Bea: :))))) jaj de jó téged itt is látni!! Egyre jobban csíplek, pedig még nem is ismerlek!!
Tudod, én inkább Ákos fan vagyok, mint DM, ezt nem is titkolom, úgyhogy nálam ő a top!
Ákos buzizás: igaza van, a Fridi tényleg buzi. Biztos forrásból tudom. Persze ez még nem jogosítja fel arra, hogy nyilvánosan ilyet mondjon, nem is tisztje, hogy mások szexuális hovatartozását közkinccsé tegye. A vantid magazin meg egy nagy szar, ha mindezt nyomtatott formában az olvasók elé tárja, innentől fogva ő semmivel sem különb, mint aki mondta. A médiának nem az a dolga, hogy ítéljen és véleményt alkosson (merthogy rajtuk mindig érezhető, hogy milyen szimpatizánsok), hanem pusztán hogy tájékoztasson.
TMK: Köszi a részletes beszámolót. Jól át tudtad adni az egész hangulatát, most aztán alig tudok megülni a seggemen. Néha azt hiszem, soha nem jön már el a szombat. Igazi ünnep lesz!
Örülök, hogy ennyire bejött az első "igazi". A Bonanza számok eljátszása bennem is ambivalens érzéseket kelt. Óriási öröm újra koncerten hallani ezeket, de tényleg szomorú, hogy nem lehet már elmenni BB koncertre. Életem legnagyobb koncertélményeit a BB buliknak köszönhettem. Szerintem már nem kéne visszaidézni a régi számokat, Ákos önálló zenéi is magukban is megállják a helyüket (remélem, most nem fogalmaztam túl zavarosan).
Szombaton én is ott leszek a fehérvári koncerten. Tökegyedül megyek, de nem érdekel, hiszen a színpad előtt EGYÜTT leszünk mindnyájan, közösen leszünk részesei egy fantasztikus élménynek.
Kezdek nagyon belelkesedni...
confS: Ákos tényleg fogalmazhatott volna árnyaltabban, de sztem nem kellene ennyire érzékenykedni. Ha Friderikusz (neki szólt be?), nem duzzog miatta, a Wanted is lehetne visszafogottabb.
mlc
Jajj, hagyjuk már ezt a wanted nevű médiaszart... Nagyon a bögyükben van ez az Ákos gyerek, aztán állandóan csak vagdalkóznak ha róla van szó. Lehet, hogy nem volt szerencsés buzizni, finomab lett volna ha azt mondja:alternatív nemi irányultság.
Én akkor hiszem el egyébként a hírt, ha hiteles heyről kapom az infót. Így nem.
Sziasztok!
Elolvastam a cikket...hát lehet,hogy ez egy kicsit durva volt.
Nem megszokott az ilyen viselkedés Ákostól,habár teljesen igaza van!
Lehet,hogy eddig bírta tűrtőztetni magát???????
Mielőtt bármit is írnék azt szeretném elmondani, hogy ez volt életem első igazi koncertje. Szóval hasonlítani sem tudok mihez igazán de azért leírom milyennek láttam a dolgot.
18:45-re értünk Egerbe. Mikor megláttam a feketébe öltözött fiatalokat máris jókedvem lett. Első látásra feltűnően kevesen voltunk ami be is igazolódott de erről majd később. Néhány negatívum egyből az elején: nincs ruhatár! Ennek a meglepetésre nem gondoltam így nálam volt minden irat, telefon, kabát így gondoltam kimegyek lerakom az autóba. Nem lehetett kimenni. –ezt mondjuk megértem- Másik számomra fura dolog hogy a kapuba mindenkitől elvettek mindenféle innivalót. Nem alkoholt. Még a kólát meg ásványvizet is kidobatták. Nem értem mindegy. Azért azt is tegyük hozzá bent nem volt büfé csak WC víz. Végül a kabátot, telefont odaadtuk egy házaspárnak. Ennyi mellébeszélés után jöjjön a lényeg a koncertről: Elfoglaltuk a helyünket középen a színpadtól kb. 4-6 méterre. Gyűltek lassacskán az emberek de látható volt hogy közel sem lesz teltház. Nem is lett szerintem 2 szer annyi ember beférhetett volna még mint ahányan voltunk. Körülbelül 1000 1500 ember lehetett. (Ezekkel a számadatokkal lehet hogy nagyon mellétrafálok de én így éreztem.) 19:30-kor hangulat már kezdett fokozódni. Kb. 10 15 perces várakozás után egyszer csak elaludtak a fények és elkezdődött az intro. Csodálatos érzés volt! Majd megjelent Ákos. Hatalmas taps és üvöltözés fogadta. Az első szám a mindenki táncol volt. Gondolom nem kell mondanom mekkora sikere volt mindenki ugrált tapsolt előttem. Kegyetlen jó volt. Aztán következett a hűség szintén nagy sikerrel. És ezután következett szerintem a nap fénypontja az 1984. Ne ez az amit nem tudok leírni hogy milyen volt ezt mindenkinek át kell élni. Valami extázisba estem kizártam mindent, vitt a zene, a tömeg, a hangulat magával. Ordítottam ahogy csak tudtam. Ez a 1984 szerintem a koncert csúcsa volt. (Azt is tudni kell hogy én inkább BB rajongó vagyok mint Ákos ezért is az elfogultság a 1984 iránt.) A szám után öröm meg fájdalom lett úrrá egyszerre rajtam. Öröm azért mert végre Ákos koncerten vagyok és csodálatos hangulat van, fájdalom pedig azért mert nem vehettem részt egyetlen egy BB koncerten sem. Nem ismerhetem azt az érzést mikor csupa BB szám szól több ezer tízezer ember vesz körbe és szétesik a ház. Nagyon sajnálom hogy ez kimaradt életemből. Ákos is megmondta „de van jövő”. Jött még a hello című szám is mikor mindenki letérdelt vagy leült. Bár előttem volt néhány ember aki nem de biztos nekik most műthették a térdüket, hogy hátul mi volt azt nem tudom. Nem is érdekelt egész koncert alatt kb. 2 szer ha hátranéztem. Lement még az egész album plusz még régebbi számok is mint például: öngyilkos álom, végre, ilyenek voltunk. Végül az adjon Isten jó éjszakával zárta Ákos a koncertet. Nem akartam hogy vége legyen, bárcsak örökké tarthatna kívántam. Végigüvöltöttem (énekeltem), ugráltam, tapsoltam. az egész koncertet. Fantasztikus volt. Kiértünk szakadt az eső de nem érdekelt. Indultunk haza. Éjjel 1-re értünk haza, majd még lementem DM klubba de ott is végig a koncert járt az eszembe attól függetlenül, hogy az is nagyon jó hely. Szombaton jöttek elő a koncert tünetei: - talpfájás - vádli görcs – nyakfájás – torokfájás –meg minden fájás. Ez nem is lett volna különösebb gond de vasárnap egy 21 kilométeres félmaratont is futottam amin zavaró körülmények voltak ezek a tünetek. Na de mindegy. A koncert akkora hatással volt rám hogy hétfőn gyorsan megvettem a fehérvári jegyem is. Azt még nem tudom mikor hogyan kivel megyek csak azt hogy ott leszek. Kb. ennyi a rövid története a koncertnek.
Összefoglalva: Elmondhatatlan. Érezni kell!!! Aki még nem volt ne hagyja ki, menjen el!!! ELMONDHATATLAN ÉRZÉS!!! Ne érdekeljen semmi: -se pénz –se idő –se társaság. Többszörösen megtérülő élményt kapsz!
Más:
-Ha akartok még most is lehet jegyet kapni én is kaptam. Aki keres az talál. Ha nem találsz szólj megpróbálok segíteni.
-A holdvilág színházban lévő Ákos darabot nézzétek meg. Én már láttam. Nagyon jó a történet meg a zene is végig Ákos dalaival tűzdelve . Sőt, van benne 4 táncoslány is és az egyik egyszerűen egy félistennő, gyönyörű lány, nagyon szép. Már csak ezért is érdemes megnézni.
-Hirtelen más nem jut eszembe ha valakinek valami kérdése lenne szóljon.
TMK: nekem nem volt viszonyítási alapom, egyik tavaszi koncerten sem voltam, csak a tavaly SAP-belin (meg előtt még ki tudja már hány bulin... :)).
Ja és mIc: köszi a felajánlást, de úgy néz ki, nem megyek szombaton...
Életem eddigi legjobb koncertje volt ez az egri.
Utána szétáztunk az esőben, reggelig csöveztünk, teljesen összetörtem testileg, meg se bírok mozdulni, izomlázam is lett már mostanra is, de nagyon nagyon megérte! Fantasztikus koncert volt!
Ha valaki szeretne kocsival jönni a fehérvári koncertre, akkor írjon e-mailt.Elsősorban balatonfürediek és a környékbeliek jelentkezzenek!Még 2-en beférnek,a benzinköltséget majd összedobjuk.
Holnap oltári nagy bulit kell csapni!!!
Szakadjon szét a sportcsarnok!!!!!
Na meg essen szét a ház!!!!!
Este a koncert után lenne jó valami klub féleség!!!
Csövezni nem olyan jó dolog!!!
Mondjuk már edzett vagyok e téren.Már jártam egy néhány koncerten!!!
Most is megyek mind a háromra!Gyulán sajna nem voltam!
Békesség.