Nálam volt olyan, hogy előző órán szinte szóról-szóra u.azokat a kérdéseket tettem fel, amik már a dolgozatban is lesznek, és mégse......., ha a szájukba rágod akkor se fogja tudni mindenki..
Ez már tsak ilyen!!!!!
Csak az a baj, hogy ezek már a javítódolgozatok, és azután születtek, hogy átvettük az anyagot, mindent leírattam, külön összefoglaló óra volt, majd az 1. dolgozat után adtam még egy sanszot nekik...
Én már nem is tudom, mit csináljak.
Jó reggelt!!
Örülök, hogy mindenki megvan...
Én már úúúúúúgy várom a tavaszt. Ez most tsak úgy eszembe jutott... :))))
Látom, nemcsak én szenvedek, tomajerünk a technika csodájával bírkózik..:)) Csak ne erőltesd meg magad, mert kihal a férfinép!!
Hááát, nem akarok hosszas beszámolóba kezdeni:-)))
Elégeggyetek meg annyival, hogy tizenkétszer telepítettem újra, ez úgy műxik, hogy ennyiszer kellett kivenni, betenni, cserélgetni, hét darab cd-t:-(
Persze most sem tökéletes:-(
A szomszéd kissrác gépére, elsőre felment, é jobb lett, mint az enyém, egyheti szenvedés után:-(
De nemadoomfel!:-)))
Mostmáá, azéé néha képes vagyok hosszú órákig is életben tartani:-))) Tehát leszek!
Az ICQ-n, ha megláttok, kattintsatok rám, mert elvesztettem minden kedvencemet:-((( Nno, és ez a linuxos icq egy kitsit bamba, és rugalmatlan.-((( Magyarul semmit nem tud:-(((