ugye tudod, hogy itt senki sem fog neked mondeot javasolni, hogy csatalakozzak az előttem szólóhoz is. amúgy meg www.opelvectraklub.hu ott van mit olvasnod.
Egyrészt egy 6 éves autó már abszolút kifforrott, előjött minden baja, nyűgje. Amúgy meg elég butaság (enyhén szólva) egy Opel, vagy azon belül pláne egy Vectrafórumon olyat kérdezni, hogy Vectra vs. bármi más. Nem gondolod? Gyanítom itt szinte mindenki elfogult az autójával, szóval természetesen Vectra. A Fordot nem ismerem, de nem nagyon hallottam még rosszat a B Vectráról. A benzinmotorjuk hibátlan, a 2.2 dízelnél néha hallottam adagoló problémáról.
Sziasztok! Autó vásárlásán gondokodom. A 2 szóba jöhetó változat a Vectra B 2.2benzines vagy 2.2diesel. Ebből amit meg tudnék venni az kb 2002-es évjárat(a B Vectrát különben 2002-ig gyártották).A másik lehetőség a Mondeo III. Ebből 2literes Dieselre gondoltam, ebből a 2000-es és 2001-es évjárat ami kb annyiba kerül, mint B vekiből a 2002-es.Olvasgatva a népitileteket a 2literes diesel mondeórol nagyon-nagyon sokan panaszkodnak a porlasztókra h cserélni kell (az ár elég húzos állítólag 100és 200e között) aztán még a turbócsőre, a futóműre (stabilizátor és a hátsó kerékben vmi tervezési hibára panaszkodtak a legtöbben). A Mondeo III-at 2000-től gyártják tehát talán elmondhatjuk h ezek a 2000-es 2001-es évjáratúak még nem egy kiforrott példányok. A B vekit gyártották 95-tól, 2000-ben modelllfrissítése volt, tehát a 2002-esekre lehet azt mondani h teljesen kiforrott és kijavított. Ezeket átgondolva szerintetek a B veki jobb vétel mint a mondi?Vagy ti erről mit gondoltok??? Köszi
Apám '96-os B-s Vectrájában teljesen elsötétült a digit. kilométerszámláló. Müködni működik, mert ha úgy esik rá a fény, lehet látni, hogy számol. Hogyan lehetne ezt kijavítani? Egyáltalán mi lehet az, ami tönkrement?
Brembo-ról rosszat nemigen fogsz hallani. Sok tipusnál gyári beszállító ugye. Ha adsz pontos adatokat az autódról, mondok neked árat a féktárcsára. 30%-al olcsóbban el tudom hozni, ha érdekes a dolog.
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek Brembo féktárcsája a Vectráján elöl.
Ha igen mi a tapasztalata és hol, mennyiért vette.
A gyárinál jobb, vagy rosszabb?
Köszi a segítséget.
Egy gyors segítséget kérnék: B-Vectrámba az eredeti CAR-300 rádió helyére betettem egy CDR-500-t. Be szeretném adni a kódot,de ennyit ír ki: röviden "SAFE" ,majd "PANEL" ,és kikapcsol.Ez mit jelent????
Eladnám a két első felszabályzott Vectra féktárcsámat a felújított betétekkel és a hátsó betét vasakkal! Az utolsó "ráncfelvarrott" típusra biztos jó. Ára: 15000Ft. 06 70 2766223
Siasztok én haverom helyett írok.Az lenne a gondja hogy alapból neki 500-as az alapjárat de egy ideje föl megy 1000-1500-ig és alig akar le esni vissza.
Egyik kedves kollégám helyett írok, remélem tudtok segíteni.
Szüksége lenne egy Vectra A elektromos kapcsolási rajzra és/vagy szerviz manuálra elektronikus formában, lehetőleg letölthetően. Ha csak CD-n van az is megoldható. Ha tudtok ilyen lehetőségről legyetek szívesek megosztani.
Tudom nem az adok-veszek , de még mindíg eladó a kuplungszettem X20DTL motorhoz. Sajna Y20DTL-hez nem jó. Nekem csak útban van , tehát az első életképes ajánlatért vihetüő. Persze zsír új , dobozban LUK márkájú.
Sziasztok, én egy másik topikból ugrottam át egy kérdés erejéig.Hátha tudtok információval szolgálni. Sógoromnak van egy Vectra B 2.0 DTL tipusú járgánya több mint 200 000 km-rel. AZ AUTÓ JÓ CSAK EGY KICSIT LOMHA! Ezért szeretné megcsináltatni a "Speed it up" szoftveroptimalizálást, amivel kb 100 LE lenne. Van-e valaki esetleg közületek akinek bent van az autójában ez a dolog és ha igen akkor megéri e belerakatni,lehet e eggyáltalán érezni a különbséget vagy nem? Továbbá nem lesz baja a motornak vagy a turbónak egy több mint 200 000 km-t futott autóban?Szóval akinek ilyen autója van és még benne van ez az okosság is az megoszthatná velem a tapasztalatait. Előre is köszi.
Lenne egy kis problémám, akkut cseréltem az autóban (egyik pillanatról a másikra zárlatos lett), és azóta az elektromos ablakemelőm úgy működik, hogy csak addig megy amíg nyomom, az előőt hosszabb nyomás után fel- vagy lement magától. Tudom , hogy valami nyomogatással vissza lehewt programozni, de nem sikerül. Hogyen kell pontosan?