BOBCATS 107, KNICKS 101 :-)
BREVIN KNIGHT!!! Mindig is tudtam, h a kiscsávó egy alulértékelt tálentum!
18 gólpassz!!! (idén már volt 19 is neki, a DET elleni győzelemnél)
Okafor, Smith 20-20 pont, másik oldalon Crawford 41.
Soha nem hittem volna, h ilyen qrva jó kis csapat elsz a Bobcats!
jaja, értettem én, meg igaz is, csak ha mindketten ilyen durván dobálnak, akkor nálam többet nyom a latban az, hogy ki vezette győzelemre a csapatát, még akkor is, ha egyébként valóban a mezei boxscore esetleg jobban mutat a másiknál. Hálátlan dolog ez, de ilyen a sport. Csak a győzelem számít :))
Úgy értettem, hogy ha leszámítjuk a bűntetőket (T-Mac 6/7) és megnézzük, a shotcharton, hogy honnan hány kísérletből mennyi talált, (érdemes negyenként) akkor abban inkább McGrady volt picit jobb. És persze természetesen az eredmény a lényeg.
Érdekes, hogy a győzelmek is, de a legutóbbi Celtics elleni vereség is csapatmunka volt.
"
Davis: On Consider pulling the whole bunch out to make a point: “No, the point was made with the scoreboard. It wasn’t just one guy it wasn’t just the starters, it was the entire team tonight. Even when we made substitutions guys were still not playing the type of defense that we needed to play to win. It was all over the board tonight, it wasn’t just one player it was the whole team.”
On Celtics players wanted to get one for Doc: “I don’t try to figure those kinds of things out. They looked a lot fresher than we did, that’s for sure. In terms of emotion, I don’t know.” "
Szerintem is a kelta /:)))/ skacok felszívták magukat a doki kedvéért, és a Magic valahogy az eljén bentmaradt az öltözöben aztán meg már nem tudtak fordítani mert jöttek a hibák.
Davis edző azt mondta, hogy itt nincs primadonna a gyors futós csapatjáték az erényünk. Talán a bajnokság nem lesz meg, de bárkit megverhetnek.
Sztivi nem az a nagy ász mint Bryant, McGrady vagy tudomisén ki, de neki ahhoz hogy jól játszon kell az az érzés, hogy ő milyen király. Ez meg csak akkor megy ha a többiek hajlandók ebbe belemenni. szerencsére Grant Hill nem az a gettócsávó aki rivalizálni akar, Mobley már megszokta, Howard még rookie, Turkoglunak és a többieknek sem újdonság a helyzet. Ez egy példa a jó kémiára, ha már a Nuggetset felhoztam rossz példának.
Csapatjátékra lásd példa a Detroit. (és szerintem az idén a Suns is. Nash nagyon jól beleillik ebbe.)
Az, hogy nincs annyira meghatározó játékos pont jól jöhet még. Szerintem egyébként (csak az eddigit történetéből okulva) Francis lehet a gyenge láncszem, ha túl sokat próbál egyénizni.