Talán mintha szombatig,vasárnapig nyugit mutatna...de ne is essen,ma újra kipakoltam,ahogy hazaértem,szóval menjen csak másfelé az eső,kerüljön el bennünket:-)
Itt vannak a tegnapi képek,lekicsinyítve,magoncok is,és igen,a rózsaszín minden árnyalata...
A nevek ugye valamilyen szinten utalnak a színre... :)
Sorban
Rose des Vents,Magenta, Soltvadkerti Habos,Opálszoknyás,PL Habos,Rosabella,Rubis,és magoncok...
Nálam csak az Actara hatott,hiába próbáltam mást,nem használt sajnos,az idén is kipróbáltam valami új hülyeséget,de semmi,aztán nyomtam az actarát,és azóta nincs.Egy-kettő feketét találok néha,de azokat gyors kézzel le is szedem,kolóniák viszont eltüntek teljesen hálistennek.
Deszki az idén nagy csalódás, több a sima virág mint a cirmos:-((( Remélem ez csak egy kis kavar nála és hozza majd a rendes formáját, így nem viselkedett még soha sem.
Most falba verem a fejem, mert mikor írtad,hogy csak rózsaszíned lett a Barci magokból akkor a magtokot nem hagytam meg, plusz az idén sem vetettem el a magokat, most meg nem találom őket.
Az a Krémes Doki vadítóan szép hallod:-) A Rose is épp most nyílt ki nálam,amennyire nem szerettem a rózsaszíneket,most tele vagyok,egyik szebb,mint a másik...:)
Most csak egyet mutizok meg,egy ma kinyílt magoncot,végre azt mondom,hogy ezt imáááádom,nagyon tetszik,csak maradna ilyen.....A többit majd holnap felpakolom,mert kicsinyítgetni kéne.Rosita lesz,ha nem kap nevet,elvesztem a fonalat...beteszem a fajtáim közé névvel-képpel,akkor tuti tudni fogom,melyik az :)
Huhh,és lila a Tied is,a középső,mostmár akkor tényleg nem lehet elmondani,hogy a Barci az egyetlen lila lea.:-)Nagyon jól néz ki a baloldali is,szép a színe:-)
Fúú, el sem tudom képzelni milyen, amikor ennyi eső esik le. Nálunk tegnap 10 mm esett egy óra alatt, és még nem akarta abbahagyni. Siralmasan néztek ki a kinthagyottak virágai. Nálam növényben nem esett kár, veled érzek.
Gondoltam hozok pár fotót, de mielőtt nekikezdtem a felrakáshoz visszanéztem a felhozatalt, és .... elállt a lélegzetem, és elfelejtettem mit is akartam eredetileg.
Nekem van Haydn, tegnap cserepeztem be, igaz,hogy mi maradt belőlük a mai vihar után nem tudom.
Elküldöm majd a Deszkivel.
Csemeték tálcáját kibéleltem fóliával, most nem láttam a cserepet a sáros víztől. Gyorsan kisúrkáltam a fóliát,hogy szivárogjon ki a víz.
na kb. nálunk is ilyen vihar volt, pont mentem a gyerkőcökért a suliba Battánál kb. 500me a kocsi előtt csapott le egy villám, akkora csattanást életemben nem hallottam... de ami itthol fogadott:-(((((
Szirén valahol megvan a tömegben de hogy hol azt majd csak virágzáskor látom... ha nem alakul át