Megoldódott. Valószínűleg az egy hetes városban forgolódás volt az oka. Hazafelé úton kicsit megpörgetve eltűnt a figyelmeztetés. Valószínű, hogy a részecskeszűrő nem tudott regenerálódni.
Sziasztok! A motor hidegindítása után kb.1-1,5 perc múlva beindul a ventillátor,a sárga motorelektonika hibakijelző lámpa kigyullad. A hibakiolvasó műszer 17700-as hibakódot ír ki,de a kiolvasóhoz mellékelt táblázatban ez a kód nem szerepel. Sejtem,hogy kb. mi lehet a gond,de valaki tudna-e segíteni a hiba pontos meghatározásában. Előre is köszönettel.
Szia! Segítséget kérnék tőled,ha lehet. Én is szegedi vagyok és múlthéten felvillant az airbag egy dudálás után, és megszeretném kérdezni, hogy ki tudnád a hibakódot törölni?
Sziasztok. Egy 1.9 TDI audim van. A motor járása közben folyamatosan villog az izzítógyertya visszajelző ikonja a műszerfalon. Mi lehet a probléma. Válaszaitokat köszönöm.
A szélvédő jobb alsó sarka alatt kb ahol a jobbos lapát van.
Ha rajta van a nagy takaró akkor azt le kell szedni (ami eltakarja pl az aksit is)
Nah konkrétan....
http://m.youtube.com/watch?v=09cnRtz8Trc
Egy infóra lenne szükségem mégpedig, hogy a légtömegmérő házán és magán az érzékelőn elvileg ugyan az a számsor van?
A lényeg, hogy magán az érzékelőn lévő szám kellene nekem ami jó a paripámhoz mert így hozzák nekem.
A4 1.8T Q AEB '96
Most kell először cserélnem tutijót akarok bele, nem tudom van e hatásfok beli különbség.
Végeredmény, a lejobb száma kellene ami belevaló.
Mégegy kérdés a trafóknak van hatásfoka vagy csak jó v. nem.
Tudna abban segíteni nekem valaki, hogy van egy 2002 1,9pdtdi A4 -em és nem tudta se a tempomatot se a boardot. A kormány elektronikát kicseréltem tempomatosra meg tudja a boardot is, és ha kicserélem az ablaktörlő kart boardosra akkor az KMórám meg tudja jeleníteni az adatokat, vagy órát is kellene cserélni?
Nagyon faszák nekem egyre jobban tetszik az a4 2.0 CR tdi 170 lovas. egy normális turbóval kegyetlen jól megy is én 6.0-8.1 között fogyaszt.
Ha megtehetném szívesen vennék ilyen CR dízelt mondjuk nem tudni mennyire tartós de ha bírják akkor nagyon jók...
Ha meg a4 3.0 tdi-t vezsel azt meg nem kell részletezni egy fínom chippel akár 309 ló is és borzasztó jó a futómű pedig nem is S-line volt, meg az egész autó úgy ahogy van.
Köszönöm meg lett a ropogás. A bal oldali stabrúd összekötő pálcám(kutyacsont) szilentje és nem viccelek az ropogott.
Azért osztom meg másokkal is lehet néha csak 1 kis apróság a gond.
Én kicseréltem a két kormányösszekötő gömbfejet az axiális csuklókkal rázatópadon megnéztük a lengőkarokat és mind jó volt. Már elkezdtük leszedni a kormányművet amikor egy véletlen folytán meglett a hiba a kutyacsont......
Amúgy már én is a féltengelyre gondoltam... a gt2260vk miatt meg a 2,5 baros nyomással max kajával 1-2-3 ban azért marha nagy gyepálást kap...
Még1 gondolat, mivel olyan ügyesen van ez is megoldva, hogy ott elől lent van lefújó és ha kicseréli az ember egy jobb hatásfokura, szabadba engedőre tehát nyitottra az szépen kapja a koszt és működés közben magába golgozza ill. a rendszerbe is beengedheti azt a mindenhová bejutó finom port.
Erre a javaslatom ami szerintem az 1etlen megoldás, hogy amejyik cső megy a folytószelep házra abba kellene valahogy betenni ez is sajna azt jelentheti, hogy cső csere olyanra ami eleve úgy van kialakítva.
Egyik tuning okozza a másikat......
Hali!
Forge FMDV-004-et ajànlom ezt kifejezetten 1.8T-hez gyártottàk úgy, hogy hibakódot se dobjon be az agynak de ha ki google-zod úgy is meglátod a leírását.
Mivel csak 2-csaklakozása (szabadba engedi) van mivel ugye itt nem történik meg a nyomás visszavezetés ezt a csövet vagy valamivel ledugózod (eredeti új szett tartalmazza) vagy benne hagyod pl a gyári lefújó ezen végét, elfér ha nem zavar.
Hali!
Nekem is ekkora méretü papucsok vannak fennt hát ez sajnos eléggé cibálja a futóművet ami amúgy is érzékeny a magyar utakra.
Nagy valószínűséggel 99% féltengely cseréd lesz a leírtak alapján.
Ha recseg ropog akkor álltalában féltengely ha kopog akkor a 26000 lengőkar :-) valamelyik gömbfeje esetleg toronycsapágy.
Nekem még a Quantum LongLife III-at is ajánlották habár az fel ennyibe kerül. Jah és mennyit kell vegyek hozzá, mert 5 litert ajánlottak de a kézi könyvében 5.7 liter van...