Hogy állok hozzá Hunterhez? Hm? Egyszerűen ellenszenves, nem tudom, miért fáj ez nektek (nem kell összekeverni azzal, hogy húzzuk egymást sinisával). Ennek alátámasztására pedig szubjektív motívumokat tudok csak felsorakoztatni (amire már utaltam is), aminek nyilván nincs semmi értelme nincs annak természeténél fogva.
No,épp ez az..Sztem Hunter előtt le a kalappal,ahogy a váratlan vereséget kezelte..
Én egyetlen negatív megnyilvánulására nem emlékszem,amióta figyelem,ezért viselem nehezen Ciani ellendrukkját.
Hat aki kepes ugy hozzaallni barkihez is ahogy te...
A snooker kicsit kulturaltabb ennel:)
Ha gondolod nehany peldaval bemutathatnad miert utalod Huntert, kivancsi vagyok mikrol maradtam le vele kapcsolatban:))
De nem a játékával van bajod,hanem a pofáját utálod,és ezért minden versenyen az éltet,h őt beégesd..Na,ez nem túl szép snookerben..(teniszben elfogadott:))
Nagyon vicces, de hamarabb voltam snookerbuzi, minthogy Hunter bekerült volna a menők közé (97-ben vagy 98-ban volt a jurón egy ranking verseny ősszel). Egyszóval ellenszenvem Hunter kritikája :P
Ez egy gúnyos reakció (kvázi érv) volt az elkeseredett mák-teóriádra egy kis utalással az esélylatolgatásokra (ergo nem Hunter ellen szólt, hanem nektek :).
Hali!
Cianival ne is törődj,sztem őt a Hunter elleni gyűlölete köti leginkább a snookerhez..:))
Hallottad,senkivel sincs semmi problémája Paulie-n kívül.Ez azé' sokat elárul,nem?:))
Végre itthon töltök két napot erre a délelőtti meccsek a legunalmasabb játékot hozzák, abból amit én láttam eddig a vébén.
Talán a respotted black az egyetlen kivétel ez alól.
Ott viszont a két falas fekete nagyon szép volt.
Igen, de az elején nem rontotta el a frame-winning breakeket, az meg épp elég. Sajnos (Higgins ősszel még egy olyan meccset is elvesztett, amikor maximum breaket csinált - asszem :-)).