Részlegesen revidiálom az álláspontomat tekintettel arra, hogy a leírásod szerint 17"-os a kerék.
Így még érthetetlenebb a méret választás hiszen 7%-al tér el a gyári mértettől.
Tehát nem a felét éri. Hogy mennyit azt nehéz megmondani, nekem speciel így egy forintot nem érne, hiszen se gumim, se felnim hozzá. A 17" gumi árakat pedig ellenségemnek kívánnám ha volna.
De nincs.
Hasonlóan mint az általad megadott gumiméret.
Amit az autómaxnál nem árulnak az vehetjük úgy, hogy nincs is szvsz.
nem tud vki bontodó xplorert? állandóan kiesik hátul a csomagtartóban a két oldalsó fakk, már nem tudok mit kitalálni,hogy a helyükön maradjanak. meg a "rolót" hol tudom megjavíttatni? az meg nem rugós már, nem huzza vissza, nem feszül..
Köszi Geri,jó érzés hogy igy megváltozott a véleményed,-főleg annak fényében ahogy kezdtük.Hidd el nem vagyok rossz gyerek,csak nem gondoltam volna,hogy egy viszonylag tetszetős és újonnan vagyont érő cuccot sz...é-h...é kell odaadnom.Bezzeg ha én keresném!
Ha 4.0V6 előző hozzászólására irod,hogy "korrekt",akkor megkérnélek,hogy Te ne szurkolgossál ellenem-jó?-mert úgy látom Ti nagyon egy húron pendültök.EZ PERSZE CSAK VICC VOLT!-oké? Ha összefutunk az ÉLET-ben még akár haverok is lehetünk.
Köszönöm,hogy ennyit foglalkozol,foglalkoztok velem,illetve a témával,jól el is b...tad a napomat.Bár nem ezen akartam meggazdagodni,azt gondoltam,hogy a kb.40%-on bekinált ár megfelelő,főleg hamég ebből is lealkudnak(mert azért igy szokás-nem?).
Meggyőztetek,igy meglátom,lejjeb viszem az árát vagy ennyiért el sem adom.Pont azért kértem ki többetlátottak véleményét,hogy felokosodjak-különben pl.a Suzuki fórumon irkálgatnék(hogy minek azt nem tudom).
Részemről a témát befejezettnek nyilvánitom,több kérdésem,ill. érvem nincs.
Ez a zöld itt a Te géped?
Köszi Nektek,legyetek jók,ha tudtok!(én már nem igérem) yosef.
Én Limited edition gyári explorer felniket vettem 30ért ( egy forintot nem alkudtam, nem szokásom )épp egy fórumtársunktól, nem új, de nem üt nem ráz, enyhe karc meg ez első héten lesz rajta, ezért arra nem vagyok kényes, hogy már mennyi van.
Az elmúlt időszakban 2 garnitúra gumit is vettem rá ( újat ) az egyik téli Fulda volt 245/70 -es 104e volt, a nyári General Grabber 265/70 -es 96e volt.
Megjegyezni kívánom, hogy a 275/70 16 nem rá való mérte azért is kell a nyomtávszélesító, mert beleér az első stabilizárorba teljsen alátekert kormánynál.
Tudom, mert nekem is olyan volt rajta, rögtön el is adtam, kifogástalan állapotu Bridgestone talán D840 es mintával 35e ért, úgy, hogy garanciát vállaltam rá. Új Patrolra tették, az arra való, erre nem. Akinek eladtam felhívott, hogy mennyire elégedett, tökéletesen fut bármilyen sebességnél.
Volt rajta minta szépen nem százalékolgattam, de 6mm még biztos volt.
A Delta mint tudjuk német Off Road kiegészítőket gyárt TÜV jóváhagyással, ehhez szerezték meg a BBS-t, vélhetően azért mert nincs saját gyártókapacitásuk felnire.
Minden ralatív ha például a Taubenreuter-ék által fogalmazott nyomtávszélesítő 82e Ft os árát vesszük akkor rögtön nem is olyan drága már a motyó. Vélhetően magyar esztergályos ennek töredékéért csinálja pont olyan minőségben. Bár ha meggondoljuk, hogy semmi szükség nincs rá akkor már rögtön túlárazottnak tűnik.
Nem szaporítom tovább a szót, reálisan a felét éri.
Örülök,hogy barátságosabb vagy egy kicsit.Amit irtál véleményt tökéletesen igazad van,csak egy valamiben tévedsz szerintem.Persze hogy kapni gumit olcsóbban és felnit is,de kérlek egy műfajról beszéljünk már megbocsáss.Biztos hallottál már arról,hogy a német BBS felni gyártó cég világelső ebben a műfajban.Ne hasonlitsd már kérlek egy 100 000,-ft-os felnit egy Dotz-zal vagy urambocsá' egy 10 000,-ft-os nevenincs replika felnivel,-bár az is tud szép lenni és talán gurul is.A gumikról ugyanez a véleményem.Aminek darabja annyi mint amennyiért Te 4 db-ot veszel,hát-gondold már át légyszi.(oké hogy 30% meg 80%).Ez szerinetm tudod olyan,mintha egy ragyogó Trabantot hasonlitanál össze egy idősebb Mercivel.Persze mindkettő jó valamire,-kinek a pap,kinek a papné,vagy a lánya.
Lehet hogy drágán mérem,majd adom olcsóbban,azt lehet nem.?De hallottál már olyat,hogy valami 100.-f,én adok érte kettőt,-én még nem.
Egyébként nem bántottál meg,az itt látottak alapján elgondolkodom,de azért ennyiért nem hiszem,hogy odaadom.Hátha lesz olyan akinek meg pont ez tetszik,esetleg olcsóbban.
Mint mondtam is ne értsd félre nem akartalak megbántani,csak mint jelenségről írtam,de Jó visszafogom magam.... A véleményem röviden:Szerintem sokat kérsz érte,mi itt fórumtársi áron szoktuk adni feleslegessé vált dolgainkat,nyilván ez üzletileg nem a legjobb. Erösített off-road felniket(nemgagyi) lehet kapni-tiptop króm,és tököm tudja milyen kivitelben,a feléért annak amit te kérsz érte... Csak összehasonlításképp,1:én 5db! gyári alut vettem az enyémre,ebayen szállítással együtt 40000ft ért,bármikor lehez rá kapni 265 70 16 os gumit 80 000 ft ért,és az 80% állapotban van ,nem 30!ez így összesen ugye 120000 2:Dotz vagy Mangel feni kb30e/db+gumi kb 35e=65000X4=260000 és így komplett új cucc van a kocsin! Csak ezért mertem szólni hogy szerintem drága!A reális ár érte szerintem 100000ft,de azért kár érte.. üdv geri
Köszönöm,hogy igy elsőre ilyen finoman megszólitottál!Belőled valami indulat beszél?Milyen posványról és királyról meg faszságról beszélsz Te itt?
Én felajánlottam valamit eladásra,erről lehet véleményed,de azért egy kicsit fogd már vissza magad légyszives.Ha nem akarod megvenni azt megértem.Én nem balekot meg madarat keresek,hanem olyat akinek szüksége lehet ilyenre,de ha gondolod Neked olcsóbban odaadom.
Ha találsz ilyet bárhol egy 8-10 garnitúrát szólj már légyszives,mert átvenném azonnal-főleg fele ennyiért.!
"Úgyis rámegy" alatt azt értettem(magamból indulok ki),hogy ha valakit valami érdekel vagy szeretne az elkezd érdeklődni,körüljárni a témát-nem fölényesnek akartam lenni.Érdekes más ezt megértette a soraimból.
Dot számot azért nem irtam,mert láttam már egy-kettőt,de ilyet nem.Ha Neked mond valamit,ez van a gumin: DOT C X V C 8751902.
Szélesitő itt azért kell,mert beleér a kerék anélkül.
"A gumiknak nincsenek előnyös oldalai"-ezek a gumik szerintem egy nyarat mennek,ha nagyon saccolnom kell,kb.30%-osak,egyébként jó a mintája,hibátlan-milyen előnyről irhatnék még.?
Én nem mondom,hogy esetleg egyszerű eladni,(ma mit az?)de azt gondolom,hogy ez azért ritkább dolog,mint egy kerékcsapágy,és akinek ilyen kell nem hiszem,hogy minden sarkon talál.Szavaidból azt veszem ki,hogy nagyon sokallod az árát.
Ja ja,nem tudom miért nem tudunk kilépni a posványból,nálunk mindenki király ,..akinek kell úgyis rámegy stb,...ez faszság!nem akarok senkit bántani,de ez nem így van és rá is fognak jönni sokan szerintem. Akinek kell úgyis körülnéz,ebay stb és fele (minimum) ennyiért vesz !!persze van madár elég....bocs yosef,amúgy szevasz geri
Így talán nagyobb sikered lesz vele, hogy már többet tudunk róla.
Dot szám azért nem volna rossz. Így utólag is légy üdvözölve társaságunkban.
Le sem írom, hogy mennyiért adtam el és vettem meg pont ilyen mértü gumikat és gyári Limited-edition felniket.
Nyomtávszélesítőt én személy szerint nem kedvelem.
"Akinek szüksége van rá,csak megkeres-úgyis alkudik mindenki"
Ezt nem osztom, ilyen extra felni nem olyan dolog amit az ember keres, kutat, mint egy kerékcsapágyat, vagy jó állapotu ülést pl., hanem ezt kínálni kell, és még úgy sem egyszerű eladni, mert nem sok ilyen ET számu gép szaladgál.
Szavaidból azt veszem ki, hogy a guminak már nincsennek előnyös oldalai akkor nyilván azt is kimeleted volna.
Előre is köszönöm a segitségedet,látom a fórumon,hogy Te ott vagy a "szeren".
Azért voltam talán kicsit sejtelmes,mert azt gondoltam,hogy akit érdekel a dolog úgyis "rámegy",akit nem annak meg mindegy. Látod Te is megtaláltad.
A gumik állapota-szerintem a nyáron lemegy,utána csere,a 4.képen talán látható.
Nem minden áron akarom elherdálni,az árról talán annyit,hogy kinek mi reális.Akinek szüksége van rá,csak megkeres-úgyis alkudik mindenki.A felnik tényleg szépek,nem üt,nem ráz,no padka.Szerinted eltúlzott az ára?
Gondolom Te tájékozott vagy az árakban,aki esetleg nem annyira,annak irom:
A gumi 41 000-60 000.-ft,a felni 77 000-100 000.-ft ujonnan+a 4 db nyomtávszélesitő rozsdamentes acélból és 40 db kerékanya.
Egyébként csak zárójelben jegyzem meg,hogy nagyon állatul néz ám ki a gép vele.
Van egy eladó gyönyörű kerékgarnitúrám Explorerre.Fenn van több hirdetési oldalon is,ott megtaláljátok.Ha valakit érdekelne vagy tudtok ilyet kérlek irjatok,hivjatok.Tel.:
Ujabb fogyasztasi adat, csak hogy hulyenek tudjatok nezni... 435 kilometert mentem ora szerint. Ebben volt benne 2x Campona-Hermina ut (XIV ker) illetve egy M6-6-Mecsek utvonal (Budapest-Pecs-Orfu-Komlo-Szaszvar-Bonyhad-Paks). Tehat 435 kilometert mentem es tankoltam 55,43 litert. Lehet szorozgatni, osztogatni, en meg visszahelyezem a hugyba a kezeimet!