A VDO 2304 - es valóban jó vétel ennyiért. Kedvező tapasztalataim vannak nekem is. Ha valakinek kell egy CAR 400 as, (ez volt a Vectrámban eredetileg) megvan hozzá minden, tökéletesen működik, olcsón odaadom.
Én pl. a VDO 2304-est választotta,amit itt is vett már valaki.Szerintem nagyon jó kis gép.és a kábellel tényleg müködik a kormánytáv. + a gyári kijelző is.Szerintem nagyon szépen szól és elég gyors és nem ugrál.szépen megszólaltatja a gyári hangszorokat is.Jó kis cucc csak ajánlani tudom.
Szia lecseréltem a Peugeotot,mostmár Vectra tulajdonos vagyok,Kecskeméten vettem 1.8 as 125 lovas 2000-res kiadású.A fogyasztása 7.2 klímával ez átlag 100-as tempónál bevallo sokkal töbre számítottam. Sok tapasztalatom még nincs,új gumikat kapott Pirellit 14.000 Ft/db,olaj+szűrő,vezérműszíj,gyertyák,levegő s pollenszűrő 26.500 Ft cserével együtt.
Szia Nekem is Zafirám , és ugyan ez a navi van benne. találtál hozzá leirást ,esetleg magyarország térképet? ha igen engem is érdekelne... megköszönném ha irnál (bartha.attila@chello.hu) köszi...Attila
Én most speciel nem Opel hanem rover szervízről beszélek. Bár lehet hogy ugyanaz:D Ha már szervizes vagy mond már el hogy a kis digitális kijelzőt amin a rádió van meg ezek azt lehet javítani? Elmaradoznak belőle a karakterek egyre jobban. Előre is köszi
mi márkaszerviz vagyunk de csak új autón cserélünk kormányműet a hírekkel ellentétben:) javítunk vagy javíttatunk , először meg kénen nézni, hogy mi a rossz benne. Mindíg javítható általában
Nekem az 1 DIN-es van benne, tehát az amit te írtál, de nekem 98-as a vectrám, de szerintem a tiedhez is az kell!
A magnó elején van négy csavar, azt kicsavarod. imbuszkulcs kell hozzá.
Majd az új magnód csomagjában találsz két U alakú fém kallantyút, amit ezekbe a jukakba bedugsz, majd jobbra vagy balra hajlítod, ekkor kiakad bent az a karom ami tartja és egyszerűen kihúzod az egészet.
Köszönöm az eddigi segitséget.Még lenne egy pár kérdésem :)
Megrendeltem a CD 2304 fejegységet.annyi lenne még hogy a AC 7806 kábel jó a 2000. évjáratú Vectrámhoz?(irtam tegnap mailt a márkaképviseletnek de egyenlőre nincs válasz)jelenleg Car 400-as rádiós magnó van benne(1DIN).plussz még annyi lenne hogy hogyan lehet a gyári rádiót kiszedni?nem akarom szétbarmolni a fél kocsit.egy hete van meg és nem igazán merek hozzányulni. :)
Előre is köszönöm a választés bocs a sok (hülye)kérdésért. :D
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a www.opelnet.fw.hu fórumot, Ez egy igényes OPel fórum, minden opelt szerető ember számára,nyilvános, érdemes megnézni.Gondolom a limitált mote fórum helyett indult.
Én a VDO márkaboltban vettem, de csak azért, mert spéci áfás számla kellett és ezt az internetes áruházzal nem tudtam elintézni. Ha valaki magánszemélyként veszi ajánlanám neki a www.pixmania.com oldalt. Itt szállítással együtt kijön 35 ezer forintból, de nincs kábel hozzá, amit csak a márkaboltban tudsz megvenni.
A VDO 2304-es 45 ezerFt, a kábel, ami vezérli a kormányt és a kijelzőt az 6500Ft.
A beszereles nevetségesen egyszerű, csak tudni kell, hogy hogy kezdj neki.
Nekem 10 napja van a kocsimban, miinden nap használom és 2-szer ugrott meg a CD, de Pesten megyek vele, ami nem rossz arány! A futóművem roszabbul bírja.
Nekem péntek óta van Vectram.Sajnos csak gyári rádiós magnó van benne amitől már megörülök :). Érdekelne mennyi munkával jár ezt kicserélni egy, már többek által emlegetett VDO 2304-es fejegységre.Szeretném a kormnyról való vezérlést és a központi kijelzőt megtartani mert ezek viszont nagyon tetszenek benne.Szivesen vennék minden infot.mit,hogyan,mennyiért,stb...
Szia.
Hol vetted? Internetes áruházban, vagy VDO márkaboltban?
Örülök, hogy jó a véleményed, nincs jobb ajánlat ennyi pénzért. Azt szeretném még kédezni, CD hallgatása esetén egy kátyú nem zökkenti e ki a lejátszót a lejátszásból? Kellett-e vásárolni hozzá pluszban az átalakítót, ami illeszti a kormány távvezérlőt és a kijelzőt?
Üdv:
Tamás
Ahangzása nagyon jó, olyan mintha hangszórókat is cseréltem volna. Még a rádió is sokkal szebben szól. Egyszerű volt ki és beszerelni, és kormányról vezérelhető és a központi kijelzőt is vezérli. Maga a hifi teljesen jó ami egy kicsit gyenge rajta az a hangerőszabályzó gomb (nehezen forgatható és túl sima a felülete), de így hogy van a kormányon is így nem gáz. Amúgy mindenkinek csak ajánlani tudom, mert azóta érzem, hogy dübörög a basszus a kocsimban. Iszonyatos a hangzás beli különbség.
Amit még meg kell szokni, az az, hogy állandóan le kell szedni az előlapot, de megéri!
Valakinek van tapasztalata, hogy a Vectra B kormányának a lógását hogyan lehet megszüntetni? Valószínűleg valamilyen műanyag perselyt kell kicserélnim, de itt megáll a tudomány és addig nem akarok szervízbe menni, mert ot komplett kormányművet cserélnének...
Sajnos nem tudtam hamarabb válaszolni nem voltam itthon egész héten. A készülék karcmentes vezérli a kormánytávirányitót és kijelzőt és játssza az írott cd-t is. Szabolcs megyében van de ha érdekel hívj fel és keresünk megoldást. Árat is inkább telefonon.
Hello!
Olvastam kérdésed, én a vdo márkaboltban voltam tudakolódni, ott mondták, hogy vanni kell még kb 6500.- ért egy adaptert ami illeszti - most nem tudom már - vagy a displayt, vagy a kormány vezérlést de ezzzel tökéletesen fog működni. Én ott kipróbáltam, és egy nagyon intelligens jó készüléknek találtam ennyiért! Valószínű fizetéskor én is ilyet fogok venni. Ha lehet hinni az ottani eladónak, kevés olyan típus van, ( főleg ezen az áron ) amelynél ezek a "gyárirádió szerű" extrák egyáltalán megvalósíthatóak. Sok sikert, szívesen olvasnám tapasztalataid! :-)
Üdv Tamás