Azért akarok okos és művelt lenni, hogy okos és művelt legyek egyszer. Egyébként Otomo rajzolta. Nézzen utána. Mellesleg ne legyen ilyen rosszmájú, mert még azt kell higyjem, hogy kicsi de gonosz vesekővé alakult véglegesen.
Profi marketingesek dolgoztak az E-mail projekten. Szerintem a Járda név jobban illett volna a zenekarhoz, mert az emberek többet használják a járdát, mint a levelezőprogramjukat, és a fiú arcában van valami aszfaltos.
A Mother Sarah legalább a 80000000000000. vezekléstörténet, amit Japánban gyártottak. De tényleg jó. Egy háború után az emberek Föld körül keringő állomásokon élnek. Sarah többgyermekes családanya, de visszatérés közben elveszti a gyermekeit, és néhány köteten keresztül keresi őket. Alig ismerik ezt a mesét, ebből következtethet rá, hogy tényleg jó. Sajnos nem Otomo rajzolta. Maga miért akar okos és művelt lenni? Ne adjon kitérő választ.
Pedig, ha valódi honfi lenne, s nem ilyen ebadta nyugatrakacsintgató vérnősző, akkor lenne Önben legalább annyi honderű, hogy itt próbálkozzon, eme lángoktól ölelt, bús magyarokkal meghintett, szomorú, ámde büszke kis hazában!!!(élve vagy halva)
egyebkent visszaterve az e-mail nevu zenekarra, azon gondolkoztam, h ennyire szar nevet nem is lehet valasztani tudatosan, csak veletlenul. gondoljak el, h a ajongok beutik a netes keresojukbe, h e-mail. mit kapnak? 1500000000000 talalatot, azt meg kenhetik a hajukra. na, mindegy, csak ugy eszembe jutott.
Nézze. Ön egy annyira konzervatív megközelítést ajánl nekem, hogy a magamfajta forradalmár ezen csak kacagni tud. Én egyszerre leszek pucér, gazdag és híres. A gazdag férjre pedig ezért nem lesz szükségem.
Maga pont jó. Ismert lesz, aztán levetkőzhet egy férfimagazinba, és nyilatkozhat, hogy most éppen nincs barátja, és várja a nagy Ő-t. Ha szerencséje van talál egy gazdag férjet fiatalon.
Inkább jól működik a jeladó a homoszexuális fiú fogában. Ha ő is megunja a zenélést, akkor eljött az Ön ideje. Addig olvasson sokat, mindenféle jót, mert művelt lányzenekar eddig nem létezett, és biztosan rappelhet majd néhány fejezetet A jávai orvosból.
És mi a véleménye a Mother Sarah képregényről? A Ghost in the shell tényleg jó.
Persze, hogy megy, hiszen kapott egy kiborg-farkat és implantálták egy hibernált Hitler-jugend megfelelő szerveit. Ebből fakadóan csak szőke és kékszemű gyermekeket nemz.