Én a VDO márkaboltban vettem, de csak azért, mert spéci áfás számla kellett és ezt az internetes áruházzal nem tudtam elintézni. Ha valaki magánszemélyként veszi ajánlanám neki a www.pixmania.com oldalt. Itt szállítással együtt kijön 35 ezer forintból, de nincs kábel hozzá, amit csak a márkaboltban tudsz megvenni.
A VDO 2304-es 45 ezerFt, a kábel, ami vezérli a kormányt és a kijelzőt az 6500Ft.
A beszereles nevetségesen egyszerű, csak tudni kell, hogy hogy kezdj neki.
Nekem 10 napja van a kocsimban, miinden nap használom és 2-szer ugrott meg a CD, de Pesten megyek vele, ami nem rossz arány! A futóművem roszabbul bírja.
Nekem péntek óta van Vectram.Sajnos csak gyári rádiós magnó van benne amitől már megörülök :). Érdekelne mennyi munkával jár ezt kicserélni egy, már többek által emlegetett VDO 2304-es fejegységre.Szeretném a kormnyról való vezérlést és a központi kijelzőt megtartani mert ezek viszont nagyon tetszenek benne.Szivesen vennék minden infot.mit,hogyan,mennyiért,stb...
Szia.
Hol vetted? Internetes áruházban, vagy VDO márkaboltban?
Örülök, hogy jó a véleményed, nincs jobb ajánlat ennyi pénzért. Azt szeretném még kédezni, CD hallgatása esetén egy kátyú nem zökkenti e ki a lejátszót a lejátszásból? Kellett-e vásárolni hozzá pluszban az átalakítót, ami illeszti a kormány távvezérlőt és a kijelzőt?
Üdv:
Tamás
Ahangzása nagyon jó, olyan mintha hangszórókat is cseréltem volna. Még a rádió is sokkal szebben szól. Egyszerű volt ki és beszerelni, és kormányról vezérelhető és a központi kijelzőt is vezérli. Maga a hifi teljesen jó ami egy kicsit gyenge rajta az a hangerőszabályzó gomb (nehezen forgatható és túl sima a felülete), de így hogy van a kormányon is így nem gáz. Amúgy mindenkinek csak ajánlani tudom, mert azóta érzem, hogy dübörög a basszus a kocsimban. Iszonyatos a hangzás beli különbség.
Amit még meg kell szokni, az az, hogy állandóan le kell szedni az előlapot, de megéri!
Valakinek van tapasztalata, hogy a Vectra B kormányának a lógását hogyan lehet megszüntetni? Valószínűleg valamilyen műanyag perselyt kell kicserélnim, de itt megáll a tudomány és addig nem akarok szervízbe menni, mert ot komplett kormányművet cserélnének...
Sajnos nem tudtam hamarabb válaszolni nem voltam itthon egész héten. A készülék karcmentes vezérli a kormánytávirányitót és kijelzőt és játssza az írott cd-t is. Szabolcs megyében van de ha érdekel hívj fel és keresünk megoldást. Árat is inkább telefonon.
Hello!
Olvastam kérdésed, én a vdo márkaboltban voltam tudakolódni, ott mondták, hogy vanni kell még kb 6500.- ért egy adaptert ami illeszti - most nem tudom már - vagy a displayt, vagy a kormány vezérlést de ezzzel tökéletesen fog működni. Én ott kipróbáltam, és egy nagyon intelligens jó készüléknek találtam ennyiért! Valószínű fizetéskor én is ilyet fogok venni. Ha lehet hinni az ottani eladónak, kevés olyan típus van, ( főleg ezen az áron ) amelynél ezek a "gyárirádió szerű" extrák egyáltalán megvalósíthatóak. Sok sikert, szívesen olvasnám tapasztalataid! :-)
Üdv Tamás
"Sok kocsim volt, 1/2, 1, 2 max. 3 évig tartottam meg őket." Ha igy szereltetted, nem is csoda, hogy újat kellett venni. Te szerencsétlen idióta, szilentet nem zsiroznak, mert tönkremegy ! A vectra szilentjei nem olajállóak. Aki ezt elmndja azt meg leugatod, bravó... Tudod mit, mássz be a kocsid alá és jó alaposan zsirozd végig az összes szilentedet, mind szarrámegy egy nyári nap és az egész családoddal megpakolva lefelé kigyózol a horváth szerpentinen, majd hallasz egy puffanást, és eszedbe jut ez a beirásom.... De akkor már késő lesz.
Először írj nekik mailt, vagy telefonálj, hogy melyik cucc kompatibilis a te autóddal, és mik kellenek a fejegységen kívül! Egyébként én is szemezek egy 2604-essel az omegámba, de a kérdéses dolgokról sajnos nekem sincs infóm egyelőre. briger
Igazából akkor is elmondta, amikor visszahozta a kocsit, csak én nem figyeltem oda. Évek óta vele, s 3 kollégájával szereltetek.Van egy nagyon jól felszerelt műhelyük, s jóval a szakszervíz árai alatt vannak. Bármit cserélnek, a kopott alkatrészt mellékelik a csomagtartóba.
Egyetértek veled ez nagyon paraszt beszólás volt schusuka részéröl. Mondjuk nekem nem sok beleszólásom lehet mert énse pakolok bele minden szart a kocsiba. Szerintem meg szervízbe nem érdemes vinni a kocsit. Amikor volt egy számítógép nullázásért kértek 20e ft-ot. Ami egy sarulevételből állt.
Most,miután mégegyszer elolvastam schusukához intézett hozzászólásomat,rájöttem, hogy a második mondatommal lehet hogy megsértettem olyanokat, akiket nem volt szándékomban. Ezért az Ő kivételével mindenkitől elnézést kérek.
Köszönöm, hogy figyelmeztettél. Ahogy elolvastam a hozzászólásodat, fel is hívtam a szerelőt, hogy tisztázzam a dolgot. Nos úgy tűnik, én mondtam marhaságot, ezért elnézést kérek. A következőket mondta: egy-egy oldalon van 3 szilent,s 2 gömbfej. Nekem az egyik gömbfej volt beállva, s azt zsírozta meg. Ez állítólag gyárilag is zsírozva van, csak ha a porvédő gumija sérül, kosz kerül be, s kattogni kezd, mint az enyém. Mégegyszer elnézést a félrevezetésért.
Köszönöm a tanácsot, megkeresem majd az általad ajánlott klubot.Nem tudtam,hogy ezen a forumon csak az szólhat hozzá, aki esztelen módon mindenféle szirt-szart felaggat a kocsijára akkor is, ha nincs rá szükség,s ha valaki nem ezt teszi, mint pl. én,az igénytelen, csóró stb.Valamikor én is igy gondolkoztam, mikor még az első kocsijaimat vettem. Ennek már több mint 25 éve. Aztán szépen leszoktam arról, hogy a kocsi uralja az életemet. Sok kocsim volt, 1/2, 1, 2 max. 3 évig tartottam meg őket, mindig szerelő javitott, ha azt mondta valamire hogy csere, nem érdekelt mennyibe került, cserélte. Ha nem volt szükséges, nem cserélte. Ez ma is igy van, s ami pénzem igy megmarad, az mehet az idősebbik fiam gyermekére, az unokámra, ill.kisebbik, egyetemista fiam apanázsára, hogy illendőséget,s modort tanulhasson arra az esetre, ha egy netes forumon egy ismeretlennek kell esetleg tanácsot adnia.
Ezzel csak1 baj van. Ha kopogott akkor kopott volt ergo csere. Ha bezsírozta és széthullik akkor szétveri a lengőkart és "jóó olcsón" fogod megúszni a komplett cserét. Tök jó lesz 60 ezerért venni jobb hátulját mint most 8 ezerért szilentet.
Végül is nekem teljesen mindegy, hogy zsírozta, vagy sem, az sem érdekel, hogy barom-e a szerelő, vagy sem, az viszont érdekel, hogy nem kellett silentet cserélni, s azóta meg sem nyikkan.