Sziasztok! Nagy az én bánatom:( Össze lett törve a vectra:( Nem tudna valaki segíteni szerezni hátsó csomagtartót? Valami cím telefonszám is nagy segítség lenne! (bontó, utángyártott.....) Lehetőleg Miskolc környéke Bementem az Opelbe és ott kicsit elment a kedvem! Sajnos nincs 100e-m a csomagtartóra + festés amit 60-ra mondtak! Válaszokat előre is köszönöm!
1.6 16V motornál melyik jeladó szabályozza az akksi mellett lévő elektromotort/pluszlevegő? mi adja neki a jelet hogy induljon? már végignéztem a szervízkönyvét és abban csak a ki és be4szerelés van leírva de semmi egyéb. elvileg csak hidegindítás esetén kellene működnie, vagy tévedek?:)
Alapban a 100 °C körüli hőmérséklettel nincs gond egy zárt hűtőrendszer esetén, viszont nálunk a családban lévő X20DTH-t még nem sikerült 90 °C fölé tornázni ebben a kánikulában még a klímával együtt sem.
Lehet, hogy kicsit jobban melegszik a motorod, mint kellene?
Első körben célszerű a thermosztát és/vagy hűtőventillátor ellenőrzése.
Bocs, ha olyasmit kérdezek ami már volt a fórumon. Vectra B 2.0 DTI, és - igaz, hogy a mostani kánikulában, de állandóan 90-100 fok között van a vízhőmérséklet. Ijedtemben megálltam és megnéztem a kezelési kézikönyvét, ami azt írja, hogy a rendszer zárt és túlnyomásos és 100 fok fölé is mehet a mutató. (a piros jelzés valahol 110 fölött van. Valahogy mégis idegesít a 100 fok közeli hőmérséklet. Jól van ez így?
visszaolvastam az autórádió csere részre és csak megerősítésképpen a VDO 2304 plusz a 7806os kábel tényleg működik, kormányról és a különkijelző is tökéletes, minden fut ott is.
+1 jotanács ha neten rendeled a fejegységet-10e, nem sok de azért már ez is valami.
Kőne egy kis segítség sos-ben. Ki kell cserélnem a 99-es diesel vectra turbóját. Felújitott, vagy bontott érdekelne-minnél olcsóbban, de azért működjön.
Minden ötletet szívesen fogadok és megköszönök. A felújítós műhelyek ha ott hagyom a rosszat akkor 80-100 körül csinálják meg. Üdv Mindenkinek.
Már jó ideje folyamatosan kiírja az "Oelmangel"-t a gép. Valószínű, hogy az érzékelő megadta magát. (Az olajszinttel minden rendben) Most lesz olajcsere, és valahonnan be kéne szereznem egy ilyen olajszint érzékelőt.
Valaki tudna segíteni, hogy honnan tudok ilyet beszerezni?
Üdv mindenkinek.. Én egy szolidabb kivitelű hátsó FÉKLÁMPÁS spoilter keresek B vectránkhoz... Egyszerűen sehol nem láttam... a márkaszervíz 75K-t kér érte, és akkor még festés meg minden... Nem tud valaki bontottan vagy utángyártottat???
Egy kis segítséget kérnék. 2001-es "B" Vectram-ban kilyukadt a klímahűtő, legalábbis a klímaszervíz állítása szerint. Szerintük nem javítható, újat szerelnének be, 45.000 Ft-ért (ez persze csak az alkatrész ára).
Mit gondoltok, ez reális ár, vagy próbálkozzam máshol, esetleg bontott hűtővel? Ha igen, szívesen vennék néhány tippet, címet!
A VDO 2304 - es valóban jó vétel ennyiért. Kedvező tapasztalataim vannak nekem is. Ha valakinek kell egy CAR 400 as, (ez volt a Vectrámban eredetileg) megvan hozzá minden, tökéletesen működik, olcsón odaadom.
Én pl. a VDO 2304-est választotta,amit itt is vett már valaki.Szerintem nagyon jó kis gép.és a kábellel tényleg müködik a kormánytáv. + a gyári kijelző is.Szerintem nagyon szépen szól és elég gyors és nem ugrál.szépen megszólaltatja a gyári hangszorokat is.Jó kis cucc csak ajánlani tudom.
Szia lecseréltem a Peugeotot,mostmár Vectra tulajdonos vagyok,Kecskeméten vettem 1.8 as 125 lovas 2000-res kiadású.A fogyasztása 7.2 klímával ez átlag 100-as tempónál bevallo sokkal töbre számítottam. Sok tapasztalatom még nincs,új gumikat kapott Pirellit 14.000 Ft/db,olaj+szűrő,vezérműszíj,gyertyák,levegő s pollenszűrő 26.500 Ft cserével együtt.
Szia Nekem is Zafirám , és ugyan ez a navi van benne. találtál hozzá leirást ,esetleg magyarország térképet? ha igen engem is érdekelne... megköszönném ha irnál (bartha.attila@chello.hu) köszi...Attila
Én most speciel nem Opel hanem rover szervízről beszélek. Bár lehet hogy ugyanaz:D Ha már szervizes vagy mond már el hogy a kis digitális kijelzőt amin a rádió van meg ezek azt lehet javítani? Elmaradoznak belőle a karakterek egyre jobban. Előre is köszi