Jah és még valami: előre látom,ahogy a közutàlat csíkról Lacira fog atszállni,holnap,pedig ő a legkevésbé ludas az egészben. Adalékként,a stúdióban valszínű ott lesz a díszpinty Császár is,aki tövig benyalt csznek,és sanszos,hogy pozíciót fog betölteni a klubnàl—->ne is jelentsen be Laci holnap semmit,nem is az ő dolga. Hajrár Laci,az egyetlen ember akinek a tàvozása fájna a vezetésből
Való igaz. Aktív a kapcsolat mind a két edzővel, de nagyon sok mindennek kell változnia ahhoz, hogy bármelyik is idejöjjön.
Holnapi Harmadik félidőtől én személy szerint nem várok sok konkrétumot. Max. Ilicék nem hosszabbítása. A fontos kérdések, többek között csizi sorsa kedden lesz terítéken.
Kívánom mindenkinek, hogy jó legyen, csak én azt mondom, hogy magával a kiindulóponttal van a legnagyobb probléma.
Ha Csík távozását sikerül is kikényszeríteni, akkor majd ideteszik Szentkirályi Alexandrát, ha nem lesz főpolgármester, vagy épp Kósát online. Választék van.
Ugyanis általában ezeknek az emberek a közös jellemzője, hogy mindenhez is értenek.
A világhírű veszprémi klub meg szép és vonzó pozíció.
Amúgy is sok összetevős, de itt nem mostanában lesz bl győzelem.
De ezt csak, mint ennek a topcsapatnak a szurkolója írtam, hiszen csak ez a cím hiányzik a klubnak.
Az még csak hagyján, de valaki magyarázza már el nekem, hogy egy olyan nagy nemzetközi cég, mint a Telekom mit keres ebben a bohózatban. Neki miért kell a saját pénzét itt elherdálni? Miért nem adják inkább a dolgozóiknak?
Valaki valamilyen fórumon felvetette, Chema lehet vészmegoldás. Nem kérdés, hogy edzőnek jobb Ilicnél, fel tud tüzelni és pont ez hiányzott a visstavágón. De hosszú távra szerintem nem jó, a válogatott most felszálló pályán van.
Attól félek, hogy ha Ilic akár out is (persze csilliárdos bánatpénzzel) akkor hoznak helyette egy uo. kvalitású edzőt, mert jót nem fognak tudni leakasztani. És akkor semmivel sem vagyunk előrébb.....
Tudom, elkértem a szerzőtől. Múlt héten valahogy így kérdeztem itt:a visszavágó előtt "ki a jó édes nénikémet találunk májusban, ha kikapunk?" Most kiderülni látszik, nénikém nem kell, Ilic a szupersztár. :-(
Ezt nem én írtam, de teljesen így gondolom én is. Egyébként ha még nincs az a szerződés aláírva...... Másik. Kit találnak így május közepén a padra? Vagy most már oda is haver sógor koma jön?
Érdekes forgatókönyv a Handballról, engedéllyel másolva:
"A következő, igazi magyaros forgatókönyv előrejelezhető, elmúlt évekbeli kézilabda-precedensek alapján:1. Aláírják a szerződést, csilliárdos kirúgási záradékkal2. Kupadöntőn/bajnoki döntőn edzőbuktató vereség(ek)3. Vidáman, euró-százezrekkel a zsákban távoznak a “sikeredzők”, amiből akár juthat bőven annak is, aki ezt biztosította nekik (a mi pénzünkből)4. Utána lesz új edzőTehát: a probléma meg fog oldódni, csak mèg addig ki kell maxolni a közpénz-kilapátolást…"