olyasmi hiba,hogy bezárom az autót és néha magától kinyílik az mitől van?? Elkopott a mágnes lehúzója vagy valami más ?? Automatában mikor kell olajat cserélni ? Válaszodat előre is köszönöm ...
Hát talán azért beszélget itt mindenki az autó problémákról,mert szeretnénk tudni mi az és sokan vannak akik megszeretnék úszni kicsit olcsóbban,úgy mint én ...az autókat fentartani kell ezért mindig javításra kerül sor és ez a legjobb módja annak,hogy ezt orvosoljuk !!!!
Mindenki csak a problémákat ossza meg velünk ,kérdezem semmi jó nem történik ezekkel a SZUPER oroszlánokkal ?
mondjuk egy találkozó ahol el lehet mondani a jó és rossz dolgokat egyaránt. Lehet jelentkezni!!!
Szevasztok Márkatársak !
Találkozót szervezünk vagy legalább elkezdjük (résztvevők számának függvényében) előzetes jelentkezést vagy részvételi szándékot a következő e-mail címeken várunk :
Sziasztok!Milyen érdekes,hogy én is pont ezt akartam kérdezni.Egyébként már próbáltam feltuningolni,sikertelenül,sőt a következő spriccelésnél elröppent a fényszóró mosó fúvókájának a kupakja.Nem tudom mi az összefüggés,de azóta nincs meg.Üdv Kari
Sziasztok a 607-esbe a szervokormány olajat ahol feltöltöd meddig kell lennie a szintnek?? Mert az a kis zöld színű műanyag ami benne van,nekem üres..teljesen a tetejéig felkell tölteni??? Sajnos nem tudom meddig kell lennie a szintnek..épp tegnap néztem és üresnek látszik ...
Sziasztok. Pár hete tulajdonsa vagyok egy szép 607 oroszlánnak. (2001 2,2 hdi autama váltós)
És rövid használat után már is megjelent a kijelzőn a részecskeszűrő hiba kijelző.
A tapasztalataim, hogy nem húz az autó ahogy kellene ( nem mindig) PL: ha lassan indulok az autóval és hirtelen rátaposok a gázpedálra alig akar gyorsulni, sőt felpereg 4000 fordulatig, és a motor csak erőlködik és nem megy. de ezt csinálja nagyobb sebességnél is, amikor előzésnél oda lépek neki akkor is szokta ezt csinélni. Talán váltó hiba, vagy részecskeszűrő tisztításra szorul??? Kérem segítségeteket. Előre is köszönöm.
Még valami. Kis kijelzős konzolom hidegen működik, de már pár perc múlva semmit nem mutat. Erre van-e orvoslat, vagy esetleg cserére szorul. Gondolom újonnan nem kis pénzbe kerülhet. de bontottan érdekelne, ha valaki tudna jó áron.
Sziasztok skacok !!! Tegnap kicseréltem a 607-esbe a motorolajat és a filtert.Volna egy kérdésem,mert a Total Hungária kft olaját raktam a kocsiba és szeretném tudni,hogy mi a tapasztalatotok avval az olyannal kapcsolatban? Mennyire jó ? Vagy hány kilométert bír ki ? Másik kérdésem,hogy az automatában hány kilométer után kell cserélni olajat ??? Válaszotokat előre is köszönöm ...