nagy újság van, elkezdődött a 2. Snarry Játékok (leánykori nevén Snarry Olimpia).
Mindjárt egy nagyágyúval nyitott, Merivel (Meri Oddities), aki egy 200 oldalas regényt írt az alkalomra. Hogy milyet, azt még nem tudom :) A címe: No Way Back Megtalálható a Snarry Játékok honlapján: http://community.livejournal.com/snarry_games/
A játékokra 66 író nevezett, kb. egy hónapig fog tartani, naponta 2 fic kerül fel.
Idén a Wartime és a Postwar csapat versenyez egymással, és lett humor kategória is :) A résztvevők listáját a választott témákkal együtt szintén megtaláljátok a honlapon. Jó szórakozást - sajnos csak az angolul tudóknak. Majmunka
Az FFnettel valóban van valami, mert engem sem enged feltölteni.
Mindenesetre, addig amíg oda nem sikerül feltölteni, addig feltettem a Lumosra és a Livejounal oldalamra http://herika001.livejournal.com a Mi lett volna, ha... 8. fejezetét.
Jelentem, írtam Ferporcelnek. Azt válaszolta, hogy tegnapelőtt is, tegnap is próbálkozott a második fejezet feltöltésével, de nem szereti őt az ff.net. Az ajánlkozásomat - hogy én feltöltögetem - diplomatikusan válasz nélkül hagyta.
Szerintem jobban jártok, ha megküzdötök az OWL szokatlanságával...
Egyébként felkerült a nemrég itt beharangozott novellám ("Állj félre, Lily!") második fele is. Ezzel vége a Tekergők korának, megyek vissza a HP7 idejébe... :-D
De biztos nem én vagyok az egyetlen, aki sokkal szívesebben olvasná az ffnet-en. Utálom a tauri-t, és bár nem hinném, hogy teljesen béna vagyok, itt, ha valamit meg szeretnék találni, megáll a tudományom . Egyébként köszi a fordítást, nagyon szeretem ezt az írást. /Annál inkább örültem, hogy jelezted a frissítést, mert így legalább azt is láttam, hogy Ferprcel is felrakott egy újabb részt. Mármint ahhoz képest, amikor én utoljára felmentem az owl-ra. Csak akkor teszem, ha frissítesz, lásd fentebb, miért./
én legfeljebb írhatok Ferporcelnek, hogy igyekezzen egy kicsit jobban az ff.net-en. Többet nem tehetek. Esetleg megkérdezem, mit szólna hozzá, ha én töltögetném fel.
Nem tudom egyébként hányan olvasnák ott, akit érdekel, már most olvassa az OWL-on, vagy nem????
Khmmm, tudom, hogy sokan nem ezt várják tőlem, de csináltam magamnak egy Perselust a meez.com-on, ha esetleg érdekelne valakit... És bár a lehetőségek (mint az ilyen programocskáknál általában) elég korlátozottak, hajrá, kreatívok, várom a variációkat.
Múltkor egyik évfolyamtársam mutogat nekem egy kulcstartót. Valaki hupikék ruhás ürge...mondom ok...nagyon csinos...erre hogy hát hogy én nem tusom ki ez, hűt ez Piton professzor a Harry Potterből...hűt náztem csúnyán, és megmagyaráztam a csjnak, hogy a Pfrof nem vemne fel hupikék pulcsit...kicsit ledöbbent a csajszi, h letámadtam... :D Valszeg nem néznék ki belőlem... Szóval arra akarok kilyukadni, hogy nem mindegy milyen az a picuri Piton.
gondolom icipici Potter-figurák... én Pitont szeretnék... de sajna nem fog összejönni, mert nekünk kindert hoz a nyuszi... végülis csak idén leszek 20... :D
hümmm... úgy látom ez nem megy... Na mindegy, amíg nem jövök rá, mi a probléma, inkább leírom, mit akartam mutatni. Harry Potteres 'húsvéti'tojást találtunk (és vettünk) a piacon, amiben a kindertojáshoz hasonlóan beleraktak valami kedveset... Mivel még nem bonthatjuk ki őket (csak hétfőn, ami megmarad a locsolók után) megkérdezném: Vajon mi lehet eg Harry Potteres tojásban? Mármint a levegőn kívül.