Nyílván az új albumot teszik előtérbe, de pl. a Powerslave albumon szerintem a Flash of the Blade a legjobb. Sose játszották. A S Time albumon se a legjobbakat játszották. Természetesen ez az én véleményem csak.
Ha valakinek be akarnád mutatni a Maiden-t, csak egy dalban mi lenne az?
Inkább azért ne, mert ez lemezbemutató turné lesz, magyarul én arra számítok, a szokásos lemezbemutató turnés programjukat hozzák majd. Vagyis 9-10 új dal plusz a legnagyobb slágerek, Trooper, Number, Fear, Aces, 2 Minutes. Kuriózumok aligha várhatók.
Igy van, mint már évek óta. azért a szombati napra tenni a Maident, a legkiemelkedőbb helyet kapta meg. Szvsz lesz napijegy kedvezményesen is elővételben.
+ vélemény a 12 ezres Sziget-napijegyről: nagyon sok zenekar szólókoncertje 16-20 ezer magyar forintba fáj, viszont a Szigeten 12 ezerért a Maiden mellett belefér akár négy-öt koncert is, nomeg rengeteg egyéb más, járulékos, teljes értékű produkció is!
Nem sírni kell a 12 miatt, hanem teljes szívből örülni neki!
Sehol a világban nem tudnátok ilyen olcsón megnézni az Iron Maiden nevű nemzetközi kulturális örökség koncertjét!
Ez tényleg jó set volna. A Flight Of Icarust tényleg leporolhatnák, fasza kis szám. Állítólag az Early Days turné előtt begyakorolták, de aztán mégis kihúzták. :( Steve nem nagyon szerette régen sem.
szeva, felvettem kamerával a 2008as sziget koncertet ha gondolod a szigeten megkaphatod. :-) Te olyan vagy h Neked kelleni fog!:-) eccer nem néztem vissza.
nekem a régi Eklubos maidenről vannak szép emlékeim
Hali murray! Pedig szerintem a két évvel ezelőtti kurva jó volt! Hetedik Maiden-koncertem volt, és halálra tomboltam magam (pedig a korábbiak közt voltak már ácsorgós megjelenéseim). Lehet, hogy a hangzás nem volt az igazi, de a hangulat feledhetetlen volt!
Szerintem augusztus végéig csak fesztiválozni akarnak plusz adnak néhány spéci koncertet egy-egy egzotikus helyen (Nimes városában a római kori Colosseumban, Norvégiában abban az erődben meg Olaszországban a helyi Esterházy-kastély kertjében) aztán csá. Ősszel-télen meg valami masszív sportcsarnok turné skandináviában és nyugaton aztán kis pihi majd tavasszal visszatérnek az útra szabad téri koncertekkel.
önmagában h 12rugó a jegy az egy dolog. drága mint állat de akárhány sziget nagyszinpad koncerten voltam mindegyik gyenge volt. soha nem lesz olyan egy szigetkoncert mint egy önálló buli. mindegy MET-re meg erre kimegyek.
Az lehet, hogy szerinted lesz, de mint a hivatalos hírből idéztem azt írják, hogy ez lesz idén az egyetlen kelet európai koncertjük idén. Lengyelország meg elég kelet... Meglátjuk!
Maidenre nyilván nem sok a 12e (önálló koncert ennél csak több lenne); ahogy látom inkább azokat zavarja akik más (kisebb) zenekarokat is megnéznének másik napokon.
He-he. Akkor lesz itt tömeg bőven!!! Időben kell jegyet venni!
Aki meg fikázza a 12 ezer forintot minek olvassa ezt a topicot? Két évenként azt hiszem ki lehet fizetni 12 ezer forintot a kedvenc együttesünk hazai!! koncertjére, nem? Amikor Prágába vagy Ostravába, vagy ne adj isten Párizsba kellett menni, az kicsit drágább volt összességében nézve!