 06205730782 jabbaklikk@gmail.com
Eladó gépek: FED-2 /zöldbőrű/ industar 2,8/50 objektívvel jó állapotban i.á. :-10 000 ft. Zorkij -4 váz jó állapotban i.á.: -4000 ft 06205730782 jabbaklikk@gmail.com
Eladóvá vált egy profi, használt, de nagyon szép állapotú Hasselblad 500 C/M váz. Van hozzá két A12 magazin/kazetta is, filterek, önkioldó, markolat, de ezek nincsenek benne az árban. Ha lesz komoly érdeklődő és kell hozzá valami, akkor megbeszélünk rá egy árat.
Irányár: 150 ezer forint.
Posta van!
Érdeklődni a langesz kukac citromail pont hu email címen lehet! Csakis komoly érdeklődők írjanak!
Köszönöm! az 5-ös megvan, le tudtam tölteni. Úgy látszik a 7-es csak "csengetve" hozzáférhető. (Láttam is a e-bay.de-n, de előbb a költséghatékony módszert próbáltam)
Kedves bmwr12!
Köszönöm a segítséget. Korábban működött az általad is ismertetett módszer, most meg azzal lepett meg az én gépem, amit te is láttál. Hát, van ilyen. Az eredmény így is, úgy is az, hogy vásrolnom kell egy haszn.utasítást.
Mamiya Press (az eredeti, szürke változat) eladó tökéletes állapotban, egy darab 6x9-es rollfilmes magazinnal, mattüveges hátfallal, Mamiya Sekor 90mm 3.5 alapobjektívvel (38mm ekvivalens).+ 65mm 1:6,3(nagylátó) objektív.. Távmérős gép, borotvaéles rajzolatú, központizáras optikákkal, minden irányban dönthető hátfallal (mint a műszaki gépeknél). A gép pár hete lett fényszigeteltetve, fotoműszerész átnézte, záridők pontosak. Megfelelő filmmel és szkennerrel 40megapixel körüli felbontás érhető el vele.
A téma OFF, de nem tudom, hova forduljak segítségért. Itt legalább érdeklődőktől kérdezhetek. Minden kis segítség sokat jelentene számomra.
Hozzám került egy CONTAX 167MT + Data Back D-7. "Barátom", a GOOGLE sem tudott segíteni, nem találtam a databack d7-hez használati utasítást. Kérlek Benneteket, ha használ ilyet valaki, vagy bármi egyéb módon tudtok, segítsetek hozzájutni egy (akár angol, akár német) használati utasításhoz lehetőleg elektronikus úton.