Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Én is ismerem, egy kis pitiáner lúzer nepper, akinek néha bejön a bolt, mert akár becsületes is lehetne a kinézete alapján. Már jó pár éve ügyeskedik,eleinte még csak kicsiben nyomta, Én tőle vettem az A 100-sa Sony vázamat, azzal nem volt semmi baj, olcsóbban adta, mert a dupla kit helyett csak az alap obi volt meg a szetből. Aztán 1-2 évre rá megint összefutottunk, akkor már pimasz lehúzós figura volt, el is hajtottam. Egy alapos saller a lépcsőházban leeshetne neki azt hiszem. Nem ártthat neki a negatív reklám sem, ha már ilyen szintre sűlyedt !
Ide a forumba nyilvan "sibajoci" neven jelentkezet be (Ep3/17mm-t arult, csak egy hozzaszolasa volt eddig, hoppa):
Nyilvanos email cim, amit megadott: sibliv@hdsnet.hu
NEZZUK MIT LATUNK AZ IWIW-EN:
Csak egy SIBALIN JÓZSEF (1949.09.28.) van, bingo! Az adatlapja semmit nem arul el, nem baj!
Ismerosok, lam, lam itt a feleseg:
Sibalinné Jáger Márta [Márti]: 1952. febr. 18.
Telefonszam: 30 971 3346
Lakcim: 1155, Budapest Alkotmány 23.
Most nezzuk meg a google MAPs-et:
Jéééé az Alkotmany utca 23-bol keszulhetet az itt leirt kep:
"2011.08.30-án készülteket melyen az M3-s az OMV és a felüljáró van...??????? és keresztben egy csík ami pont olyan mint az EP3 repedt szíve ...meg is írják ezt hamarjában a becsületes úrnak aki nem hisz a szemének – mágia ,eretnekség – az EP3 kimászott az erkélyre és lefényképezte a tájat mert a lakásban annyira unta magát ,hogy megrepedt a CCD-je".
Az EP-3 fekete,(az M.Zuiko 17/2.8 is),A végső ár(tok-és kártya nélkül 185eft)Megnéztem a netem,a legolcsóbb helyen a váz 215e,az obi 85eft.Nemzetközi gari van rá,Bp.-en megnézhető,de csak holnap,ha meglessz még,mert folyamatban van egy csereügyletem."
Szia József!
Sibalin József (mert megérdemli)
Gondolkoztam rajta, hogy kiírjam-e a nevét, de kiírom, mert én is megvehettem volna!
Tanmese a szegénylegényről a deákról a tudós barátjáról és nagy becsületű emberről
Hol vót, hol nem vót talán igaz sem vót (de sajnos igen) Vót egyszer egy kis ország legkisebb szegletében egy szegénylegény.
Ennek a szegénylegénynek VÓT egy pöpec fotóscucca(E5),na de válság van és gondolta a szegénylegény ,hogy nagybecsű felszerelést kiteszi a vásárba(4/3 fórum) .Jöttek is a kérők az ország minden részirűl ,mígnem megkereste Őt egy nagy becsületű ember az ország szívébűl és ígért neki ezt is-azt is sok jót mígvégűlcsak tenyerükbe köptek és kezet fogtak.
Jaj ,jaj nagy a baj -2 folyó választ el minket ,most mi lesz. A szegénylegényt nem olyan fábúl faragták ,hogy ne orvosolja ezt a problémát , megkérte hát nemes deákját(aki sose fotografált) ,hogy vigye el az árút a nagy becsületű úrnak az ország szívébe az M3-as út mellé a OMV kúttal szembe és hozza haza amit érte kap :
- kincseket és az Oly. EP3-at
de az árút a legjobb tudása szerint vizsgálja meg és a pénz számolja meg!
A deák a pénzt megszámolta az árút legjobb tudása szerint megvizsgálta és a nagy becsületű ember is állította ,hogy a gép hibátlan csak párat kattintott vele-ezt a deák elhitte, mert egy becsületes ember nem akar senkit becsapni (de)
Már éjfél tájt járt az idő mire a deák az 500Km-t megtette és megérkezett kis falujába .
A pénz megvót a portéka megvót -nagy ám az öröm( 2 percig) ,de mit lát a szegény legény ?
Az EP3 szíve(CCD) kettéhasadt – nagy a bánat ,most mi lesz néznek egymásra
-A becsületes ember átvágott ….........(nyomdafestéket nem tűrő kifejezések...............)
Próbálták a becsületes embert még frissibe értesíteni ,de nem sikerűlt
Nagy hamarjában küldtek neki levelet és várták a választ …...........................lófasz jött ,majd a második levélnél ahol nem írtak szépeket.
Megjött a várva várt levél : csodálkozik a becsületes ember – nálam még jó vót , biztosan a deák eltörte........
Begurult a szegény legény és a gépben lévő kártyáról az adatokat vissza állítatta tudós barátjával
Pirkadatra meg is lőn a képek és mit lát a szegénylegény a deák és a tudós barátja …...................................ja képeket ,de milyet ám?
2011.08.30-án készülteket melyen az M3-s az OMV és a felüljáró van...??????? és keresztben egy csík ami pont olyan mint az EP3 repedt szíve ...meg is írják ezt hamarjában a becsületes úrnak aki nem hisz a szemének – mágia ,eretnekség – az EP3 kimászott az erkélyre és lefényképezte a tájat mert a lakásban annyira unta magát ,hogy megrepedt a CCD-je
…...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................( kínos, csúnya,megalázó beszélgetések és magyarázkodások)
Mit csinál erre a szegénylegény akit így becsaptak? Megjavíttatja a gépet mert Ő bizony így nem adná oda senkinek......
Írta: Magyar valóság
Szerintem lesz folytatása a mesének ,mert a nemes becsületes úr jelentkezni fog a fórumon magyarázkodás céljából és akkor
következnek az egymás között váltott email beszélgetések -persze cenzúrázatlanul
Remélem elértem a mesével a célom és mindenki odafigyel a másikra és figyelmezteti ,ha találkozik hasonló rosszindulatú „becsületes emberrel”
Védjük meg a fórumokat attól ,hogy több néven regisztráló csalók megkárosítsanak bennünket.
Ma egy ismerősöm(akivel kb 2 éve üzleteltünk és csak egyszer ) felhívott ,hogy vigyázzak mert nála bepróbálkozott egy „becsületes” ember aki augusztus végén megpróbált beszámoltatni egy E3 felszerelésbe egy törött Ccd-s Ep3-at – sajnos későn szólt ,mert én benyeltem.
Száz szónak is egy a vége : vigyázzunk egymásra ,vigyázzunk a fórumok tisztaságára amíg van mire
Inkább mailben szervezzünk (publikus, katt a nevemre) szombat reggel 8:30-ig, ha esetleg hívsz akkor is kérek lehetőség szerint egy bejelentkező mailt. Egyéb vacakok és esetleges mennyiségi kedvezmények a weblapomon.
Az enyém 1 hét alatt ideért, kevesebb mint fele a hazai árnak. A fekete verzió, amit én rendeltem, már elfogyott neki mostanra, de a szűrke se rossz... :)
M4/3-os 14-42-es obira cserélnék egy újszerű iPod touch 2g 8gb. kb 10x lett feltöltve, istyle-ban vásárolt, s azóta is keménytokban tartott, fóliázott darab. (minden tartozékával, kivéve füles
M4/3-os 14-42-es obira cserélnék egy újszerű iPod touch 2g 8gb. kb 10x lett feltöltve, istyle-ban vásárolt, s azóta is keménytokban tartott, fóliázott darab. (minden tartozékával, kivéve füles)
Lenne itt egy gyönyörű, keveset használt ZD 14-42 3.5-5.6-os obi, ha valaki ilyet keres legyen szíves privátban jelezze. Kizárólag UV filterrel használtam és már nincs rá szükségem.