Ezzel csak1 baj van. Ha kopogott akkor kopott volt ergo csere. Ha bezsírozta és széthullik akkor szétveri a lengőkart és "jóó olcsón" fogod megúszni a komplett cserét. Tök jó lesz 60 ezerért venni jobb hátulját mint most 8 ezerért szilentet.
Végül is nekem teljesen mindegy, hogy zsírozta, vagy sem, az sem érdekel, hogy barom-e a szerelő, vagy sem, az viszont érdekel, hogy nem kellett silentet cserélni, s azóta meg sem nyikkan.
Szia: Érdekelne a szerkezet de csak teljes körű kipróbálás után! (gyakorlatilag beszerelve) Ha minden működik tökéletesen, kormány távvezérlés, külső kijelző és nem ugrik a CD stb. Kérlek írd meg az árát, ha így megfelel Neked.
Üdv:
Tamás
Szeretném megkérdezni tudna-e valaki tippet , B vectra központi kijelző pixelhibájának javítására, esetleg csere, szóval minden megoldás érdekel. Hol foglalkoznak ilyennel?
Előre is köszönöm:
Tamás
68000 km. 1,9 millió. Rögtön vezérléscserével kezdtem, mivel ugyan a kezelési utasitás 90000 km-nél javasolja, de a szakszervíz, s több szerelő 60000-re esküszik.Ez kb.50.000- Ft.( szíjak,feszítők, vizpumpa, olaj, szűrők).
Üdvözöllek leendő Vectra-társ! Igazából én is csak decemberben vettem egy 1.6-ost, 2000 évit, túl sok tapasztalatom nekem sincs, de eddig a következőket tapasztaltam:az 1.6-os kényelmes, viszonylag keveset fogyaszt ( 7,5 körül ), de ha előzök, pörgetni kell, mert nehezen gyorsul. Igaz elég gyorsan összeszedi magát. Ha most vennék, lehet hogy egy 2.0-t keresnék. De lehet hogy csak az a bajom, hogy előtte egy 2.0-s Lagunám volt, nagyon jó motorral, s még nem szoktam át. Mikor megvettem, kopogott a jobb hátulja. A szerelőm megnyugtatott, hogy csak a silent száraz. Valóban az volt a baja.Kis zsírral megoldotta. Egy hónapja elkezdett nyikorogni a vezető ülés. Szakszervíz azt mondta megcsinálják,1-2 nap, semmi garancia, 15 ezer Ft. Karosszériás ugyanez, csak 10 ezerért. Öcsémmel szétszedtük, az ülőrész és a támla összekötő csapját - ami fellazult - elnitteltük, nem nyikorog, 3 óra, 2-2 sör. Még a bal középső oszlopban zörög valami, a biztonsági övre gondolok, de ha kinyitom menetközben az ajtót, akkor nem hallani. Lehet hogy az ajtó zörög. Szét kell majd szednem. Végül is a fentiekkel azt akartam mondani, hogy apró zörgésektől, nyikorgásoktól ne ijedj meg, mindig lesz valaki, akinek már volt hasonló, s tud tanácsot adni.
Sziasztok. Új vagyok a topicban,sgítségeteket szeretném kérni,kb 1 hónap mulva szeretném lecserélni a 405-sömet egy vectrára lesz 1.7-1.8 millióm ahogy nézegetem a http://hasznaltauto.hu/ oldalakat ez a pénz 2000-2001-es kidású kocsikra elegendő,most az volna a kérésem írjátok le mire figyeljek a vásárlásnál Pl:motorikusan,kilóméterállás,szervízkönyv stb... Ha egy módom leszrá tulajdonostol veszem. Köszi a segítséget.
Sziasztok,megint itt vagyok! Mint nemrégiben irtam, decemberben vettem egy 5 éves Vectrát, a piaci ( húzós ) áron.Kitaláltam, nem kötök Cascot, hanem levédem még valamivel a gyárilag eléggé gyér biztonságú kocsit.Gondoltam a PAJZS-autovédelemre, amit hirdetenek. Ma viszont itt a TotalCar-ban találtam egy topikot,PAJZS-autovédelem cimmel, amit szerintem érdemes elolvasni.Most már nem tudom mit tegyek a kocsiba.Lehet hogy valamilyen váltózárat. Volt ilyen kocsim, abban egy kengyellel kellett rögziteni a váltókart hátramenetben. Eléggé macerás volt.Ha nektek van valami jó ötletetek, kérem irjátok le.Köszi. Vagy kössek mégis Cascot?
Itt a válasz a problémádra: ( Mr.T. 313 ). Ő is a 205/55 R16 után 195/60 R15-öst tett fel, holott a váltoméret 195/65 r15 lenne, igy 8-9% eltérése van.