Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Na húzzatok rejszolni mind a 7 farkatokkal valahova otthon a fürdőszoba csendes mélyére annak gondolatára amit itt SMS-ben is megdícsért jópofaságnak tartotok, mert még kicsit megmérgesedek és a BIX-ről is kidobatlak benneteket.
Hétfejű NEM a kitiltása ellen tiltakozott, mert megérti, hogy az a stílus, ahogyan ő reagált amola hsz-ére e topikcsoportban nem megengedett. Ezzel nem is volt baja. A problémája mindössze az, hogy kitiltásával együtt törölték egy két héttel ezelőtti senkinek sem ártó, nem obszcén, de frappáns és többeknek tetsző hozzászólását is. Úgy gondolja, hogy ez a szólásszabadság olyan mérvű korlátozása (cenzúra), amely még az Indexen sem lehet megengedett, s nem lehet ezt hatalmi pozícióból, teljes tiltással és egy "menyj vissza a polidilibe" szöveggel elintézni. Mellesleg jegyzem meg, hogy a topik eredetileg a polidiliben volt. S hétfejű még oda írta a hozzászólását.
De most tényleg, tudom, h ez nem demokratikus alapon megy, de mégis, miért nem ezt az amola akárkit tiltottátok ki, akit beidézett hétfejű? Szvsz gáz, ha valaki nem érti, mi a probléma azzal, ha anyuka segít masztizni a kislányának. Erre az kapja a kitiltást, aki felveti, hogy ez esetleg helytelen? Nemár!
Kedves Moderátor, még sose írtam ide, így nem tudom, jó helyen teszem-e? A Polidili Dunakeszi topikjában a 22288 hozzászólásban "Képviselőjelölt" tollából egy -többek között- helyi képviselőnket,vagy névvel nevezett más ismert helyi lakost (ő,aki valódi képviselőjelöltként is indult) is sértő hozzászólás jelent meg.A vaskos tréfának is van határa,ez az ízetlen buzizás megengedhetetlen. Én nicknévvel vagyok jelen (mellé is fogott az ismeretlen gyalázkodó:),de még így sem hiszem,hogy ezt el kéne tűrnünk! Üdv:Pária
Ehhez képest szegény Hétfejűt az itteni második bejegyzése után már am block kitiltottátok. Minden topikból. Pedig csak udvariasan kérdezett. Nem vonatkoznak a moderátorokra a moderátori irányelvek? Ez valami vakmajom elven műxik? Mi a fenének van ez a topik, ha nem lehet kérdezni? Szomorúságom határtalan. Hétfejű közel állt hozzám. Béke poraira
TE moderátorként nyilatkozol? A pedofil topikban egyik beírásom sem politikai jellegű volt. Még átvitten sem. A 3360 pedig egy igen találó, mnár-már irodalmi értékkel bíró bejegyzés volt, amit szerencsére anno elmentettem. A bejegyzés sokaknak teszett és ezt jelezték is egyezményes SMS kóddal. Nem hiszem, hogy jogokot van megfosztani az olvasót attól a hsz-től.
Egyébként a legutolsó bejegyzésem kimoderálást nem bánom. De meg kell jegyeznem, hogy az alábbi bejegyzésre reagáltam, amit ki kellene moderálnotok. Mert már a btk határát súrolja, ha át nem lépi. Szerintem.
---- amole válasz | megnéz | könyvjelző 2007.07.03 14:29:14 (3436) "GYEREKekről van szó, GYEREKekről... Nem egyenrangú két felnőttről... Az hogy a gyerekek nem aszexuálisak, sőt, még nem jelenti azt, hogy nem árt nekik felnőttel egy szexuális kapcsolat..."
Ezt nagyon jól tudom, mondhatnám már álmomból felkeltve is...
Csak épp azt nem látom, miért törvényszerű, hogy árt. A gyerek-felnőtt viszony akkor sem egyenrangú, ha nem szexről van szó, hanem másról. Más esetben mégsem beszélünk mindenáron traumáról.
Pl. képzeld el: anyuka meglátja a 9 éves kislányát, hogy az önkielégítést végez. Megmutatja neki saját magán, hogy hogyan csinálja, hogy még jobb legyen. Azután be is segít. Mindketten élvezik.
Ebben mi az, ami ártalmas? Előzmény: mammesso (3435)
Megkérdezném, hogy a pedofil csoportból a 3360-as hozzászólásomat miért moderáltátok ki? És miért most? Az már egy két hetes hozzászólás. Humoros volt, senkit sem sértett és sokaknak tetszett. Kár érte. Az sem értem továbbá, hogy miért kellett kimoderálni a legutolsót, ami kétségkívül erős, de azt gondolom megengedhető kell legyen olyan esetben, ha azért fogalmazok meg kritikát, mert valaki egy pedofil vérfertőző aktusban nem lát semmi kivetnivalót.
Közbe láttam, hogy ott felhasználó nem nyithat, de jól van-e ez így?
Gondolom, ez nem változik, akkor csak annyit kérek a Tisztelt Moderátortól, hogy nyisson egy ilyen topikot, mert feltételezem, ez nem csak nekem okoz szenvedést.
Az egészségügyi fórumon miért nem nyithatok topikot?
Egy aktuálisan égető (sajnos szó szerint) darázscsípés allergiáról szerettem volna megkérdezni a kedves olvtársakat. Előzőleg rákerestem, és nem találtam hasonló topikot.
egyáltalán nem vagyok dühős, aki dühős az Te vagy, a forumon ártasz, embereket üdözőöl el, és meg akarod mondani, ki mehet a forumra és ki nem, valótlan dolgokat állitasz, és engem személyesen pricskának vagy minek neveztél, tehát sértegetsz is és , ami folyik a topikban az személyeskedés, és sértegetés részedről,,